Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monipuolinen pilvipohjainen ERP

post_image

TarjontaPupesoft on monipuolinen pilvipohjainen avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä, joka soveltuu monenlaisille yrityksille. Se on suunnattu erityisesti kotimaisille tukkuyrityksille, mutta järjestelmä soveltuu laajan muunneltavuutensa ansiosta hyvin myös monille muille toimialoille, jonka lisäksi Pupesoftia käytetään myös esimerkiksi Virossa ja Latviassa.

Lisäksi Pupesoftin ominaisuuksia voi laajentaa integroimalla toiminnanohjausjärjestelmän toisiin järjestelmiin. Näihin ulkoisiin järjestelmiin lukeutuvat useat verkkokaupat, kuljetustenhallintajärjestelmä nShift, suurimmat Suomalaiset pankit, sekä eri sähköisen laskutuksen kanavat. Pupesoftin ominaisuuksia saa siis helposti laajennettua erilaisilla muilla toiminnallisuuksilla, jolloin siitä saa helposti räätälöityä entistä paremmin omiin tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden.

Ahkio tarjoaa Pupesoftin ympärille monenlaisia palveluita:

 • Pupesoftin kehitys
 • Käytön tuki ja neuvonta
 • Palvelimen ja ympäristön ylläpitopalvelu
 • Soveltuvuuskartoitukset ja konsultointi

Taloushallinto

Ahkio konsultoi yrityksiä Pupesoft-taloushallinnon toiminnoissa ja prosesseissa. Tämän lisäksi Ahkio tekee reskontra- ja kirjanpitotyötä suoraan asiakkaiden Pupesoft-järjestelmillä. Pupesoftissa on realiaikainen, integroitu kirjanpito jota täydentävät runsas valikoima taloushallinnon ja kirjanpidon toiminnallisuuksia, sekä monipuolinen raportointi. 

Pupesoftin tärkeimmät taloushallinnon ominaisuudet:

 • Kuukausikirjanpito
 • Myyntireskontra
 • Ostoreskontra
 • Maksatus
 • Tilinpäätökset
 • Matkalaskut

Pupesoftin ominaisuuksien täydennykseksi Ahkio tarjoaa myös monia muita hyödyllisiä taloushallinnon palveluita, kuten palkkahallinnon ja osinkolaskelmat. Lisäksi tarvittaessa Ahkio huolehtii myös asiakkaidensa viranomaisilmoituksista sekä pitää kirjanpidon ja reskontrat ajan tasalla.

Pupesoftiin saat lisäksi yhdistettyä taloushallinnon toimia helpottavia ulkoisia rajapinta-integraatioita: 

 • Maksupääte

Maksupääteintegraatiota käyttämällä korttimaksujen summa saadaan siirtymään automaattisesti maksupäätteeseen ja vastaavasti palaute maksusta saadaan suoraan Pupesoftin ruudulle. Lisäksi kuitille lisätään maksupäätetapahtuman tiedot ja ne tallentuvat automaattisesti suoraan Pupesoftin tietokantaan.

 • SEPA-yhteys

SEPA-yhteyden avulla saat tiliotteet ja viiteaineistot sekä maksuaineistot siirtymään suoraan Pupesoftin ja pankin välillä. Rajapinta pitää lisäksi kirjaa siitä mitkä aineistot on jo haettu pankista.

 • Verkkolaskutus

Pupesoftissa voit lähettää ja vastaanottaa laskut myös verkkolaskuina. Lisäksi monet laskutuksen toiminnot ovat automatisoitavissa, mikä vähentää manuaalisen työn määrää. Pupesoftissa voit käyttää verkkolaskuoperaattorina esimerkiksi Apixia tai Maventaa, mutta siitä löytyy valmiina yhteys myös moniin muihin verkkolaskutusoperaattoreihin.

Verkkokaupat

Ahkio toteuttaa integraatioita useisiin eri verkkokauppohin ja tekee tämän lisäksi myös Woocommerce-kauppoja. Lisäksi Ahkio tarjoaa verkkokauppoihin liittyviä palveluita kuten verkkokauppojen ja verkkokauppapalvelimien tuki sekä ylläpito.

Jo verkkokaupasta itsestään saa paljon hyötyä, mutta erityisesti edut tulevat esille, kun sen integroi toiminnanohjausjärjestelmään. Integraation avulla tietojen hallinnan voi keskittää yhteen järjestelmään, jolloin tietojen hallinta helpottuu.

Kuljetusten hallinta

Pupesoftista on yhteys kuljetustenhallintajärjestelmä nShiftiin (entinen Unifaun). nShift on kuljetustenhallintajärjestelmä, joka toimii tiedonvälittäjänä toiminnanohjausjärjestelmän ja kuljetusliikkeen välillä. Kuljetustenhallintajärjestelmä helpottaa ja nopeuttaa tietojen siirtoa omasta järjestelmästä kuljetusliikkeille ja kuljetusliikkeiltä takaisin omaan järjestelmään. 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rahtikirjan tiedot menevät suoraan Pupesoftista nShiftiin ja tätä kautta kuljetusliikkeelle. Tietoja ei siis tarvitse syöttää erikseen kuljetusliikkeen järjestelmään vaan tiedot siirtyvät suoraan Pupesoftista nShiftiin, joka huolehtii niiden siirrosta eteenpäin. nShiftistä on olemassa kaksi eri versiota, joissa molemissa tulostus toimii automaattisesti. Nämä kaksi versiota ovat nShift Online connect ja nShift API connect. Myös joissain tapauksissa kuljetukseen liittyviä tietoja voidaan saada takaisin Pupesoftiin päin. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi lähetyksen seurantakoodi.

Pinterest
Ahkio Consulting Oy logo

Ahkio Consulting Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Ahkio Consulting Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Ahkio Consulting Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Ahkio Consulting Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ahkio Consulting kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia