Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Profit Software: Visualisoi PlanMillin projekti- ja kannattavuustiedot Power BI:llä

ReferenssiProfit Software on johtava finanssialalle järjestelmiä ja konsultointipalveluja toimittava yritys, jolla on toimistot Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.

Yritys toimittaa asiakkailleen vuosittain useita kymmeniä projekteja, muutaman kymmenen päivän projekteista aina useamman vuoden mittaisiin suuriin hankkeisiin. Vaativia projektitoimituksia tuotetaan yli 230 henkilön voimin.

Yhteistyötä jo vuodesta 2011

Profit Softwaren ja kotimaisen PlanMillin yhteiselo on alkanut jo vuonna 2011. PlanMillin asiantuntijapalveluyrityksille kehitetyn pilvipohjaisen toimintaohjausjärjestelmän (PlanMill ERP) avulla hoidetaan yrityksen koko operatiivista toimintaa. Näitä ovat mm. asiakkuuksien, myyntihankkeiden ja projektien seuranta, työajanhallinta sekä laskutus. Profit Softwaren Business Intelligence & Analytics -liiketoiminnasta vastaavan Rami Rinneheimon mukaan ilman PlanMillin tuottamaa dataa operatiivisen toiminnan seuraaminen ja tehokkuuden varmistaminen olisi erittäin hankalaa ja vaatisi huomattavan paljon enemmän manuaalista työtä.

Koska PlanMill sisältää kaiken sen tiedon, jonka avulla yritystä seurataan ja johdetaan, on järjestelmän tarjoama raportointi ja analytiikka keskeinen menestystekijä liiketoiminnassa. PlanMill tarjoaa hyvät perustyökalut operatiivisen toiminnan raportointiin ja seurantaan. Vastatakseen omiin yksilöllisiin BI-raportointia koskeviin tarpeisiinsa, Profit Software päätti kehittää joustavan Microsoft Power BI -pohjaisen ratkaisun, joka vie tiedon hyödyntämisen aivan uudelle tasolle. Ratkaisussa hyödynnetään mm. PlanMillin tarjoamaa API-rajapintaa.

Tarjoaa laajan näkökulman projekteihin, kannattavuuteen ja käyttöasteisiin

Profit Softwaren helppokäyttöinen BI-raportointiratkaisu tukee johdon päätöksentekoa yhdistämällä liiketoiminnan, henkilöstöhallinnon ja esimiesten tarvitsemat tiedot yhteen järjestelmään. Analytiikan avulla saadaan vertailukelpoista ja luotettavaa tietoa selkeässä ja visuaalisessa esitysmuodossa päätöksen tueksi.

– Käytössämme on aiempaa laajempi, jatkuva ja ajantasainen näkökulma projekteihin. Aikaisemmin tieto oli eri järjestelmissä sekä Exceleissä ja raportteja tehtiin omiin tarpeisiin ilman keskitettyä tietovarastoa. Nyt mm. projektien ajantasaiset tilanteet, asiakaskannattavuus ja käyttöasteet ovat välittömästi kaikkien käytössä, samoilla perusteilla esitettyinä ja yhdenmukaisina. Tämä on säästänyt meiltä suuren määrän manuaalista raportointityötä sekä tehostanut operatiivista toimintaamme merkittävästi, kuvaa Rami Rinneheimo uutta BI-pohjaista analyyttistä ja visuaalista raportointia.

– Profit Softwaren nopeasti ja kustannustehokkaasti toteuttama yksilöllinen analysointi- ja raportointiratkaisu on erinomainen esimerkki siitä, miten liiketoiminnan seuraaminen sekä kehittäminen voidaan viedä aivan uudelle tasolle, kun yhdistetään pilvipohjainen PlanMill ERP ja Microsoft Power BI, sanoo PlanMillin toimitusjohtaja Thomas Hood.

Lisätietoja:

PlanMill Oy 

Thomas Hood

thomas.hood@planmill.com, puh. 040 558 5138

www.planmill.com

Profit Software Oy

Juha Järvinen

juha.jarvinen@profitsoftware.com, puh. 050 330 8058

www.profitsoftware.com

Pinterest
Referenssin infoboxi
PlanMill Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Finanssiala ja konsultointipalvelut

Lisätietoja

Yritysprofiili PlanMill kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Power BI

Siirry yrityksen profiiliin PlanMill kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

PlanMill - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

PlanMill - Muita referenssejä

PlanMill - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia