logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Suomen Puolustusvoimat

ReferenssiSuomen Puolustusvoimat uudistivat varusmieskoulutuksen hakuprosessinsa digitaalisella palvelulla. Näin käynnissä olevien hakujen tiedot ovat ajantasaisesti samassa paikassa, koko kohdeyleisön saatavilla, ajasta ja paikasta riippumatta.

Asiointipalvelu osana digitalisaatiota

Puolustusvoimat on kiinteä osa suomalaista yhteiskuntaa. Se takaa Suomen turvallisuuden ja on siten suomalaisen yhteiskunnan tukiranka. Puolustusvoimat pitää suomalaiset turvassa sekä sodan että rauhan aikana, ja tekee asevelvollisuuteen kuuluvasta varusmiespalveluksesta turvallisen ja kannustavan kasvualustan nuorille suomalaisille.

Puolustusvoimat tunnistaa digitaalisten ratkaisujen lisäarvon eri prosessien tehostamisessa, ja sähköisessä asioinnissa kumppanin löytäminen digitaalisen murroksen aikana on heillekin tärkeää.

Verkkopalvelusta tehokkuutta

Perinteisen paperiasioinnin sijaan Puolustusvoimat halusi nykyaikaisen verkkopalvelun sujuvoittamaan varusmieskoulutuksen valintaprosessia. Puolustusvoimat halusi tavoittaa palvelun kohdeyleisönä olevat asevelvolliset luontevasti ajasta ja paikasta riippumattomalla matalan kynnyksen palvelulla.

Aluksi palvelulla tulee olemaan noin tuhat käyttäjää. Puolustusvoimissa varusmiespalveluksen suorittaa kuitenkin vuosittain noin 22 tuhatta henkilöä, ja palvelua tullaan asteittain laajentamaan koskemaan heitä kaikkia. Digitaalisen alustan käyttö mahdollistaa tehokkaamman työskentelyn ja paremmat valinnat eri tehtäviin.

Asevelvollisten hakemukset saman katon alle


Ratkaisuna Puolustusvoimien haasteeseen Valamis tarjosi asevelvollisille helppokäyttöisen ja Puolustusvoimien henkilökunnalle joustavan palvelualustan. Palvelu hyödyntää käyttäjän tunnistamiseen Suomen valtion yhteistä Suomi.fi -palvelua. Palvelussa tunnistautumisen jälkeen käyttäjä voi valita avoinna olevista hakukohteista itseään kiinnostavan ja lähettää hakemuksensa hyvin havainnollistetun hakuprosessin jälkeen.

Uudistetun hakemusprosessin helppous tullee madaltamaan hakukynnystä ja helpottaa avoimista hauista tiedottamista, samalla täyttäen vaadittavan tietoturvallisuustason.
Sujuvuutta ja helppokäyttöisyyttä

Asevelvollisten hakemusprosessi on tuotu digitalisaatioajan hermolle. Palvelun toteutuksessa noudatetaan Puolustusvoimien korkeaa turvallisuustason vaatimusta.

Lopputuloksena syntynyt asiointipalvelu on helppokäyttöinen ja parantaa asiointikokemusta verrattuna paperiasiointiin. Molemmilla virallisilla kotimaisilla kielillä (suomi sekä ruotsi), sekä englanniksi saatava palvelu helpottaa varusmiespalvelukseen ja erikoisjoukkoihin liittyvien asioiden hoitamista, sillä yhdellä kirjautumisella henkilö voi hakea useisiin eri joukkoihin.

"On hienoa, että Puolustusvoimat kehittää palvelujaan digitalisaatiota hyödyntäen, ja on ollut erittäin sujuvaa olla heidän kanssaan projektia toteuttamassa", Valamiksen toimitusjohtaja Jussi Hurskainen painottaa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valamis

Tiedot

Tilaaja: Suomen Puolustusvoimat

Lisätietoja

Valamis:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Valamis kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valamis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Valamis - Muita referenssejä

Valamis - Muita bloggauksia

Siirry Valamis kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuntasektori suuntaa kohti avoimen lähdekoodin ratkaisuja
Ohjelmistoyritykset tekivät toiset verkkosivut internetiin ja analytiikka räjähti
Eficoden ROOT DevOps Platform on automatisoitu ohjelmistotuotantolinja, jota kehittäjät rakastavat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia