Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkoportaalin avulla ikäihmisten unelmat todeksi

ReferenssiArvokas vanhuus ARVA ry on kaikille ikäihmisten hyvästä elämästä kiinnostuneille tarkoitettu yhdistys, jonka tavoitteena on tukea ikäihmisten mahdollisuutta elää mielekästä, omien arvojensa mukaista elämää silloinkin, kun heidän omat edellytyksensä siihen ovat heikentyneet. Yhteistyömme tuloksena syntyi verkkoportaali, jonka kautta on mahdollista toteuttaa vanhuksille merkittäviä unelmia todeksi.

Unelmarikkaan elämän mahdollistamista

Keväällä 2019 ARVA ry halusi kehittää heidän tekemänsä työnsä vaikutusta ikäihmisten hyväksi. Tätä varten luotiin konsepti Unelmatehdas portaalista, joka olisi kaikille avoin kanava toteuttaa yksittäisten unelmoijien toiveita.

Palvelua suunniteltaessa haluttiin huomioida se, että myöhemmin myös unelmien ilmoittaminen onnistuisi portaalin kautta keneltä tahansa. Projektin tavoitteena oli luoda ikäihmisten arkeen ilahduttavia hetkiä ja paluita vanhoihin muistoihin, mutta myös samalla isossa kuvassa rakentaa uutta vanhuuskulttuuria, joka korostaa ikäihmisten yksilöllisyyttä.

Tunteita herättävä verkkoportaali

Projekti aloitettiin kartoittamalla hyväntekeväisyyden merkitystä jo ARVAn toimintaan toisia kanavien kautta osallistuneiden henkilöiden kautta. Uuden portaalin toiminta haluttiin suunnitella siten, että se herättäisi tunteita sekä unelmien toteuttajissa että unelmien kerääjissä. Haastattelemalla ja osallistamalla ikäihmisiä, yhteistyökumppaneita sekä ARVAn toimijoita rakentui yhtenäinen visio siitä millainen palvelu halutaan rakentaa ja millainen sen vaikutus tulisi olemaan.

Teknisessä toteutuksessa tasapainotettiin laadun ja kustannustehokkuuden välillä. Lopputuloksena syntyi portaali, jonka kautta on mahdollista rahoittaa vanhusten unelmia joko osittain tai kokonaan. Unelmien rahoituksen maksuliikenne toteutettiin integraatiolla Checkout.fi-palvelun kautta.

Unelmat todeksi

Lopullisena tuotteena julkaistiin verkkopohjaisen portaalin ensimmäinen versio, jonka kehittäminen on myös tulevaisuudessa hyvin helppoa. Portaali tarjoaa sen käyttäjille uuden yksillöllisen mahdollisuuden tehdä hyväntekeväisyyttä juuri itseä kiinnostaville kohteille. Kaikki tehdään läpinäkyvästi ja lahjoittajia palvellen. Vaikka portaali on ollut toiminnassa vasta hetken aikaa, on erilaisia unelmia ehditty jo saatu toteutettua.

Lahjoittajien lisäksi Unelmatehdas-portaali toimii merkittävänä informaatiaväylänä uusien yhteistyökumppaneiden osallistamiselle ja pohjana koko vanhuuskulttuurin kehittämiselle.

Suosittelija:

Vincit on rakentanut meille verkkoportaalia, jonka kautta voimme toteuttaa haavoittuvassa asemassa olevien vanhusten unelmia. On ollut hienoa huomata, että Vincitin väki on laittanut peliin ammattitaitonsa lisäksi myös sydämensä. Heidän sitoutumisensa projektiin on ollut esimerkillistä ja aina on menty eteenpäin pienen asiakkaan tilanteen mukaan. Vahva suositus, jos tarvitsette ammattitaitoista ja kuuntelevaa kumppania.

Jari Pirhonen / TUTKIJA, FT / YHTEISKUNTATIETEIDEN TIEDEKUNTA JA GERONTOLOGIAN TUTKIMUSKESKUS

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vincit logo

Tiedot

Tilaaja: ARVA ry – Unelmatehdas.fi
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jarkko Järvenpää

Lisätietoja

Yritysprofiili Vincit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Shopify
portaali
verkkosivusto
UI design
Ux design
verkkoportaali

Siirry yrityksen profiiliin Vincit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vincit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Vincit - Muita referenssejä

Vincit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia