Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kehitämme kestäviä oppimisratkaisuja, jotka perustuvat monipuoliseen asiantuntijuuteen, asiakkaan yksityiskohtaisiin tarpeisiin ja omaan teknologiaamme. Lisäksi tarjoamme digitaalisten palveluiden kehitystä, RPA-, ja data science -palveluita.

Valamis

Yritysesittely

Valamis Group Oy
Valamis on kansainvälisesti kasvava digitaaliseen oppimiseen ja työvoiman kehittämiseen erikoistunut IT-yritys. Valamiksen oppimisteknologia auttaa asiakkaita kehittämään työvoiman osaamista tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Kilpailuetumme perustuu asiantuntijuuteen analytiikassa, datatieteissä, liiketoimintaymmärryksessä, designissa ja web- sekä ohjelmistokehityksessä. Rakennamme asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja työvoiman kehittämiseen ja sitä kautta liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen.

Valamiksen asiakkaita ovat suuret organisaatiot erityisesti finanssialalla, tuotantoteollisuudessa ja asiantuntijapalveluissa. Valamiksen pääkonttori sijaitsee Joensuussa, ja Suomen lisäksi sillä on toimipisteitä Yhdysvalloissa, Englannissa, Saksassa ja Venäjällä.
Työntekijöitä 180
Y-tunnus 1867943-7
Perustettu 2003
Www Kotisivut
Puh +358 (0)13 748 335
E-mail hello@valamis.com

Toimipaikat     Helsinki, Joensuu, Lappeenranta , Oulu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Google, IBM, Open source, Angular, Node.js, React, React Native, Java, Javascript, Scala, Liferay, Linux

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Koulutusala, Pankki ja vakuutus, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Laitteet, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Valamis, Valamis, eLearning, digiisännöinti, Alfresco, Asiakastyytyväisyys, e-oppiminen, Digitaalinen strategia, IT-palvelut, verkkokehitys, koodari, Tin Can API, Arcusys, Digital Transformation of Learning, white paper, verkkoratkaisut, Java, Asiakkuudenhallinta, Portaalit, e-Oppimisympäristöt, verkko-oppiminen, integraatio, sähköinen asiointipalvelu, gamification, html5, compliance, video based learning, Oppimisen digitalisaatio, Liferay Platinum Partner, Great Place to Work, Deloitte - Technology Fast 50, Liferay Marketplace App winner, Rating Alfa-luottoluokitus, IBM Cognos TM1, IBM kumppani, IBM Watson, Ennakoiva analytiikka, analytiikkaratkaisut, Paikkatietopalveluiden käyttöanalytiikka, Big data -analytiikka, raportointi ja analytiikka, rpa, ohjelmistorobotiikka, Suorituskyvyn johtaminen, suorituskyvyn optimointi, Suorituskyvyn seuranta, RPA-koulutus, robotic process automation, xApi, Experience Api, Learning Record Store, LRS

Jäsenyydet

hansel-sopimustoimittajat logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Valamis - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiVantaa - Tulevaisuuden suunnannäyttäjä hyödyntää ohjelmistorobotiikkaa

"Robotiikka on helpottanut isojen massojen rutiinityötä. Työntekijän toimenkuva on muuttunut niin, että häneltä vapautunut aika on voitu käyttää uusiin työtehtäviin sekä siihen, että hän kehittää robottia koko ajan eteenpäin tekemällä tiliöinnin mallinnusta."

-- Eini Leväslampi, Prosessisuunnittelija

Näytä referenssi

ReferenssiSilta Oy - Ohjelmistorobotiikka automatisoi rutiinityöt

"Henkilöstön työaikaa vapautui rutiinitehtävistä asiantuntijatehtäviin ja tehokkaampaan asiakaspalveluun, mikä heijastuu yrityksen kustannuskilpailukykyyn ja asiakaspalveluun positiivisesti."

-- Petri Luurila

Näytä referenssi

ReferenssiTerveyden ja hyvinvoinnin laitos: Tietokokonaisuuksien hallintaa verkkokouluympäristössä

"THL:n verkkokoulut mahdollistavat kohderyhmien laajan tavoitettavuuden ajasta ja paikasta riippumatta. Tietoja voi opiskella omassa tahdissa ja itselle parhaiten sopivana aikana. Tentit mahdollistavat oman osaamisen testaamisen ja todentamisen työnantajalle", kertoo Verkkokoulujen kehityksen projektipäällikkö Tero Lehikoinen."

-- Tero Lehikoinen

Näytä referenssi

ReferenssiTornator: Monipuolista työn tehostamista digitaalisilla ratkaisuilla

"Yksi suurimmista hyödyistä on saavutettu raporttien automatisoinnilla, tieto kulkee tytäryhtiöiltä suoraan konsernin johdolle. Pystymme tällä ratkaisulla tekemään parempia ennusteita, analysoimaan saatavaa dataa, sekä visualisoimaan tuloksia helpommin tulevaisuudessa", kertoo projektipäällikkö Kimmo Kortelainen. "Pyrimme luomaan strategisia kumppanuuksia kilpailukykyisiin sekä oman.."

-- Kimmo Kortelainen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Valamis - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Analytiikka ja Data Science -ratkaisujemme avulla pystyt saamaan uutta ja tarkempaa informaatiota liiketoiminnastasi sekä hyödyntämään jo käytettävissä olevia tietovarantoja tehokkaammin.

Asiantuntijamme auttavat..

Ohjelmistorobotiikka

Vie liiketoimintasi uudelle tasolle ja tutustu seuraavan sukupolven digitaalisiin työläisiin. Ohjelmistorobotiikka (RPA, Robotic Process Automation) on uuden sukupolven tapa tehdä työtä. Jätä toistuvat, monotoniset työt..

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Yrityksen suorituskyvyn johtaminen (Enterprise Performance Management, EPM) antaa selkeän kuvan siitä, mihin yrityksesi on menossa. Se perustuu jatkuvaan suunnitteluun, palautteeseen ja seurantaan, ja sen tuottamien tietojen..

Koulutusala

Tee oppimistuloksista näkyviä ja hallitse organisaatiosi oppimista ja kehittymistä Valamiksen avulla. Valamiksessa oppimisteknologia sulautuu yhteen datatieteen ja designin kanssa. Näin varmistat, että oppiminen ja..

Valamis - Referenssit

Valamis - Bloggaukset

Valamis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Valamis - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Osaavia tyyppejä, monenlaista kokemusta, erilaisia taustoja – kaikki yhdenvertaisia.

Arvomme vastuullisuus, yhteisöllisyys, kehittyminen ja asiakaslähtöisyys ohjaavat jokapäiväisiä toimiamme. Olemme luoneet nämä arvot yhdessä työntekijöidemme kanssa, sillä uskomme niiden toteutuvan vain yhteisen panostuksen voimin.


Meillä jokainen päivä on mahdollisuus näyttää parasta osaamistaan, sekä oppia uutta – niin työkavereilta, kuin asiakkailtakin. Lisäksi luotamme työntekijöihimme ja annamme heille paljon vastuuta. Jokaisen työpanoksella on merkitystä ja se myös näkyy päivittäisessä työssämme. Muistamme myös kiittää toinen toisiamme, esimerkiksi suklaan muodossa!


Luotamme avoimuuden ja rehellisyyden voimaan, ja korostamme avoimen vuorovaikutuksen tärkeyttä niin yrityksen sisällä kuin asiakkaidenkin kanssa. Tekemällä yhdessä pieniä asioita suurella sydämellä olemme luoneet ainutlaatuisen työyhteisön, jossa aidosti viihdytään yhdessä ja halutaan harrastaa porukalla vapaa-ajallakin. Järjestämme työhyvinvointia edistäviä tapahtumia ja retkiä yhdessä.


Voit löytää meidät ja työntekijämme sosiaalisista medioista hashtagillä #HelloValamis!


Valamis - Rekryilmoitukset

 

Valamis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku