Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valu Digital Oy

Autamme asiakastamme toimimaan verkossa tehokkaasti ja turvallisesti.

Valu Digital Oy - Yritysesittely

Valu Digital suunnittelee ja toteuttaa vaativia WordPress-verkkopalveluita keskisuurille ja suurille organisaatioille. Ratkaisumme säästävät viestintään käytettävää aikaa, kasvattavat liiketoimintaa ja tehostavat sähköistä asiointia.

Ydinosaamistamme ovat verkkoviestinnän ja sähköisen liiketoiminnan ohjelmistot ja
asiantuntijapalvelut. Tarjonnassamme yhdistyvät tekninen, visuaalinen ja viestinnällinen näkemys.

Tarjoamme kokonaisvaltaiset palvelut:
- Tutkimukset & konseptisuunnittelu
- UX/UI-suunnittelu
- Tekninen toteutus ja testaus
- Ylläpito- ja tukipalvelut
- Seuranta ja kehitys
Työntekijöitä 30 Www www.valu.fi
Y-tunnus 1097410-8 Puh 010 423 5400
Perustettu 1997 E-mail myynti@valu.fi
Toimipaikat Jyväskylä, Tampere
Jäsenyydet
hansel-sopimustoimittajat logo
koodia-suomesta logo
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Julkishallinto
(32)
Järjestöt ja yhdistykset
(10)
Raaka-aineet ja energia
(7)
Koulutusala
(5)
Pankki ja vakuutus
(5)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(4)
Kiinteistöala
(3)
Media
(0)

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS
(74)
WordPress
(59)
React
(5)
WooCommerce
(2)
Javascript
(0)
Linux
(0)
Open source
(0)
PHP
(0)
React Native
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(82)
Tuki- ja ylläpitotyö
(41)
Valmisohjelmisto
(5)
Konsultointi
(0)

Omat tagit

CMS
digitaalinen liiketoiminta
Digitaalinen käyttökokemus
digitaalinen viestintä
ennakoiva haku
Google Analytics
google apps
hakukone
hakutyökalu
headless
html5
Intranet
internet
Julkaisujärjestelmät
Mobiilisovellukset
myyntisovellus
Relevanssi-haku
responsiivisuus
räätälöidyt ratkaisut
sijoittajaviestintä
uutiskirjeet
verkkopalvelut
verkkosivu
Verkkosovellukset
WordPress
Verkkovuosikertomus
Verkkokaupat
verkkolehtialusta
Headup
Sivustohaku
Hakuratkaisut
hakutoiminto
WordPress Intranet
verkkosivustojen tietoturva
jäsenekstranet

Valu Digital - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Valu Digital:lla on 70 suosittelijaa.

ReferenssiGRK - verkkopalvelun uudistus

"Verkkoprojektit voivat olla välillä tuskaisiakin, mutta tällä kertaa niin ei ollut. Saimme onnistuneen lopputuloksen aikaan ja sellaisella ololla, että jos jotain tarpeita nousee jatkossa, niin olisi kiva jatkaa samalla porukalla. Erinomainen projektinhallinta, asiakaspalvelu ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen"

-- Tiina Niemi, Viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiPelastakaa Lapset ry – verkkopalvelun uudistus

"Hankkeessa oli läsnä ja aistittavissa tosi hyvä Valun yhteishenki, ihmisten välinen luottamus ja tiedonkulku: kaikki tiesivät saman asian samaan aikaan, mikä ei ole itsestäänselvää. Kiitoksia kaikille tekijöille, oli mahtava ja laaja hanke."

-- Juha Karenniemi, IT-johtaja, Pelastakaa Lapset ry

Näytä referenssi

ReferenssiTampereen Energia – verkkopalvelun uudistus

"Tässä projektissa oli fiilis, että saa kysyä tyhmiäkin kysymyksiä. Asiakkaana meidän ei tarvinnut kannatella projektia teknisessä mielessä. Valulla oli hyvät mallit, tietoturvaosaaminen ja kyky ratkaista ongelmia. Ensikertalaiselle tämä oli hyvä kokemus."

-- Jussi Järvinen

Näytä referenssi

ReferenssiTalentia - ammattijärjestön verkkopalvelun uudistus

"Valun tekniseen osaamiseen saattoi luottaa. Kehitystoiveita kuunneltiin herkällä korvalla. Saavutettavuuden, kustannusten ja teknisen toteutuksen näkökulmasta oli kätevää, että myös visuaalinen suunnittelu tuli saman talon sisältä. Yhteistyö sujui hyvin, yhteydenpito oli vilkasta ja vaaditut asiat toteutettiin aikataulussa."

-- Ilkka Salmela

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Valu Digital - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Digitaalinen markkinointi lisää näkyvyyttäsi verkossa oikeaan aikaan, oikeassa paikassa. Kun kilpailu kovenee ja ihmisten digitaalinen asiointi lisääntyy, on yhä tärkeämpää näkyä verkossa ja olla oikeiden asiakasryhmien tavoitettavissa...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Autamme asiakkaitamme tehostamaan myyntiä erityisesti verkkopalveluratkaisuja kehittämällä. Tuotamme asiakkaalle myyntiä tukevan verkkopalvelukonseptin, jossa älykkäällä käyttöliittymä- ja sisältörakennesuunnittelulla sekä käyttäjäpolkujen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Hyvä ja tehokas projektinhallinta kumpuaa kokemuksesta. Valulla tätä kokemusta ammennetaan liki tuhannen projektin tuomalla tietotaidolla. Projektimalli, työkalut, prosessit ja resurssit istutetaan optimaalisesti kulloisenkin projektin vaatimuksiin. Minimoimme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

Totutut ratkaisut eivät aina ole parhaita ratkaisuja. Valun yksi ydinarvoista on aina ollut luovuus - uusien ideoiden ja tuotteiden löytäminen ja kehittäminen asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin. Osa ratkaisuista ovat valmiita tuotteita, kuten älyhaku Valu..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Viestintä

Toimiva verkkoviestintä auttaa saavuttamaan strategiset tavoitteet ja vahvistaa positiivista asiakaskokemusta. Kun kilpailu kovenee ja ihmisten digitaalinen asiointi lisääntyy, on yhä tärkeämpää näkyä verkossa ja olla oikeiden asiakasryhmien..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Analytiikkapalvelumme antaa konkreettista täsmätietoa ja ideoita verkkoviestinnän ja verkkopalveluiden kehittämiseen. Autamme organisaatioita palvelemaan entistä tehokkaammin tärkeitä asiakaskohderyhmiään. Verkkoviestinnän tuloksellinen kehittäminen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Auditointi

WordPress-sivustojen tietoturva-auditoinnissa käymme läpi toteutettua ratkaisua, valittuja lisäosia ja niiden tietoturvaa sekä yhteensopivuutta. Arvioimme myös sivustokohtaista ohjelmakoodia tietoturvan ja suorituskyvyn näkökulmasta. WordPress-sivustojen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Graafinen suunnittelu

Verkkopalvelun näyttävä visuaalinen ilme vahvistaa asiakkaan brändiä ja tukee miellyttävää käyttökokemusta. Käyttöliittymä- ja visuaalisen ilmeen suunnittelulla ohjataan myös käyttäjiä verkkopalvelussa löytämään helposti palvelun tärkeät..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Integraatiot vähentävät turhaa käsityötä ja tietojen tallentamista manuaalisesti eri järjestelmiin. Tarjoamme kattavasti WordPress-integraatioita eri taustajärjestelmiin. Tyypillisiä integraatioita ovat kirjautumis- ja käyttäjähallintaintegraatiot,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Ketterä projektimalli takaa asiakkaalle joustavimman ja yleensä myös taloudellisesti parhaimman lopputuloksen verkkopalvelu-uudistuksessa. Ketterä projektimalli varmistaa parhaan todellisia tarpeita vastaavan lopputuloksen, sillä toimittajan ei tarvitse..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Tuotamme kilpailuetua luomalla selkeitä, intuitiivisia ja esteettisesti miellyttäviä käyttöliittymiä. Huolella suunnitellut käyttöliittymän edut: Positiivinen käyttökokemus lisää osaltaan asiakastyytyväisyyttä ja asiakasvirran kasvuaTyön..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Autamme asiakkaitamme palvelemaan paremmin ja erottumaan kilpailussa mobiilisovellusten avulla. Toteutamme mobiilisovelluksia kaikille älypuhelimille ja tableteille. Olemme erikoistuneet myyntiä ja markkinointia tukeviin sovelluksiin, joiden sisällöt ovat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Olemme erikoistuneita WordPressiin, mutta osaamisemme ei ole rajoittunut vain siihen. Tästä esimerkkinä on Valu Search -hakuratkaisu, jonka pohjautuu NodeJS:ään, Typescriptiin ja Reactiin. Vuosien varralla olemme toteuttaneet myös esimerkiksi React Native..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Tarjoamme WordPress-optimoitua ja tietoturvaltaan vahvennettua palvelinylläpitoa osana kokonaistoteutuksiamme. Haluamme tarjota mahdollisimman saumattoman palvelukokemuksen, joka sisältää huippuluokan palvelinylläpidon, järjestelmäpäivitykset,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Tuotamme nopeat ja luotettavat WordPress-optimoidut käyttöpalvelut Upcloud-pilvessä. Palvelumme sisältää sopimuksen mukaiset käyttöympäristöt ja palvelinkapasiteetit tarvittavine huippuluokan tietoturvapalveluineen. Tukipalvelu toteutetaan asiakkaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Sisällönhallinta

Rakennamme räätälöidysti WordPress-järjestelmän sisällönhallintanäkymän. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että sisällöntuotantonäkymissä ei ole ylimääräisiä, häiritseviä kenttiä tai muita elementtejä, kuten lisäosien toimittajien mainoksia. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Tarjoamme WordPress-ylläpitoa tietoturvaltaan vahvennetussa ympäristössä tietoturvallisilla toteutustavoilla ja käytännöillä. Lähestymme tietoturvaa kokonaisuutena, jossa on huomioitu koko ketju toimitilojen turvallisuudesta kooditason ratkaisuihin...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme räätälöidyt verkkokaupat. Integroimme taustajärjestelmät. Tuotamme korkeatasoiset ylläpito-, tuki- ja kehityspalvelut. Teemme verkkokauppaa tunnetuksi ja autamme saamaan lisää ostajia digimarkkinoinnin palveluillamme. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Autamme asiakkaitamme toimimaan verkossa tehokkaasti ja tuottavasti. Tuotteistetut ratkaisut ja oikeat teknologiavalinnat hyödyttävät erityisesti organisaatioita ja yrityksiä, joiden viestinnässä verkkopalvelu on tärkeässä roolissa. Tuotamme kehityksen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Julkishallinto

Valulla on noin 20 vuoden kokemus julkishallinnon verkkopalveluosaajana. Meihin luottavat kymmenet kunnat, virastot ja valtion liikelaitokset. Osaamisemme mahdollistaa sujuvat kustannustehokkaat julkisen sektorin verkkopalveluprojektit sekä ylläpito- ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Järjestöt ja yhdistykset

Tuotamme järjestöille tehokkaat avoimen lähdekoodin verkkopalveluratkaisut. Toimimme monille järjestöille strategisena verkkoviestinnän kumppanina ja autamme tehostamaan mm. jäsenhankintaa, varainkeräystä, integrointeja ja hakupalveluita älykkäillä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Koulutusala

Valu tuottaa korkeatasoiset avoimen lähdekoodin verkkopalveluratkaisut koulutussektorille. Tuotamme verkkopalvelut konseptoinnnista ja teknisestä määrittelystä alkaen WordPress-optimoituihin ylläpito- ja tukipalveluihin saakka. Suunnittelumme ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valu Digital - Referenssit

Valu Digital - Bloggaukset

Valu Digital - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Valu Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku