Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Valu Digital Oy

Autamme asiakastamme toimimaan verkossa tehokkaasti ja tuottavasti.

Valu Digital Oy - Yritysesittely

Valu Digital suunnittelee ja toteuttaa vaativia WordPress-verkkopalveluita sekä mobiilisovelluksia keskisuurille ja suurille organisaatioille. Ratkaisumme säästävät viestintään käytettävää aikaa, kasvattavat liiketoimintaa ja tehostavat sähköistä asiointia.

Ydinosaamistamme ovat verkkoviestinnän ja sähköisen liiketoiminnan ohjelmistot ja
asiantuntijapalvelut. Tarjonnassamme yhdistyvät tekninen, visuaalinen ja viestinnällinen näkemys.

Tarjoamme kokonaisvaltaiset palvelut:
- Tutkimukset & konseptisuunnittelu
- UX/UI-suunnittelu
- Tekninen toteutus ja testaus
- Ylläpito- ja tukipalvelut
- Seuranta ja kehitys
Työntekijöitä 30
Y-tunnus 1097410-8
Perustettu 1997
Www www.valu.fi
Puh 010 423 5400
E-mail myynti@valu.fi
Toimipaikat Jyväskylä
Jäsenyydet
hansel-sopimustoimittajat logo
koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
(40)
Tietoturva
(35)
Integraatiot
(32)
Mobiilikehitys
(6)
Ohjelmistokehitys
(6)
Ketterät menetelmät
(5)
Analytiikka
(4)
Verkkokaupparatkaisut
(4)
Auditointi
(1)

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(4)
Raaka-aineet ja energia
(4)
Kiinteistöala
(3)
Pankki ja vakuutus
(3)
Media
(0)

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS
(62)
WordPress
(43)
React
(5)
iOS
(4)
Android
(3)
WooCommerce
(2)
Google
(0)
Javascript
(0)
Linux
(0)
Open source
(0)
PHP
(0)
React Native
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(68)
Tuki- ja ylläpitotyö
(37)
Valmisohjelmisto
(5)
Konsultointi
(0)

Omat tagit

CMS
digitaalinen liiketoiminta
Digitaalinen käyttökokemus
digitaalinen viestintä
ennakoiva haku
Google Analytics
google apps
hakukone
hakutyökalu
headless
html5
Intranet
internet
Julkaisujärjestelmät
Mobiilisovellukset
myyntisovellus
Relevanssi-haku
responsiivisuus
räätälöidyt ratkaisut
sijoittajaviestintä
Sosiaalinen intranet
uutiskirjeet
verkkopalvelut
verkkosivu
Verkkosovellukset
WordPress
Verkkovuosikertomus
Verkkokaupat
verkkolehtialusta

Valu Digital - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiHaminan näyttävä ja informatiivinen verkkopalvelu erottuu kaupunkisivustojen massasta

"Valun asiakastuki on loistavaa. Vastauksen saa yleensä samana päivänä tai ihan lähiaikoina. Valulla osataan kuunnella asiakasta ja ollaan joustavia.“ “Vaikka jo Googlen kautta kaikki haut tuovatkin Haminaan, niin Valu Search tekee täsmähaun kaupungin kaikille sivuille. Tuota toimintoa kannattaa tiedon etsijän ehdottomasti hyödyntää."

-- Minna Nordström, viestintäpäällikkö, Haminan kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiSeinäjoen uudistuksessa avainasemassa käyttökokemus, integraatiot, tiedon löydettävyys ja ylläpidon sujuvuus

"Sisällöntuottajan näkökulmasta verkkosivuja on nyt nopea ja mukava tehdä. Uskoisin, että toimiva sivusto motivoi tekemään hyviä sisältöjä."

-- Krista Rintala, viestintäpäällikkö, Seinäjoen kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiEläketurvakeskuksen uudessa verkkopalvelussa erityishuomio on tiedon löydettävyydessä, saavutettavuudessa ja kustannustehokkaassa jatkokehityksessä

"Merkittävimmät hyödyt meille sisällöntuottajina näkyvät helppona päivitettävyytenä ja ylläpitäjinä kustannustehokkaana jatkokehityksenä.” “Aikataulut ja budjetit pysyivät suunnitelluissa, ja valmis sivusto on saanut positiivista palautetta. Näin sivuston valmistuttua ja sitä jo jonkin aikaa käyttäneenä voin sanoa, että se on jopa parempi kuin odotimmekaan."

-- Mika Malinen, projektipäällikkö, Eläketurvakeskus

Näytä referenssi

ReferenssiMetsähallituksen uuden brändin mukaisella sivustolla panostettiin saavutettavuuteen sekä tiedon löydettävyyteen

"Metsähallituksessa on tehty viime vuosina paljon töitä vastuullisuuden ja yhdenvertaisuuden eteen, ja sivuston saavutettavuus on meille tärkeä arvo. Lopputulos vastaa odotuksiamme; sivusto on ilmeeltään raikas ja se on saanut käyttäjiltä hyvää palautetta. Projekti kulki eteenpäin jouhevasti ja WordPress alustana on melko helppokäyttöinen ja joustava.” "

-- Satu Sorjonen, verkkoviestintäpäällikkö, Metsähallitus

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Valu Digital - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Digitaalinen markkinointi lisää näkyvyyttäsi verkossa oikeaan aikaan, oikeassa paikassa. Kun kilpailu kovenee ja ihmisten digitaalinen asiointi lisääntyy, on yhä tärkeämpää näkyä verkossa ja olla oikeiden asiakasryhmien tavoitettavissa...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Autamme asiakkaitamme tehostamaan myyntiä erityisesti verkkopalveluratkaisuja kehittämällä. Tuotamme asiakkaalle myyntiä tukevan verkkopalvelukonseptin, jossa älykkäällä käyttöliittymä- ja sisältörakennesuunnittelulla sekä käyttäjäpolkujen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Hyvä ja tehokas projektinhallinta kumpuaa kokemuksesta. Valulla tätä kokemusta ammennetaan liki tuhannen projektin tuomalla tietotaidolla. Projektimalli, työkalut, prosessit ja resurssit istutetaan optimaalisesti kulloisenkin projektin vaatimuksiin. Minimoimme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

Totutut ratkaisut eivät aina ole parhaita ratkaisuja. Valun yksi ydinarvoista on aina ollut luovuus - uusien ideoiden ja tuotteiden löytäminen ja kehittäminen asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin. Osa ratkaisuista ovat valmiita tuotteita, kuten..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Viestintä

Toimiva verkkoviestintä auttaa saavuttamaan strategiset tavoitteet ja vahvistaa positiivista asiakaskokemusta. Kun kilpailu kovenee ja ihmisten digitaalinen asiointi lisääntyy, on yhä tärkeämpää näkyä verkossa ja olla oikeiden asiakasryhmien..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Analytiikkapalvelumme antaa konkreettista täsmätietoa ja ideoita verkkoviestinnän ja verkkopalveluiden kehittämiseen. Autamme organisaatioita palvelemaan entistä tehokkaammin tärkeitä asiakaskohderyhmiään. Verkkoviestinnän tuloksellinen kehittäminen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Graafinen suunnittelu

Verkkopalvelun näyttävä visuaalinen ilme vahvistaa asiakkaan brändiä ja tukee miellyttävää käyttökokemusta. Käyttöliittymä- ja visuaalisen ilmeen suunnittelulla ohjataan myös käyttäjiä verkkopalvelussa löytämään helposti palvelun tärkeät..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Integraatiot vähentävät turhaa käsityötä ja tietojen tallentamista manuaalisesti eri järjestelmiin. Tarjoamme kattavasti WordPress-integraatioita eri taustajärjestelmiin. Tyypillisiä integraatioita ovat kirjautumis- ja käyttäjähallintaintegraatiot,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Tuotamme kilpailuetua luomalla selkeitä, intuitiivisia ja esteettisesti miellyttäviä käyttöliittymiä. Huolella suunnitellut käyttöliittymän edut: Positiivinen käyttökokemus lisää osaltaan asiakastyytyväisyyttä ja asiakasvirran kasvuaTyön..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Autamme asiakkaitamme palvelemaan paremmin ja erottumaan kilpailussa mobiilisovellusten avulla. Toteutamme mobiilisovelluksia kaikille älypuhelimille ja tableteille. Olemme erikoistuneet myyntiä ja markkinointia tukeviin sovelluksiin, joiden sisällöt ovat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Olemme erikoistuneita WordPressiin, mutta osaamisemme ei ole rajoittunut vain siihen. Tästä esimerkkinä on Valu Search -hakuratkaisu, jonka pohjautuu NodeJS:ään, Typescriptiin ja Reactiin. Vuosien varralla olemme toteuttaneet myös esimerkiksi React Native..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Tuotamme nopeat ja luotettavat WordPress-optimoidut käyttöpalvelut Upcloud-pilvessä. Palvelumme sisältää sopimuksen mukaiset käyttöympäristöt ja palvelinkapasiteetit tarvittavine huippuluokan tietoturvapalveluineen. Tukipalvelu toteutetaan asiakkaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Tarjoamme WordPress-ylläpitoa tietoturvaltaan vahvennetussa ympäristössä tietoturvallisilla toteutustavoilla ja käytännöillä. Lähestymme tietoturvaa kokonaisuutena, jossa on huomioitu koko ketju toimitilojen turvallisuudesta kooditason ratkaisuihin...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme räätälöidyt verkkokaupat. Integroimme taustajärjestelmät. Tuotamme korkeatasoiset ylläpito-, tuki- ja kehityspalvelut. Teemme verkkokauppaa tunnetuksi ja autamme saamaan lisää ostajia digimarkkinoinnin palveluillamme. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Autamme asiakkaitamme toimimaan verkossa tehokkaasti ja tuottavasti. Tuotteistetut ratkaisut ja oikeat teknologiavalinnat hyödyttävät erityisesti organisaatioita ja yrityksiä, joiden viestinnässä verkkopalvelu on tärkeässä roolissa. Tuotamme kehityksen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Julkishallinto

Valulla on pitkälti yli 10 vuoden kokemus julkishallinnon verkkopalveluosaajana. Meihin luottavat kymmenet kunnat, virastot ja valtion liikelaitokset. Osaamisemme mahdollistaa sujuvat kustannustehokkaat julkisen sektorin verkkopalveluprojektit sekä ylläpito- ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Järjestöt ja yhdistykset

Tuotamme järjestöille tehokkaat avoimen lähdekoodin verkkopalveluratkaisut. Toimimme monille järjestöille strategisena verkkoviestinnän kumppanina ja autamme tehostamaan mm. jäsenhankintaa, varainkeräystä, integrointeja ja hakupalveluita älykkäillä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Koulutusala

Valu tuottaa korkeatasoiset avoimen lähdekoodin verkkopalveluratkaisut koulutussektorille. Tuotamme verkkopalvelut konseptoinnnista ja teknisestä määrittelystä alkaen WordPress-optimoituihin ylläpito- ja tukipalveluihin saakka. Suunnittelumme ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valu Digital - Referenssit

Valu Digital - Bloggaukset

Valu Digital - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Valu Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku