Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Wesentra PlanMillin asiakkaana

ReferenssiYksi PlanMillin selainpohjaisten ohjelmistoratkaisujen tyytyväisistä asiakkaista on Wesentra Oy, joka turvaa asiakkaidensa verkkoliikennettä Entrust Datacard SSL/TLS -varmenteiden avulla.

Wesentra on Entrustille suurin varmennejakelija Euroopassa ja ainoa, jonka Entrust on kouluttanut tekemään organisaatioiden verifioinnin itse. Asiakkaita tämä helpottaa, kun verifiointiyhteydenotot tulevat suomeksi. Kotimainen PlanMill CRM -pilvipalvelu on auttanut Wesentraa tehostamaan asiakkuuksien, myynnin, toimitusten ja tuen kokonaishallintaa.

Wesentra perustettiin 2015 ja valitsi heti alussa PlanMill CRM -järjestelmän, johon kirjattiin myyntimahdollisuudet, niiden kirjeenvaihto ja toimenpiteiden seuranta. Tämä mahdollisti määrätietoisen myynnin kehityksen, mikä osaltaan johti markkinaosuuden merkittävään kasvuun Suomessa. Tässä vaiheessa järjestelmää käytti vain myyjä. Toimituksiin ja laskutuksiin tarvittavat tiedot kaivettiin sitten sähköpostiliikenteestä.

”Tyytyväisyytemme johdosta laajennamme käyttötapaa”

Toiminnan laajentuessa ja henkilöstön lisääntyessä tämä menettely tuli tiensä päähän. Wesentra laajensi sitten käyttöä koko henkilöstölle ja PlanMilliin mallinnettiin Wesentran toimitusten eteneminen: kontaktointi –> myynti –> verifiointi –> toimitus –> laskutus –> jälkitarkastus. Wesentra otti työjonoihin perustuvan uuden toimintatavan käyttöön hyvin nopeasti.

Toimitusjohtaja Leena Kuuri kertoo: ”PlanMill mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman toimintatavan. Markkinointi ja myynti on saatu ketjutettua suoraan toimituksiin. Asiakkaamme kokevat tämän entistäkin nopeampina toimituksina. Itse olemme saaneet merkittävästi pienennettyä toimituksiin ja laskutuksiin liittyvää työtä. Tyytyväisyytemme johdosta olemme juuri päättäneet luopua aiemmin käyttämästämme erillisestä helpdesk-ratkaisusta, johon pääsy oli vain kahdella asiantuntijalla. Otamme käyttöön myös PlanMillin helpdesk-osion. Tällöin meistä jokainen näkee myös asiakkaaseen liittyvät tiketit ja niiden tilateen.”

Yritykset: Wesentra, PlanMill

Wesentra Oy on suomalainen palveluyritys, jonka tehtävänä on turvata asiakkaiden verkkoliikennettä maailman luotettavimmilla Entrust Datacard SSL-varmenteilla (We Secure Network Traffic = Wesentra). Tämä viiden hengen kotimainen yritys tekee verifiointitoimet itse ja on näin pystynyt siirtämään työtä Kanadasta Suomeen. Wesentra toimiikin avainlipputunnuksella. (www.wesentra.com – blogi: weseblog.com)

Kotimainen PlanMill Oy tuottaa käyttäjäystävällisiä selainpohjaisia palveluliiketoiminnan CRM-, PROJECT- ja ERP-ohjelmistoratkaisuja pilvi- ja On-Premise -pohjaisina. Ratkaisukokonaisuudet auttavat tehostamaan asiakkuuksien, projektien, HR:n ja talouden kokonaishallintaa sekä parantamaan asiakasyritysten tuottavuutta ja kannattavuutta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
PlanMill Oy

Tiedot

Tilaaja: Verkkoliikenteen turvaaminen

Lisätietoja

Yritysprofiili PlanMill kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Entrust
asiakaskokemus

Siirry yrityksen profiiliin PlanMill kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

PlanMill - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

PlanMill - Muita referenssejä

PlanMill - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Verkkokauppajätti Amazon tuli Pohjoismaihin - Ruotsin Amazon.se avautui
Pikaruokaketju Hesburger sijoittaa it-yritykseen - teknologian rooli ravintola-alalla kasvaa
Huomenna vietetään kansallista Salasanapäivää - live-hakkerointi näyttää, kuinka helppoa salasanan murtaminen on

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia