Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Visma Nova on Steel Tooling Oy:n myynnin tukipilari

ReferenssiPietarsaarelainen Steel Tooling Jakobstad Oy Ab perustettiin loppusyksystä 2010. Yritys on erikoistunut työkalujen, työsuojelutuotteiden sekä muiden varusteiden myyntiin ammattilaisille teollisuuteen sekä rakentamiseen. Vajaa kaksi vuotta myöhemmin yritys avasi myymälän ja korjaamon liityttyään ruotsalaiseen Mekonomen-ketjuun. Tämän liitoksen myötä kuvaan tuli mukaan ajoneuvopuolen huolto- ja korjaustoiminta. Suurin osa asiakkuuksista on yritysasiakkaita.

"Hallinnoimme Visma Nova -ohjelmistolla tällä hetkellä mm. tuhansia nimikkeitä, joita tulee jatkuvasti lisää. Visma Nova on ollut meille luonteva valinta, sillä meillä on ollut jo ohjelmiston hankintavaiheessa kokemusta tästä järjestelmästä ja tieto siitä, mitä se meille voi tarjota", kommentoi Toimitusjohtaja Jussi Peltola.

Visma Nova hankittiin tehostamaan toimintaa

Steel Tooling on kasvanut nopeasti perustamisensa jälkeen. Laajentumisen myötä heräsi tarve hankkia ohjelmisto työkalu- ja ammattipuolen myyntitoimintojen hallintaan. Ajoneuvopuolella yrityksellä on käytössään ketjulta saatu Mekonomenin oma ohjelma. Kesällä 2012 käynnistyi myyntipuolen toimintojen tehostamiseen tähtäävä ohjelmiston hankintaprojekti. Peltola vertaili muutamaa ohjelmistovaihtoehtoa osakaskumppaneidensa kanssa. Visma Nova oli kahdelle osakkaalle entuudestaan tuttu, mikä vaikutti vahvasti hankintapäätökseen. 

"Löysimme vaihtoehdon, jossa oli Visma Novaa pienempi hintalappu, mutta käytössä kyseinen ohjelmisto tökki. Halusimme ohjelmiston, joka toimii sujuvasti ja on luotettava. Visma Novan suhteen tiesimme jo valmiiksi, mitä sen myötä saamme. Tästä syystä päätimme hankkia kyseisen ohjelmiston", perustelee toimitusjohtaja Jussi Peltola.

Ohjelmisto on nopeuttanut työskentelyä

Visma Novan käyttöönotto tapahtui nopealla aikataululla ja arjessa työn tekemisen ohessa. "Näin jälkikäteen ajatellen oli kyllä virhe ottaa ohjelmisto käyttöön työn ohessa, sillä silloin siihen ei ehdi kunnolla perehtyä. Pienellä organisaatiolla kun mennään, on melkoisen haasteellista oppia ja käyttöönottaa samalla kertaa", toteaa Peltola. "Meillä kävi kuitenkin Vismalta hyvin asiakaspalveluhenkinen konsultti, joka auttoi meitä suuresti käyntiin pääsemisessä", lisää Peltola.

Visma Nova toimii yrityksessä sekä materiaali- että varastopuolen ratkaisuna. Ostotilaukset saavat myös kiitosta toimitusjohtajalta, joka arvioi ohjelmasta löytyvän runsaasti näppäriä uusia toimintoja, joita he eivät ole vielä ottaneet käyttöön. Ohjelmisto on jo muutamien kuukausien käytön myötä selkeästi nopeuttanut työskentelyä. Varsinaista koulutusta ei Steel Tooling Oy:ssä ohjelmiston käyttöön ole vielä hankittu, mutta Jussi Peltolan mukaan koulutus on kyllä paikallaan ja se aiotaan jossain vaiheessa ohjelman käyttäjille hankkia.

Tutustu Visma Novaan »

Pinterest
Referenssin infoboxi
Visma Amplio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Steel Tooling Jakobstad Oy Ab
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jussi Peltola

Lisätietoja

Yritysprofiili Visma Amplio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

vähittäiskauppa
Toiminnanohjaus
ERP

Siirry yrityksen profiiliin Visma Amplio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visma Amplio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Amplio - Muita referenssejä

Visma Amplio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia