Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wapicen diagnostiikkaratkaisu käyttöön Junttanin paalutuskoneisiin

ReferenssiDigitalisaatio on tarjonnut Junttanille täysin uuden palveluverkoston ja mahdollistanut datan tehokkaan hyödyntämisen toiminnassaan. Dataa kerätään ja seurataan systemaattisesti ja tehokkaan diagnostiikan avulla vikoihin päästään käsiksi helposti ja nopeasti!

Junttan Oy on suomalainen paalutuksen edelläkävijä, joka suunnittelee ja valmistaa laadukkaita hydraulisia paalutuslaitteita. Yrityksellä on pitkä, lähes 40 vuoden kokemus tuotteidensa kehittämisestä ja valmistuksesta. Junttanin tuotevalikoima koostuu maailman johtavista lyöntipaalutuskoneista, monikäyttö- ja porauskoneista, stabilointikoneista sekä hydraulijärkäleistä, kairoista ja voimayksiköistä.

Wapice tarjoaa Junttanille tehokkaan ratkaisun diagnostiikkaan WRM247 Edge-laitteen avulla. Laite kytketään Junttanin paalutuskoneisiin jo tehtaalla, jotta tiedot saadaan kerättyä Junttanin omaan Fleet management palveluun. Lisäksi käytössä on Wapicen IoT-TICKET®-ratkaisu, joka tarjoa rajapinnan Fleet management- palvelulle ja tuo käyttäjille graafiset näkymät halutuista tiedoista.

Junttanin tavoitteena oli päästä tutkimaan ja analysoimaan paalutuskoneista saatavaa tietoa ja päästä nopeasti käsiksi koneiden vikatilanteisiin. Yleensä paalutuslaitteet sijaitsevat hankalissa olosuhteissa ympäri maailmaa ja vikatilanteisiin reagoiminen on ollut aikaanvievää ja kallista.

Wapicen tarjoama ratkaisu on helpottanut etänä suoritettavaa diagnostiikkaa, sillä kerätyillä tiedoilla pystytään tukemaan niin omaa henkilöstöä, kuin asiakkaita ympäri maailmaa jos tarve vaatii. Huolto- ja vikatilanteiden lisäksi, ratkaisu on tuonut helpotusta myös koneen omistajille, sillä he voivat seurata tarkasti missä koneet ovat ja mikä on niiden käyttöaste, jolloin myös määräaikaishuoltojen suunnittelu helpottuu, kertoo Junttanin tuotejohtaja Tomi Voutilainen.

– Asiakkaat ovat tärkeä osa Junttanin tuotekehitysprosessia ja käymmekin parhaillaan läpi mahdollisuuksia, kuinka palvelua voisi kehittää entistäkin kattavammaksi, kertoo Wapicen kehitysjohtaja Markus Mäkelä. Meille on erittäin tärkeää, että asiakkaamme pystyvät palvelemaan omia asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja vastaamaan heidän muuttuviin tarpeisiin.

Lisätietoja: Markus Mäkelä, Development Director, Wapice Oy, puh: +358 10 277 5014

Lue lisää Wapicen IoT Edge laitteesta: https://www.wapice.com/fi/tuotteet/wrm247

Suosittelija:

Wapicen tarjoama ratkaisu on helpottanut etänä suoritettavaa diagnostiikkaa, sillä kerätyillä tiedoilla pystytään tukemaan niin omaa henkilöstöä, kuin asiakkaita ympäri maailmaa jos tarve vaatii. Huolto- ja vikatilanteiden lisäksi, ratkaisu on tuonut helpotusta myös koneen omistajille, sillä he voivat seurata tarkasti missä koneet ovat ja mikä on niiden käyttöaste.

Tomi Voutilainen, Tuotejohtaja, Junttan Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Junttan Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia