Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vahanen Monitoring Services Oy käyttää Wapicen etävalvontajärjestelmää kiinteistömassan valvontaan

ReferenssiKiinteistö- ja rakennusalan asiantuntija Vahanen Monitoring Services Oy hyödyntää Wapicen IoT-TICKET®-järjestelmää mahdollistaakseen rakennusten tehokkaan etävalvontannan.

Vahanen Monitoring Services lähti hakemaan ratkaisua keskitettyyn kiinteistönvalvontaan, jonka avulla pystyttäisiin nopeasti havainnoimaan tilannemuutoksia, joita ei välttämättä muuten pystyisi tunnistamaan isosta kiinteistömassasta. Vahaselle oli tärkeää myös pystyä ajastamaan huoltotoimenpiteitä reaaliaikaisen tiedon perusteella, sekä etänä tapahtuva kohteiden hienosäätö.

IoT-TICKET:in avulla rakennuksista saadaan automaattisesti reaaliaikaista tietoa poikkeamista ja huoltotarpeista. Kiinteistöjen ylläpito ja valvonta tehostuvat merkittävästi ja toimet voidaan kohdentaa aiempaa tarkemmin.

Ratkaisun avulla myös eri toimittajien kiinteistönhallintajärjestelmien yhteenliittäminen on helppoa ja nopeaa.

Seuraamme IoT-TICKET:illä sekä isompaa kokonaisuutta että yksittäisen rakennuksen järjestelmien toimivuutta. Tieto kulkee reaaliajassa ja voimme reagoida mahdollisiin ongelmatilanteisiin jo ennen kuin ne näkyvät paikan päällä. Järjestelmällä voimme myös tarvittaessa luoda helposti uusia valvontanäkymiä, niin isommista kokonaisuuksista kuin esimerkiksi yksittäisestä koneesta tietyssä kohteessa, kertoo Jesse Nieminen, Tiiminvetäjä, Vahanen Monitoring Services Oy.

Yhteistyö on avannut aivan uudenlaisia mahdollisuuksia, kuten esimerkiksi laadukkaan sääennusteen ja energianhinnan vaihteluiden hyödyntämisen suoraan kiinteistöjen säätöarvojen muutoksissa. Langattoman teknologian avulla myös vanhemmat kohteet saadaan mittausten piiriin mahdollistaen IoT-ohjauksen tuoman lisä-arvon täysimittaisen hyödyntämisen.

Lisätietoja: Mika Ranta-aho, Product Manager, Wapice Oy, puh. +358 50 314 1979

Lue lisää IoT-TICKET®:stä

Suosittelija:

Seuraamme IoT-TICKET:illä sekä isompaa kokonaisuutta että yksittäisen rakennuksen järjestelmien toimivuutta. Tieto kulkee reaaliajassa ja voimme reagoida mahdollisiin ongelmatilanteisiin jo ennen kuin ne näkyvät paikan päällä. Järjestelmällä voimme myös tarvittaessa luoda helposti uusia valvontanäkymiä.

Jesse Nieminen, Tiiminvetäjä, Vahanen Monitoring Services Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wapice Oy  logo

Tiedot

Tilaaja: Vahanen Monitoring Services Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Wapice kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT

Omat tagit

iot-ticket
Kiinteistöhallinta
etähallinta
IoT
ennakoiva huolto
etäseuranta

Siirry yrityksen profiiliin Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice - Muita referenssejä

Wapice - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia