Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Työn virtaviivaistaminen Pupesoftin avulla

BloggausToimintojen automatisointi on usein kuuma peruna keskustelussa kuin keskustelussa työn tehostamisesta, mutta on myös monia muitakin tapoja nopeuttaa toimintoja kuin niiden täysautomatisointi. Varsinkaan kun kaikkea ei välttämättä voida tai haluta automatisoida alusta loppuun asti. Olemme koonneet tähän blogikirjoitukseen Pupesoftista löytyviä ominaisuuksia joilla pystyy virtaviivaistamaan omaa työtään ja pääsemään eroon toistuvista yksinkertaisista välivaiheista. Osa näistäkin esimerkeistä liittyy toki toimintojen automatisointiin, mutta myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia löytyy Pupesta.

Tilausten luku eri lähteistä

Olisiko asiakkaalta mahdollista saada tilaukset tiedostossa tai saatteko ne jo kenties esimerkiksi excelinä? Onko teillä kenties verkkokauppa, mutta sitä ei ole vielä yhdistetty suoraan Pupesoftiin? 

Tilauksia on mahdollista lukea Pupeen erilaisissa muodoissa ja erilaisista lähteistä jopa suoraan. Verkkokauppa on hyvä esimerkki kanavasta, josta tulevat tilaukset kannattaa ehdottomasti automatisoida siirtymään järjestelmästä toiseen, jolloin verkkokaupan kaikki hyödyt saadaan käyttöön. Tämän lisäksi myös asiakkaalta tulevat tilaukset on mahdollista automatisoida tulemaan suoraan Pupesoftiin EDI-tilauksina.

Suorien kanavien lisäksi tilauksia voi lukea Pupesoftiin myös tiedostoista käsin. Pienten tilausten kohdalla ero on ehkä marginaalinen tilauksen käsinsyöttöön nähden, mutta kun tilauksen rivien määrä kasvaa, voi tilauksen tiedostosta luku nopeuttaa prosessia huomattavasti.

Käsin tilauksia tiedostosta luettaessa tähän on kaksi kanavaa:

  • Tilauksella itsellään
  • Tilausten sisäänluku-ohjelmalla

Tilaukselta itseltään rivejä luettaessa tiedostomuoto on rajatumpi, mutta tilausten sisääluku-ohjelmassa on valittavana useampia eri tiedostomuotoja. Tilausten sisäänluku-ohjelmassa voi lisäksi perustaa useille eri asiakkaille tilauksia yhdellä tiedostolla.

Tietojen päivittäminen excelistä

Joskus voi haluta päivittää esimerkiksi kaikkien tuotteiden myyntihinnat. Tätä ei suinkaan tarvitse tehdä Pupesoftissa käsin yksitellen tuote kerrallaan, vaan hinnat voi päivittää suoraan excelistä. Excelin avulla voi päivittää myös muita tietoja kuin vain tuotetietoja. Lähes kaikki Pupesoftin tietueet ovat luotavissa, muokattavissa ja poistettavissa tiedoston kautta.

Sisäänlukua varten Pupesoftista saa helposti otettua excelpohjan toisella ohjelmalla, jossa pystyy helposti yhden napin painalluksella valitsemaan tietojen sisäänluvussa pakolliset tietokannan kentät ja luomaan näistä tiedoista excelin. 

Raporttien tallennus eri ohjelmissa

Pupesoftissa on monia laajoja raportteja joissa on monipuoliset valintamahdollisuudet raportin muokkaamiseksi. 

Monissa tälläisissä raporteissa on myös mahdollisuus tallentaa tehdyt valinnat, jolloin kaikkia rukseja ei tarvitse aina muistaa laittaa itse, vaan ne ovat tallessa Pupesoftissa. Tälläisiä raportteja ovat esimerkiksi Myynninseurantaraportti ja Hälytysraportti.

Mikäli jokin blogikirjoituksen ominaisuuksista herätti mielenkiintonne, kerromme niistä teille mielellämme lisää. Yhteystietomme ja yhteydenottolomake löytyvät täältä.

Pinterest
Ahkio Consulting Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Ahkio Consulting kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Pupesoft

Siirry yrityksen profiiliin Ahkio Consulting kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ahkio Consulting - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ahkio Consulting - Muita referenssejä

Ahkio Consulting - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia