Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry lyhensi nimensä

BloggausTieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry päätti syyskokouksessaan 29. lokakuuta 2022 lyhentää nimensä TIVIA ry:ksi. Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksyi nimenmuutoksen 28.11.2022. Uusi lyhyempi nimi otetaan käyttöön välittömästi.

Kyseessä on viides nimenmuutos sen jälkeen, kun yhdistys perustettiin vuonna 1953 nimellä Reikäkorttiyhdistys. Ensimmäinen nimenmuutos tapahtui seitsemän vuotta perustamisen jälkeen, kun nimeksi tuli Tietokoneyhdistys. Nimi vaihtui seuraavan kerran vuonna 1972, jolloin nimeksi valikoitui Tietojenkäsittelyliitto. Vuosina 1986–2013 yhdistyksen nimenä oli monelle tuttu Tietotekniikan liitto, minkä jälkeen nimi vaihtui Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:ksi.

TIVIA ry on lyhyt, yksinkertainen ja helposti muistettava. Samalla poistui mielikuva työmarkkinajärjestöstä, jollainen TIVIA ei ole koskaan ollut. Kokonaisuutena nimenmuutos on pieni, mutta tarpeellinen. Esimerkiksi TIVIAn graafinen ilme ei muutu nimenmuutoksen yhteydessä.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Juha Lappi, 044 528 0892, juha.lappi(at)tivia.fi

TIVIA ry on Suomen johtava tieto- ja viestintätekniikan alan liitto, joka tarjoaa osaamista ja verkostoja digitaalisemman Suomen parhaaksi. TIVIA-yhteisöön kuuluu yhteensä 28 alueellista yhdistystä, valtakunnallista teemayhdistystä ja muuta yhdistystä. TIVIA-yhteisö toimii jäsentensä osaamisen kehittämisen ja verkostojen alustana sekä yhteiskunnallisena vaikuttajana.

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia