Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

UMA Workspace – digitaalisella käyttökokemuksella enemmän kuin tavallinen toimisto

ReferenssiUMA Workspace on uniikki coworking-työtilojen palvelukokonaisuus, joka mahdollistaa modernit tilaratkaisut yrityksille. Lähdimme toteuttamaan UMAn toimitilojen rinnalle toimivaa digitaalista palvelua asiakaskäyttöön ja yrityksen työntekijöille. Vuonna 2020 UMA-Workspace on kasvanut yhdestä työtilasta yhteentoista ja palvelukokonaisuus on laajentunut kansainväliseksi. 

Kokonaisuus kuntoon digitaalisilla ratkaisuilla

Harva työ vaatii enää jatkuvaa ja työajanmukaista läsnäoloa toimistolla. Viime vuosina markkinoilla onkin ollut yhä enemmän kysyntää työtiloille, jotka tarjoavat loistavan sijainnin lisäksi joustavuutta ja monipuolisia palveluita. Mahdollisuus työskennellä joko omassa pientoimistossa tai osana avointa työyhteisöä, on monille ratkaisevassa asemassa.

Tähän kasvavaan kysyntään työympäristöjen asiantuntija Technopolis halusi toteuttaa uudenlaisen coworking-konseptin, UMA Workspacen, joka mahdollistaisi modernit tilaratkaisut yrityksille. Tavoitteena oli, että UMAn digitaalinen kokemus saataisiin samalle tasolle kuin fyysinen, samalla tehden asiakaspalvelusta laadukasta ja tehokasta. Toiminnan perustana oli myös hyödyntää alustamaista toimintamallia, joka yhdistäisi sekä Technopoliksen omien että sidosryhmien palveluiden välittämisen yhtenäiseksi palvelukokemukseksi.

Onnistuneen asiakaskokemuksen luominen

Yhteistyömme alkaessa vuonna 2017 Technopoliksella oli vain yksi nykyisen UMA Workspace -konseptin mukainen työtila ja se sijaitsi Helsingin Esplanadilla. Digitaalisia työkaluja ei vielä ollut työntekijöille tai asiakkaille.

Projektissa toteutettiin ensimmäiseksi palvelun kannalta olennaisimmat ominaisuudet, kuten mobiilin tilauspolut ja kokoustilojen varaukset. Toteutusvaiheessa suoritettiin käyttäjä -ja työntekijähaastatteluita, joista saatu data ohjasi web-sivuston ja mobiilisovelluksen sisältöä ja tarvetta. Yrityksen web-näkymään nostettiin kaikki päivittäisen toiminnan kannalta keskeisimmät asiat ja näin työntekijät saatiin vapautettua ruutupaperin ja excelien parista tehokkaaseen asiakaskontaktiin. Tekemisessä pyrittiin hyödyntämään Technopoliksen olemassa olevaa IT-infraa ja löytämään kompromisseja sekä olemassa olevien valmisratkaisuiden että räätälöidyn ohjelmistokehityksen välillä.

Kotimaisesta toimijasta kansainväliseksi menestyjäksi

Technopoliksella on tällä hetkellä yhteensä 11 UMA-työtilaa ja suosio on ollut loistava. Toteutuksen myötä syntyneet toimivat ja tarkoituksenmukaiset digitaaliset työkalut ovat osaltaan mahdollistaneet helpon skaalaamisen ja kansainvälisen kasvun. Tällä hetkellä UMA Workspace -tiloja löytyy Helsingin lisäksi myös Espoosta, Tukholmasta, Oslosta, Kööpenhaminasta, Virosta ja Liettuasta. Vincitin ja Technopoliksen yhteistyö jatkuu ja se on laajentunut UMAn verkkosivustojen kehittämiseen ja ylläpitoon.Pinterest
Referenssin infoboxi
Vincit

Tiedot

Tilaaja: UMA WORKSPACE
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jarkko Järvenpää

Lisätietoja

Yritysprofiili Vincit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Tietoliikennepalvelut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

alustatalous

Siirry yrityksen profiiliin Vincit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vincit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vincit - Muita referenssejä

Vincit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia