Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos: Tietokokonaisuuksien hallintaa verkkokouluympäristössä

ReferenssiTerveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) halusi kehittää uudenlaisen tavan jakaa tietoa ja samalla uudistaa verkkokoulupalvelujaan tyyliltään yhdenmukaiseksi. Niinpä teimme heille verkkokouluympäristön, johon mahtuu useita teemoiltaan erilaisia koulutuskokonaisuuksia.

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos on sosiaali- ja terveysministeriön hallinnon alla toimiva tutkimus- ja kehittämislaitos. THL tekee korkeatasoista tutkimusta väestön terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Se toimii myös sosiaali- ja terveydenhuollon tilastoviranomaisena ja kehittää sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa yleisesti.

Yhtenä THL:n tärkeimpänä tavoitteena on jakaa tuottamaansa laadukasta tietoa, helposti saatavilla olevassa muodossa. Kohderyhmä on laaja ja kävijämäärät suuria. Tiedon ajantasaisuus ja saavutettavuus on tärkeää.

"THL:n verkkokoulut mahdollistavat kohderyhmien laajan tavoitettavuuden ajasta ja paikasta riippumatta. Tietoja voi opiskella omassa tahdissa ja itselle parhaiten sopivana aikana. Tentit mahdollistavat oman osaamisen testaamisen ja todentamisen työnantajalle", kertoo Verkkokoulujen kehityksen projektipäällikkö Tero Lehikoinen.


Yhtenäiset verkkokoulut mahdollistavat tiedon saatavuuden

THL:n verkkokoulut on siinä pisteessä elämänkaartaan, että digitalisaation hyödyt ovat yhä isompi osa palvelun antia.

Ratkaisuna THL: koulutustarpeisiin rakensimme Valamis-oppimisympäristön, joka;

  • on jaoteltu selkeisiin osioihin koulutusmateriaalien mukaan
  • on saatavissa kaikille mobiililaitteille
  • tulee olemaan kevyt, jotta sivuston ylläpitäjien on helppo muokata materiaali ajantasaiseksi, kun siihen on tarvetta.
Ympäristön kehityksessä tuli ottaa huomioon mikro-oppimisen mahdollistaminen, sekä kokonaisuuksien jäsentely helposti ymmärrettävään muotoon, jotta oikean tiedon tavoittaminen olisi sujuvaa heti ensimmäisestä koulutuskerrasta alkaen.

Ammattilaisilla täytyy olla oleellinen tieto helposti saatavilla aina, jotta aikaa ei mene hukkaan, kun on tilanteita joihin tulee tarttua. Hyvin jäsenneltynä materiaali palvelee myös ennakoivassa tiedottamisessa, jolloin toimintavalmius on jo parempi.

Monimuotoinen oppimateriaali lisää oppimiskokemuksen mielekkyyttä; verkkokouluihin voi lisätä sisältöjä niin tekstinä, kuvina kuin videonakin. Lisäksi sinne on listattuna keskeisiä termejä ja käsitteitä sisältäviä sanastoja oppimista helpottamaan.

Kokonaisuus on toimivien osiensa summa

Vaikka verkkokoulujen sisältö on pääasiassa terveydenhuolto- sekä sosiaalihuollon alan ammattilaisille suunnattua, se on ymmärrettävällä tavalla muotoiltua, ja nähtävillä kenelle tahansa. Sisällöissä/materiaaleissa käsitellään terveydenhuollon alan muuttuvia käytänteitä, joista jokaisella on oikeus olla tietoinen.

Verkkokouluympäristöön on helppo lisätä uusia itsenäisiä tietokokonaisuuksia, ja oppimista sujuvoittaa myös materiaaleihin lisätyt aika-arviot, kuinka pitkään yhden materiaalin läpikäynti suunnilleen vie.

Verkkokoulut selkiyttävät eri toimijoiden rooleja tietojenvaihdon ja salassapidon osalta, sekä vahvistaa asiakasta kuuntelevaa, monialaista yhteistyötä.

Kun tieto on selkeästi esitettyä ja aina saatavilla, se valmistaa asianomaisia toimimaan tilanteissa, ennen ongelmatilanteiden syntymistä. Tällöin tehokkuus on parhaimmillaan.

Suosittelija:

"THL:n verkkokoulut mahdollistavat kohderyhmien laajan tavoitettavuuden ajasta ja paikasta riippumatta. Tietoja voi opiskella omassa tahdissa ja itselle parhaiten sopivana aikana. Tentit mahdollistavat oman osaamisen testaamisen ja todentamisen työnantajalle", kertoo Verkkokoulujen kehityksen projektipäällikkö Tero Lehikoinen.

Tero Lehikoinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valamis logo

Tiedot

Tilaaja: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Lisätietoja

Yritysprofiili Valamis kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tietohallinto
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Valamis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valamis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Valamis - Muita referenssejä

Valamis - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia