Strateginen kumppanisi verkossa ja mobiilissa. Autamme nousemaan uudelle tasolle viestintää ja liiketoimintaa tehostavilla sähköisillä ratkaisuilla.

Valu Digital Oy Perustiedot

Yritysesittely

Valu Digital toteuttaa ratkaisuja, jotka säästävät viestintään käytettävää aikaa, kasvattavat liiketoimintaa ja tehostavat sähköistä asiointia. Missiomme on auttaa asiakastamme toimimaan verkossa tehokkaasti ja tuottavasti.

Ydinosaamistamme ovat pitkälle tuotteistetut ohjelmistot ja palvelut. Digitaalisten palveluiden luomisessa yhdistämme teknisen, visuaalisen ja viestinnällisen näkemyksen.

Erityisratkaisujamme:
- vuosiraportointi
- verkkolehdet
- julkaisujärjestelmä, cms
- verkkokurssijärjestelmät
- aineistojen jako ja esittäminen mobiilissa
- interaktiiviset presentaatiot
- sosiaalinen intranet

Tarjoamme luotettavaa kumppanuutta ja joustavaa, ystävällistä palvelua asiakkaillemme. Jatkuvan palvelumme asiakastyytyväisyys on viimeisen vuosien aikana ollut 96 - 100 %.
Työntekijöitä
29
Y‑tunnus
1097410‑8
Perustettu
1997
www
Email
Puh
Sosiaalinen media
Toimipaikat Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoturva, Webkehitys

Teknologia: Google, Open source, iOS, Julkaisujärjestelmä CMS, Wordpress, Linux

Toimialakokemus: Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Koulutusala, Media, Pankki ja vakuutus, Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Valu Digital, CMS, digitaalinen liiketoiminta, Digitaalinen käyttökokemus, digitaalinen viestintä, Google Analytics, google apps, html5, Intranet, internet, Julkaisujärjestelmät, Mobiilisovellukset, myyntisovellus, responsiivisuus, räätälöidyt ratkaisut, sijoittajaviestintä, Sosiaalinen intranet, uutiskirjeet, verkkopalvelut, verkkosivu, Verkkosovellukset, Wordpress

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Liiketoimintaprosessi

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Autamme asiakkaitamme palvelemaan paremmin ja erottumaan kilpailussa mobiilisovellusten avulla. Toteutamme mobiilisovelluksia kaikille älypuhelimille ja tableteille. Olemme erikoistuneet myyntiä ja markkinointia tukeviin sovelluksiin, joiden sisällöt ovat asiakkaan itsensä ylläpidettävissä. Sovellustemme käytettävyys, nopeus ja toimivuus ovat huippuluokkaa.


Myyntiesitysten pitämiseen kehittämämme Showell-sovellus (www.showell.fi) on heti käyttöönotettavissa. Toteutamme laajasti myös muita applikaatioita, jotka ovat ladattavissa sovelluskauppojen, kuten Applen App Storen tai Google Play -kaupan kautta. Palveluumme kuuluu koko toimitusketju: konseptointi, suuunnittelu, tekninen toteutus, testaus ja julkaisu. Palvelemme myös mainostoimistoja, viestintätoimistoja ja digitoimistoja, jotka haluavat tarjota omille asiakkailleen laadukkaita mobiiliratkaisuja.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Referenssit ja julkaisut

Suodata julkaisuja seuraavien filttereiden avulla:

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu