Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

VR Track: vahva digiläsnäolo ja joustava sivusto

ReferenssiValu toimitti VR Trackille kokonaisvaltaisen verkkosivuston ja digiviestinnän uudistuspalvelun.

VR Track Oy on infrahankkeisiin erikoistunut suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitoyritys sekä rautatiemateriaalien toimittaja. Yrityksen verkkopalvelu-uudistuksen tavoitteena oli VR Trackin palveluista ja ajankohtaisista aiheista raikkaasti viestivä sivusto, joka luo positiivista työnantajamielikuvaa. Valu oli jo aikaisemmin toteuttanut VR Trackille Attracktive-sidosryhmäjulkaisun, jonka visuaalisuus ja joustavat ylläpitomahdollisuudet toimivat verkkosivuston esikuvana.

Mitä tehtiin?

  • Analyysi lähtötilanteesta: hakukonenäkyvyys, konversiot, käytettävyys ja sisällöt
  • Kehityssuositukset verkkosivustolle ja digiviestintään
  • Rautalangat, blokkisuunnittelu
  • Visuaalinen suunnittelu
  • Tekninen toteutus

Valu toimitti VR Trackille kokonaisvaltaisen verkkosivuston ja digiviestinnän uudistuspalvelun. Projekti sai vahvan alun Valun tekemän analytiikka-arvion pohjalta. Hakukonenäkyvyyden ja konversioiden toteutumisen lisäksi Valu antoi asiantuntija-arvion VR Trackin diginäkyvyydestä sekä sivuston käytettävyydestä ja sisällöistä. Tämä loi hyvän pohjan keskustelulle, jossa asiakas ja toimittaja asettivat tavoitteet ja hakivat yhdessä parhaat keinot niiden saavuttamiseksi.

Joustavuutta sivupohjiin blokeilla

Sivupohjien ja sivujen ylläpidon joustavuus olivat uudistuksen keskeisiä tavoitteita. Siksi yksittäisiä sivupohjamalleja ei lyöty lukkoon, vaan asiakkaan käyttöön suunniteltiin valikoima blokkeja eli sisältöelementtejä. Niistä asiakas sai itse rakentaa halutun näköiset alasivut eri sisältökokonaisuuksille.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valu Digital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: VR Track

Lisätietoja

Yritysprofiili Valu Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Siirry yrityksen profiiliin Valu Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valu Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Valu Digital - Muita referenssejä

Valu Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia