Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tempmate-GM2 kuljetusolosuhteiden ja -reitin seurantaan pilvipalvelulla.

BloggausValvo reaaliajassa kuljetuksen aikana paketteihin kohdistuneita iskuja, kallistumisia ja putoamisia! Tempmate-GM2:n edistyneillä antureilla voit varmistaa arvokkaan rahtisi eheyden ja turvallisuuden.

Tässä on kolme tärkeintä etua Tempmate-GM2:n sisällyttämisestä kuljetusratkaisuihisi:

➡ Tapahtumailmoitukset: Vastaanota välittömiä ilmoituksia putoamisista tai äkillisistä liikkeistä, mikä varmistaa, että voit ryhtyä ripeisiin toimiin tavaroidesi suojaamiseksi.

➡ Poikkeuksellinen tarkkuus: Kallistusanturit mittaavat erittäin tarkat kallistuskulmat minimaalisilla virheillä. Ne pystyvät havaitsemaan kohteen kulman mihin tahansa suuntaan ja tarjoavat tarkat tiedot sen suunnasta ja sijainnista.

➡ Ennakoiva suojaus: Reaaliaikaisten tietojen avulla voit reagoida nopeasti kaikkiin ongelmiin, mikä estää mahdolliset vahingot ja vähentää jätettä. Tämä ennakoiva lähestymistapa varmistaa, että tavaroitasi käsitellään aina äärimmäisen huolellisesti.

Suojaa herkät lähetyksesi Tempmaten kallistusanturien tarkkuudella ja luotettavuudella. Yhdessä valo-, isku-, lämpötila- ja kosteusantureiden kanssa ne tarjoavat kokonaisvaltaisen lähestymistavan tavaroidesi valvontaan!

Lue lisää verkkosivuillamme: https://timeless.fi/tempmate/gm2-jatkuvakayttoinen-reaaliaikainen-dataloggeri-kuljetusten-olosuhdeseurantaan/

Pinterest
Timeless Technology logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Timeless Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

Tempmate-GM2
Kuljetusloggeri
Dataloggerit

Siirry yrityksen profiiliin Timeless Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Timeless Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Timeless Technology - Muita referenssejä

Timeless Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia