Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Analytiikalla täsmätietoa ja ideoita verkkopalveluihin ja viestintään

post_image

TarjontaAnalytiikkapalvelumme antaa konkreettista täsmätietoa ja ideoita verkkoviestinnän ja verkkopalveluiden kehittämiseen. Autamme organisaatioita palvelemaan entistä tehokkaammin tärkeitä asiakaskohderyhmiään.

Verkkoviestinnän tuloksellinen kehittäminen vaatii selkeät tavoitteet ja mittarit. Tulosten seuraaminen ja palveluiden kehittäminen onnistuvat parhaiten, kun analytiikkaa seurataan säännöllisesti. Valu Analytiikka on seurantapalvelu, joka pitää sisällään viikottaisen koosteen ja kolmen kuukauden välein tehtävän analyysin. Analyysi sisältää suosituksia sisällöntuotantoon ja verkkoviestintään. Näiden sähköpostilla toimitettavien materiaalien lisäksi voidaan järjestää etäpalavereja, joissa analyysia käydään läpi asiantuntijan kanssa. Organisaation ulkopuolisen henkilön kautta omaan verkkoviestintään saa erinomaista näkökulmaa ja innostavia uusia ideoita. Tavoitteiden toteutumista on mahdollista seurata monen mittarin yhdistelmänä. Mittarit valitaan aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Käytämme verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten seurannassa Google Analytics -palvelua. Google Analytics on maailman suosituin verkkopalveluiden analytiikkatyökalu. Asiantuntijamme ovat Google Analytics -sertifioituja.

Pinterest
Valu Digital Oy logo

Valu Digital Oy:n tarjonta

Analytiikka

Lisätietoja

Valu Digital Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Valu Digital Oy:n tarjontaa

Valu Digital Oy:n Analytiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Valu Digital kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia