Timeless Technology toimii teollisen internetin, tietoliikenteen sekä tiedonkeruu- ja mittaustekniikan tuotteiden maahantuojana. Edustamme valmistajia, joiden tuotteet ja ratkaisut ovat alansa ehdotonta huippua sekä korkealaatuisia.

Timeless Technology - Perustiedot

Yritysesittely

Timeless Technology toimii maahantuojana, joka on erikoistunut teollisuus-IT, teollisen internetin, automaation ja tietoliikenteen sekä mittaustekniikan tuotteisiin.

Haluamme osallistua asiakkaidemme projekteihin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jolloin voimme tarjota parhaan teknisen ja kustannustehokkaan kokonaisratkaisun yksittäisestä standardikomponentista aina asiakaskohtaisiin kokonaisjärjestelmiin.

Edustamme valmistajia, joiden tuotteet ja ratkaisut ovat alansa ehdotonta huippua sekä korkealaatuisia.

Toimitamme asiakkaiden tilaamat tuotteet joko suoraan varastostamme tai kuriirilähetyksenä valmistajan varastolta asiakkaalle.

Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys.
Työntekijöitä
4
Y‑tunnus
1943177‑5
Perustettu
2012
www
Email
info@timeless.fi
Puh
044-9988238
Sosiaalinen media
Toimipaikat Pori

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Myynti

Erikoisosaaminen: IoT, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia: Android, Linux, Windows

Toimialakokemus: Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Telekommunikaatio, IT

Tarjonnan tyyppi: Laitteet, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Timeless Technology, Automaatio, koneiden internet, langaton teknologia, IoT, Elektroniikka, etäoperorointi, etätiedonkeruu, Tiedonkeruu ja analysointi, hajautettu tiedonkeruu, etäohjaus, langaton mittausverkko, mittaus ja testaus, mittausjärjestelmät, Ethernet-kytkin, konsolipalvelin, m2m reititin, ajoneuvo m2m, mediamuunnin, lämpötilan monitorointi, lämpötila ilmaisin, Ethernet Extender, sarjalaitepalvelin, tietoliikenne tuotteet, teollisuuselektroniikka, 3g reititin, 2g reititin

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Erikoisosaaminen

Referenssit ja julkaisut

Näytä hakupalkki ja filtteröi sisältöä

post_image

Linkki Paikannustarkkuus 8cm ilman RTK-verkkoa Android ja iOS älypuhelimille? Ratkaisu: Eos ARROW 200 tarkkuuspaikannin Atlas™ sijainninkorjaus-palvelulla.

Eos ARROW 200 on ensimmäisiä GNSS vastaanottimia, jotka pystyvät tuottamaan Android, iOS ja Windows älypuhelimille ja ..

Tagit: Tietohallinto, IoT, Paikkatieto GIS, tarkkuuspaikannus

post_image

Linkki ControlByWeb™ julkaisi uusia tuotteita: WebRelay Wireless™, X-410™ ohjelmoitava Ethernet I/O kontrolleri ja uusia lämpötila/kosteus antureita.

WebRelay Wireless™ | 1x relelähtö, 1x DI ja 4x lämpötila ja/tai kosteus anturia (1-Wire bus)XW-210, WebRelay Wireless™, ..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, IoT, +4 muutaetähallinta, Etäkäyttö, etämonitorointi, Etämittaus

post_image

Linkki Betonin ja betonivalun kosteuden, lämpötilan sekä muodonmuutoksen mittaus langattomilla dataloggereilla ja pilvipalvelulla.

Betonivalun lämpötilan ja kosteuden mittaamisella varmistetaan se, että betonivalu on riittävästi kuivunut ennen sen ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, IoT, betonin laatu, +2 muutabetonivalun laatu, betonirakentaminen

post_image

Linkki Ratkaisut datakeskusten ja teknisten tilojen ympäristöolosuhteiden valvontaan, monitorointiin sekä etäohjaukseen.

HW groupin Poseidon2-tuotteet on suunniteltu datakeskusten ja muiden teknisten tilojen ympäristöolosuhteiden valvontaan. Tuetut ..

Tagit: Tietohallinto, IoT, datakeskuksen ympäristöolosuhteiden valvonta

post_image

Linkki Lämpötilan ja kosteuden mittausjärjestelmät kytkettäväksi LAN (PoE tuki) ja WLAN verkkoihin web-portaalilla ja älypuhelin sovelluksilla.

HW group STE2 tuotteet on suunniteltu LAN tai WLAN verkkojen kautta tehtävään lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen sekä ..

Tagit: Tietohallinto, IoT, Langaton lämpötilan mittaus, +3 muutalämpötilan monitorointi, kosteuden mittaus, lämpötilan mittaus

post_image

Linkki 2G-pohjainen mittaus- ja monitorointiratkaisu web-portaalilla ja älypuhelinsovelluksilla: 14 ulkoista anturia ja kaksi DI sisääntuloa.

Ares-tuotteet on suunniteltu etämittaukseen ja etämonitorointiin 2G-mobiiliverkon ylitse ja niihin voidaan kytkeä max. 14 ..

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, IoT, Etämittaus, +6 muutahajautettu tiedonkeruu, Tiedonkeruu, Tiedonkeruu ja analysointi, 2g mittaus, 2g monitorointi, etämonitorointi

post_image

Linkki Newsteo ja Vialto kehittivät Vialto Track -ratkaisun terveydenhuolto-tuotteiden kylmäketjun valvontaan kattaen varastoinnin ja kuljetuksen.

Newsteo ja Vialto, Ranskan johtava terveydenhuolto-tuotteiden kuljetusyritys, kehittivät Vialto Track -ratkaisun ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Supply chain management SCM, IoT, +2 muutaKylmäketjun hallinta ja valvonta, lääkekuljetuksen kylmäketjun valvonta

post_image

Linkki Teollisuus VPN reitittimien avulla voidaan hallita ja monitoroida turvallisesti etäällä olevia tuotantolaitteita tai tiedonkeruulaitteita.

Teollisuus VPN reitittimien (VPNRouter) avulla on mahdollista toteuttaa oma yksityinen VPN sovellusverkko, jonka kautta voidaan ..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, VPN-ratkaisut, +4 muutaetähallinta, etäohjaus, m2m reititin, VPN reititin

post_image

Linkki Ultra-rugged Windows ajoneuvo PC erinomaisella suorituskyvyllä ja 10.4″ säädettävällä 0.1 nits -1000 nits kosketusnäytöllä eri valaistusolosuhteisiin.

RuggON VM-521 on suunniteltu erityisen vaativiin käyttökohteisiin, joka on IP66 suojaluokiteltu ja käyttölämpötila on ..

Tagit: Logistiikka, Tietohallinto, Windows, +4 muutaajoneuvo pc, ajoneuvo tietokone, rugged pc, trukki pc

post_image

Linkki RuggON Rextorm fully-rugged Windows tabletit vaativiin käyttöympäristöihin 10.1″ aurinkoluettavalla (1000 nits) kosketusnäytöllä ja laajennetulla tietoturvalla.

Rextorm tableteissa on aurinkoluettavat 10.1” WUXGA-kosketusnäytöt, joiden kirkkaus on 1000 nits ja resoluutio 1920×1200. ..

Tagit: Tietohallinto, Windows, Rugged TabletPC, +3 muutakestävät tabletit, fully-rugged, ip65

post_image

Linkki ICP DAS WISE 52XX -sarjan (Web Inside, Smart Engine) älykkäät, nopeasti käyttöönotettavat IoT-kontrollerit hajautettuun tiedonkeruuseen MQTT-protokolla tuella.

WISE 5231 ja 5231-3G älykkäät IoT-kontrollerit.WISE on taiwanilaisen ICP DAS kehittämä tuotesarja, joita käytetään ..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Big Data, +9 muutaIoT, Mobiilikehitys, MQTT, Iot-GSI, etätiedonkeruu, Tiedonkeruu ja analysointi, IoT-MQTT, IoT kontrolleri, etäohjaus

post_image

Linkki Billion Watts™ – Aurinkosähkövoimalan monitorointijärjestelmä tuotannon ja tuotantotehokkuuden valvontaan.

Billion Watts™ on uudenlainen ja analyyttinen web-pohjainen aurinkosähköjärjestelmän monitorointiin kehitetty kokonaisuus, ..

Tagit: Tuotanto, monitorointi, aurinkosähkö, +3 muutaaurinkovoimala, aurinkopaneeli, tuotannon valvonta

post_image

Linkki Billion Electric SEMS (Smart Energy Management Solution) – Älykäs ja edistyksellinen energiansäästön hallintaratkaisu yrityksille.

Energiakustannusten noustessa ja yritysten kiinnostuessa yhä enemmän jättämästään hiilijalanjäljestä, yritykset joutuvat ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, +5 muutaTuotanto, energiatehokkuus, energiahallinta, kulutuksen seuranta, kulutuksen hallinta

post_image

Linkki Tietoturvalliset ammattilaiskäyttöön suunnitellut 4G-LTE reitittimet laajennetuilla ominaisuuksilla kuten GPS paikannus ja RS232/485 sekä I/O liitännät

Ammattilaiskäyttöön suunnitellut tietoturvalliset 3G ja 4G LTE reitittimet, RUT950 ja RUT955, laajennetuilla ominaisuuksilla.

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, IoT, +3 muuta3G, LTE, reititin

post_image

Linkki Lääke- ja elintarviketeollisuuden kylmäketjun valvonta EN 12830 sekä GDP yhteensopivilla Tempmate dataloggereilla ja ilmaisimilla.

Tempmate-S1 kertakäyttöiset lämpötila dataloggerit ja Tempmate-i1 kertakäyttöiset ilmaiset sekä Tempmate-M1 jatkuvakäyttöiset dataloggerit.

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Toiminnanohjaus ERP, +5 muutadata loggeri, Kylmäketjun hallinta ja valvonta, lämpötila ilmaisin, lääkekuljetus, elintarvikekuljetus

post_image

Linkki Kuljetusolosuhteiden sekä kuljetusreitin valvonta, seuranta ja monitorointi Newsteo Trackerin avulla

Newsteo Tracker mittaa ja tallentaa rahti-informaatiota kuten lämpötilaa, kosteutta, kastepistettä, valolle altistumista ..

Tagit: Logistiikka, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, +5 muutaTuotanto, IoT, Kylmäketjun hallinta ja valvonta, Kuljetustenhallinta, ajoneuvoseuranta

post_image

Linkki Eos Positioning Systems julkisti uuden korkean paikannustarkkuuden GNSS-vastaanottimen, Arrow Gold GNSS, SafeRTK-ominaisuudella.

Maailman edistyksellisin GNSS tarkkuuspaikannin kaikille Android, iOS ja Windows laitteille. Eos Arrow Gold on ensimmäinen ..

Tagit: Projektinhallinta, Tietohallinto, Android, +8 muutaiOS, Windows, gnss rtk, GPS, SafeRTK, gnss, galileo, beidou

post_image

Linkki Perlen PoE/PoE+ mediamuuntimet ja Ethernet Extenderit mahdollistavat PoE-laitteiden (IP-kamerat, WLAN tukiasemat...) etäbuuttauksen, PD Power Reset

PoE-laitteet kuten IP-kamerat ja WLAN-tukiasemat ovat tyypillisesti asennettu laajalle alueelle ja useimmiten niihin on hankala ..

Tagit: Tietohallinto, mediamuunnin, Ethernet Extender, PD Power Reset

post_image

Linkki Tuoteuutuus: ProfiShark 10G, kannettava All-in-One TAP USB 3.0 -liitynnällä, 10G-kuituverkkojen monitorointiin ja testaukseen.

Hollantilainen Profitap julkaisi uuden tuotteen ProfiShark-tuoteperheeseen: ProfiShark 10G. ProfiShark 10G on pieni kannettava ..

Tagit: Tietohallinto, tietoliikenne, Analysointi

post_image

Linkki PTP (Precision Time Protocol) -protokollan käyttö teollisuusautomaatiossa mahdollistaa kellojen synkronoinnin mikrosekunnin tarkkuudella.

IEEE 1588 V1 and V2 PTP Boundary clock capabilities in Industrial Managed SwitchesTo synchronize distributed clocks throughout a ..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto

post_image

Linkki Standardikomponentista asiakaskohtaisiin kokonaisjärjestelmiin.

Robocoast on Satakunnan automaatioalan osaamiskeskittymään kuuluvien yritysten verkosto. Verkoston koordinoijina ja kokoon ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP

post_image

Linkki Profitap ProfiShark 1G+, kannettava All-in-One TAP USB 3.0 -liitynnällä, GPS ja PPS timestamp, 10/100/1000 Ethernet-verkkojen monitorointiin ja testaukseen.

Profitap ProfiShark 1G+, kannettava All-in-One TAP USB 3.0 -liitynnällä (5 Gbit/s), mahdollistaa käyttäjälle helpon ja ..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, verkko-tap, network tap

post_image

Linkki Perlen edistykselliset konsolipalvelimet mahdollistavat datakeskusten laitteiden tietoturvallisen hallinnan etäyhteydellä ja Out-of-Band -yhteydellä.

Cybersecurity has always been a priority in data center environments, but the situation has escalated as attackers have developed ..

Tagit: Tietohallinto, datakeskus, konsolipalvelin

post_image

Linkki Zebra TC70 ja TC75 rugged Android PDA käsipäätteet ja puhelimet integroidulla 1D/2D-lukijalla vaativiin käyttöolosuhteisiin.

Zebra TC70 (WLAN) ja TC75 (4G/LTE) PDA käsipääte ja puhelin, joka on tarkoitettu erityisesti vaativiin ja kylmiinkin ..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Hankinta, Logistiikka, +2 muutaToiminnanohjaus ERP, Android

post_image

Linkki Saksalainen VScom julkaisi uuden sukupolven sulautettuja teollisuustietokoneita ARM Cortex-A8 -prosessoreilla.

VScom Baltos sulautetut teollisuustietokoneet ovat teollisuuskäyttöön suunniteltuja "ready-to-run" tyyppisiä ja kooltaan ..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, IoT, Linux

post_image

Linkki Unitech julkaisi uuden Android-pohjaisen PA692A PDA käsipäätteen QWERTY/numero näppäimistöllä.

Unitech PA692A on kestävä käsitietokone, joka on IP65 suojaluokiteltu ja se kestää 1.5m pudotuksen betonilattialle. ..

Tagit: Asiakaspalvelu, Logistiikka, Supply chain management SCM, +2 muutaTietoliikennepalvelut, Android

post_image

Linkki Vanhojen työstökoneiden työasemien korvaaminen sarjaporttipalvelimilla ja liittäminen lähiverkkoon mahdollistaa keskitetyn työstöohjelmien tiedonsiirron.

Suurin osa Suomessa käytössä olevista työstökoneista ei ole yhteydessä lähiverkkoon, jolloin työstöohjelmat pitää ..

Tagit: Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, +10 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, IoT, Tietoliikennepalvelut, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, cnc, työstökone, adc, dnc, työstöohjelma

post_image

Linkki Virtakiskojen lämpötilan valvonta Calex PyroMiniBus -järjestelmällä ennaltaehkäisee vahinkoja kytkinkojeistoissa ja -asemilla.

Yksi eniten kasvavista Calexin infrapuna-pohjaisten lämpötilan mittausjärjestelmien käyttökohteista ovat kytkinkojeistojen ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto

post_image

Linkki Ergonomiset tablettien ja laptop-tietokoneiden kantotelineet ja valjaat ammattimaiseen käyttöön

Joudutko pitämään tablettia kädessä työtehtävien takia pitkiä aikoja työpäivän aikana? Tutustu ergonomisiin Tablet ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka

post_image

Linkki Honeywell Dolphin CT50 4G/LTE rugged puhelin 1D/2D-lukijalla: 4.7" aurinkoluettava kosketusnäyttö, Windows tai Android, IP67, -20°C ... +50°C.

Honeywell Dolphin CT50 on kovaan käyttöön suunniteltu puhelin NFC- ja 1D/2D-lukijoilla, joka tarjoaa käyttäjälle ..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Logistiikka, Supply chain management SCM, +3 muutaToiminnanohjaus ERP, Android, Microsoft

post_image

Bloggaus Kampanja: Unitech PA700 Standard ja Healthcare rugged Android PDA integroiduilla 1D/2D ja RFID lukijoilla: 4.7" aurinkoluettava, 1.5GHz dual core, IP65, -10°C .

Unitech PA700 on tehokas, kestävä ja kevyt isolla näytöllä varustettu all-in-one –tyyppinen tiedonkeruu- ja tilauspääte Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Logistiikka, Myynti, +2 muutaToiminnanohjaus ERP, Android

post_image

Bloggaus tempmate.®-G3 Tracker kuljetusolosuhteiden valvontaan: Seurantalaite, monianturi dataloggeri ja mobiililaite yhdessä paketissa.

tempmate.®-G3 on kompakti CDMA ja/tai GSM – pohjainen seurantalaite ja dataloggeri, joka voidaan kiinnittää rahtiin tai Lue lisää..

post_image

Linkki Uudet Datalogic Heron HD3100 Linear Imager 1D viivakoodinlukijat.

Uusi Datalogic Heron HD3100 tarjoaa eleganssia ja uusinta tunnistustekniikkaa nykyajan POS-sovelluksiin. Ostaessasi 5 kpl ..

Tagit: Logistiikka, Myynti, Toiminnanohjaus ERP

post_image

Bloggaus Perle julkisti WLAN sarjalaitepalvelimen, IOLAN SDS W, autenttiseen ja tietoturvalliseen RS232/422/485 datan lähettämiseen langattomassa verkossa.

Perle Systemsin IOLAN SDS W mahdollistaa sarjaportilla varustettujen laitteiden liittämisen internettiin käyttäen langatonta Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, IoT

post_image

Referenssi Case Study: St. Joseph's Healthcare käyttää Perlen Ethernet Extendereitä voidakseen tarjota 100% WLAN kattavuuden myös hisseissä.

The 100% internally WiFi covered facility works perfectly and as intended.St. Joseph's Healthcare Hamilton, a Canadian academic Lue lisää..

post_image

Linkki Kuinka hyödyntää kustannustehokkaasti olemassa olevia LAN parikaapeliverkkoja ja niiden verkkolaitteita myös kuituverkoissa sekä lisätä tietoturvallisuutta?

Perle Systems on kasvattanut huomattavasti myyntiään julkishallinnon puolella (143% kasvu 2014 vs. 2013), ja yhtenä suurena ..

post_image

Linkki Teknisen tilan tai laitetilan etävalvonta mobiiliverkon tai LAN/WLAN-verkon kautta.

Teknisten tilojen etävalvonnassa on pääosin kyse tilojen lämpötilan seurannasta, ovi-valvonnasta, vesivahingon ..

Tagit: Tietohallinto, IoT, etävalvonta, +2 muutalaitetilan etävalvonta, teknisen tilan etävalvonta

post_image

Linkki ProfiShark 1G - Perhaps the world’s best, fastest and truly portable network TAP for any kind of troubleshooting in any field location...

When you are in the middle of a network crisis you need something that is handy, quick to deploy, fast to resolve, and yet ..

Tagit: Tietohallinto, IoT, network tap, portable netwok tap

post_image

Referenssi Perle PoE+ Media Converters Network & Power Video Cameras in Coldplay Tour.

VER chooses Perle for their high-quality design and reliable reputation.VER, the largest owner of single-mode fiber cable in the Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, IoT, Tietoliikennepalvelut, +2 muutamediamuunnin, Perle Systems

post_image

Linkki SensDesk.com: Online web-portaali LAN, WLAN ja GSM/GPRS pohjaisille IP-antureille.

Portaalin kautta käyttäjä voi etäältä ja maantieteellisestä sijainnista riippumatta monitoroida lämpötila- ja ..

Tagit: Tietohallinto, IoT, etätiedonkeruu, +2 muutahajautettu tiedonkeruu, IP-anturi

post_image

Linkki Uusi innovaatio: Lämpötilasäädeltyjen kuljetusten rahtitilan lämpötila- ja kosteusarvot langattomasti kuljettajan älypuhelimeen ja edelleen pilvipalveluun

FlashLink BLE (Bluetooth Low Energy) langattomat dataloggerit on suunniteltu lämpötilasäädeltyjen kuljetusten reaaliaikaiseen ..

Tagit: Logistiikka, IoT, Android, +6 muutaiOS, Kylmäketjun hallinta ja valvonta, langaton teknologia, lämpötilasäädelty kuljetus, kylmäkuljetuksen valvonta, Langaton lämpötilan mittaus

post_image

Linkki ControlByWeb™ web-pohjaiset heti-valmiit ratkaisut elektronisten laitteiden sekä antureiden etämonitorointiin ja etäohjaukseen.

Kytkeydy mihin tahansa laitteeseen… Monitoroi ja ohjaa webin ylitse!ControlByWeb™ tuotteet ovat äärimmäisen luotettavia ..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, IoT, +5 muutaetähallinta, M2M, hajautettu tiedonkeruu, etäohjaus, ControlByWeb

post_image

Linkki Modernit ja helppokäyttöiset EN 12830 hyväksytyt Sensorist PRO langattomat dataloggerit lämpötilan, kosteuden ja CO2-pitoisuuden mittaamiseen.

Langattomia Sensorist PRO dataloggereita käytetään tyypillisesti lämpötilan, kosteuden ja CO2-pitoisuuden mittaamiseen. ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Toiminnanohjaus ERP, IoT, +4 muutapilvipalvelu, omavalvonta, en 12830, langaton mittausverkko

post_image

Linkki Sarjaliikenteen mediamuuntimilla voidaan siirtyä RS-232/422/485-sarjaliikenteessä kuparista häiriöttömiin valokaapeleihin.

Kun teollisuusympäristössä käytetään tiedonsiirtoon kuparikaapeleita, tulevat rajat vastaan hyvin nopeasti. Sarjaliikenteen ..

Tagit: Tietohallinto, serial to fiber, sarjaliikenne mediamuunnin, +3 muutars232 mediamuunnin, rs422 mediamuunnin, rs485 mediamuunnin

post_image

Linkki Billion M500 – All-in-One 3G/4G LTE M2M reititin ajoneuvoihin ja teollisuuteen.

Billion M500 on erittäin suorituskykyinen All-in-One 4G-LTE M2M reititin, joka on kehitetty erityisesti ajoneuvokäyttöä ..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, IoT, +3 muutaM2M, m2m reititin, ajoneuvo m2m

post_image

Linkki Newsteo langattomat dataloggerit eri mitta-antureilla joko paikallisena ratkaisuna tai hajautettuna pilvipohjaisena ratkaisuna.

Newsteo langattomat RF-ISM dataloggerit paikalliseen tai hajautettuun tiedonkeruuseen ja analysointiin.Mittausverkko koostuu ..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, IoT, +3 muutadataloggeri, pilvipalvelu, hajautettu tiedonkeruu

post_image

Linkki Innovatiiviset aikaa mittaavat Timestrip-ilmaisimet muistuttavat asiakasta mm. määräaikaisista huolloista, vaihdettavista osista ja prosessin tarkastuksesta.

Aika ilmaisimit soveltuvat kaikille toimialoille niin yrityskäyttöön kuin myös kuluttajakauppaan. Ilmaisimet ovat pieniä ..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Markkinointi, +3 muutadataloggeri, aika ilmaisin, kertakäyttöinen

post_image

Linkki Älykäs All-in-One IoT Gateway sekä tukiasema tiedonkeruuseen antureilta ja laitteilta, joiden rajapintoina esimerkiksi ZigBee, Ethernet PLC ja RS485.

Billion SG6300NXL on All-in-One reititin, joka suunniteltu IoT-ympäristöihin keräämään tietoja eri tyyppisiltä antureilta ..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, +7 muutaIoT, M2M, IoT, Automaatio, Zigbee, PLC, rs485

post_image

Linkki Unitech julkaisi 5″ rugged PDA käsipäätteen, EA600, tehokkaalla prosessorilla Quad-Core 1.2GHz (2GB RAM) ja 3G/4G yhteydellä.

Unitech EA600 on tehokas työväline tiedonkeruu-sovelluksiin.

Tagit: Logistiikka, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, +3 muutaAndroid, Rugged PDA, käsipääte

post_image

Linkki Tehosta ja helpota logistiikkaa ergonomisesti ainutlaatuisella Zebra TC8000 Android käsipäätteellä.

Zebra TC8000 käsipäätteen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota laitteen ergonomisiin ominaisuuksiin, jolloin ..

Tagit: Logistiikka, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, +3 muutaAndroid, Rugged PDA, käsipääte

post_image

Linkki Pienet sulautetut Linux-pohjaiset ready-to-run teollisuustietokoneet tiedonkeruu- ja automaatiosovelluksiin.

VScom RISC-pohjaiset Baltos sulautetut tietokoneet ovat teollisuuskäyttöön suunniteltuja “ready-to-run” tyyppisiä ja ..

Tagit: Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu, IoT, +3 muutaLinux, sulautetut järjestelmät, teollisuustietokoneet

post_image

Linkki Unitech julkaisi uuden sukupolven Android 5.1/6.0 rugged PDA käsipäätteen, PA720, tehokkaalla prosessorilla quad-core 1.3GHz (3GB RAM) ja 4G-LTE yhteydellä.

Unitech PA720 mullistaa tavan hyödyntää käsipäätettä kaikissa tiedonkeruu-sovelluksissa.

Tagit: Logistiikka, Supply chain management SCM, Tietohallinto, +4 muutaToiminnanohjaus ERP, Android, Rugged PDA, käsipääte

post_image

Linkki Referenssi: Perle Ethernet Extenderit osana paikoitusalueen älykästä valvontajärjestelmää.

Control Systems standardize on Perle Ethernet Extenders in Smart Parking Facilities: Industrial Ethernet Extenders to bridge ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tietohallinto, Ethernet Extender

post_image

Linkki Tuoteuutuus: Tempmate.®-RT lämpötilan mittaus SMS hälytysominaisuudella, 2x lämpötila-anturi, -50.0℃ ... +99.0℃, optiona kosteuden mittaus.

Tempmate.®-RT SMS on GSM-pohjainen kahdella anturilla varustettu lämpötilan monitorointi- ja valvontalaite. Optiona siihen on ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tietohallinto, Laitteet, lämpötilan monitorointi

post_image

Linkki Perlen SDK-kitti mahdollistaa IOLAN konsoli-, pääte- ja sarjapalvelinten asiakas- tai projektikohtaisten sovellusten kehittämisen lyhyessä ajassa.

Perle Systems offers Software Developer's Kit (SDK) which allows OEMs, VARs, systems integrators and end-users to quickly develop ..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Valmisohjelmisto, +3 muutaetähallinta, Etäpalvelin, etätiedonkeruu

post_image

Linkki Case Study: Nigerian keskuspankki käyttää Perlen teollisuus PoE Ethernet -kytkimiä uudessa CCTV-valvontajärjestelmässä.

Acti-Tech spec Perle PoE Industrial Switches to fulfill connectivity requirements for new CCTV installation operating in high temperature environment.

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tietohallinto, Integraatiot, cctv

post_image

Linkki Tuoteuutuus: Datalogic DL-Axist rugged Android PDA käsipääte integroidulla 2D imagerilla ja NFC-lukijalla.

Datalogicin uutuus, DL-Axist, on Android-pohjainen PDA käsipääte tarkalla "full touch" 5 tuuman näytöllä. Ruggeroidusta ..

Tagit: Logistiikka, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Android

post_image

Referenssi Perlen laitepalvelimilla ja Ethernet-kytkimillä taataan keskeytyksetön virransyöttö New Yorkin tunnettuihin maamerkkeihin.

The final product contained the alarms, I/O Device Servers and Industrial Ethernet Switches. Each had its operation Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, DIO laitepalvelin, Ethernet-kytkin

post_image

Linkki Uudet tempmate.®-S1 V2 kertakäyttöiset USB-pohjaiset lämpötila dataloggerit integroidulla PDF- ja CSV-generaattorilla kylmäketjun valvontaan.

Uudet kertakäyttöiset tempmate.®-S1 V2 lämpötila dataloggerit ovat kehittyneimpiä ja kustannustehokkaimpia ratkaisuja ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Toiminnanohjaus ERP, +3 muutaTuotanto, Kylmäketjun hallinta ja valvonta, usb data loggeri

post_image

Linkki Eos Arrow 200 GNSS tarkkuuspaikannin tukee uutta Atlas H-10 sijainninkorjausta - reaaliaikainen paikannustarkkuus 8cm.

Eos Positioning Systems announces that its Arrow 200 Bluetooth GNSS receiver now supports the new Atlas H-10 GNSS correction ..

Tagit: Tietohallinto, Paikkatieto GIS

post_image

Referenssi BBC käyttää Perle Systemsin mediamuuntimia lähettäessään monimuoto-kuidussa audio dataa yksimuoto-kuidun yli.

Perle Media Converters convert data with utter transparency, no disturbance or interference.The standard communication protocol Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, +3 muutaViestintä, mediamuunnin, kuitumuunnin

post_image

Linkki Newsteon erillinen näyttöyksikkö mahdollistaa kylmäkuljetustilan lämpötilan seurannan langattomilta dataloggereilta rekan ohjaamossa ilman tietokonetta.

Newsteo DIS -näyttöyksikkö mahdollistaa helpon ja käytännöllisen tavan seurata max. 12 kpl langattoman lämpötila ja ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, langaton teknologia, +2 muutaKylmäketjun hallinta ja valvonta, dataloggeri

post_image

Linkki Minikokoinen tempmate.®-M1 USB-pohjainen lämpötila dataloggeri kylmäketjun valvontaan.

tempmate.®-M1 on edistyksellinen ja taloudellinen ratkaisu lämpötilan monitorointiin esimerkiksi varastossa ja kylmähuoneessa ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, +2 muutaTuotanto, Kylmäketjun hallinta ja valvonta

post_image

Linkki Vecow EBC-1000 sulautettu 3.5" teollisuus SBC -sarja, Intel Skylake-U i7/i5/i3, laajennustuki onboard SUMIT, koko 146mm x 102mm, käyttölämpötila -40°C ... 85°C.

EBC-1000 on 3.5" sulautettu SBC (Single Board Computer) teollisuustietokone, jonka ominaisuuksiin kuuluvat mm. 6th Gen Intel® ..

Tagit: Tietohallinto, Tuotanto, IoT

post_image

Referenssi Perle Systemsin mediamuuntimilla 2.7km GbE monimuotokuitu-yhteys Golden Gate -sillan uuteen liikennevalvonta-järjestelmään.

The solution is a unique way of bridging the distance limitations of Multimode Fiber.The Golden Gate Bridge Highway & Lue lisää..

Tagit: Logistiikka, Toiminnanohjaus ERP, Tietoliikennepalvelut

post_image

Bloggaus Teollisuusväylien kuten PROFINET, EtherCAT, Ethernet/IP, Modbus ja SERCOS vianetsintä ja monitorointi käyttäen SwiftWing SIRIUS Portablea ja WireSharkia.

Japanilaisen ComWorth SwiftWing SIRIUS line-rate Capture Systems (LCS) on erityisesti suunniteltu nopeiden ja isoja Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto

post_image

Referenssi Cutting GPS Costs by 75% for Energy Field Data Collection Using iPad with TerraGo Edge and EOS Arrow 100 GNSS Receiver.

Enmapp’s Customers Reap the Benefit of the Mobile RevolutionIn that difficult economic environment, Enmapp, a leading Lue lisää..

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto

post_image

Linkki Calex PyroNFC älypuhelimella konfiguroitava infrapuna lämpötila-anturi, 0°C ... 1000°C

Temperature range 0°C to 1000°C Non-contact industrial temperature sensor Fully configurable via smartphone app ..

Tagit: Tuotanto

post_image

Linkki Laajensimme Honeywell-tuotevalikoimaamme 1D/2D viivakoodilukijoilla ja skannereilla, joista on voimassa kampanjahinnoittelu vuoden 2015 loppuun saakka.

Laajensimme Honeywell-tuotevalikoimaamme oheisilla 1D/2D viivakoodilukijoilla ja skannereilla:Honeywell Granit 1910i ..

Tagit: Logistiikka, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto

post_image

Linkki Profitap ProfiShark 1G, kannettava All-in-One TAP USB 3.0 -liitynnällä, 10/100/1000 Ethernet-verkkojen monitorointiin ja testaukseen.

Profitap ProfiShark 1G, kannettava All-in-One TAP USB 3.0 -liitynnällä (5 Gbit/s), mahdollistaa käyttäjälle helpon ja ..

Tagit: Tietohallinto, Tietoliikennepalvelut

post_image

Linkki IIoT (Industrial Internet of Things) and Automation spend in the Oil & Gas Industry set to grow, Perle confirms

In the “Oil and Gas Digital and Technology Trends Survey 2015,” recently released by Microsoft and Accenture, investments in ..

Tagit: Tuotanto, IoT, Prosessiteollisuus, Laitteet

post_image

Linkki VScom julkaisi viaVPN pilvipalvelu-pohjaisen tietoturvallisen etälaitehallintajärjestelmän.

Vision Systems (VScom) viaVPN mahdollistaa teollisuus- ja tuotantolaitteiden hallinnan, tiedonkeruun, diagnosoinnin ja huollon ..

post_image

Linkki Eri mittausmenetelmät kuljetusolosuhteiden valvontaan ja kuljetusreitin seurantaan.

Haluttaessa valvoa kuljetusolosuhteita, pitää ensin päättää a) mitä mitataan, b) miten mitataan ja c) halutaanko saada ..

Tagit: Logistiikka, IoT, Kylmäketjun hallinta ja valvonta, +3 muutalääkekuljetuksen kylmäketjun valvonta, dataloggeri, pilvipalvelu

post_image

Linkki Tempmate-B minikokoiset dataloggerit tuotantoprosessien olosuhteiden valvontaan.

Tempmate-Bx sarjan ovat erittäin pienikokoisia (kooltaan vastaavat kellon nappiparistoja) dataloggereita, joita käytetään ..

Tagit: Tuotanto, dataloggeri, lämpötilan mittaus, kosteuden mittaus

post_image

Linkki Monitoroi ja seuraa reaaliajassa tavaralähetyksiä kertakäyttöisillä GSM-dataloggereilla.

Kertakäyttöiset Tempmate-GS lämpötila ja kosteus dataloggerit ovat kehittyneimpiä sekä kustannustehokkaimpia ratkaisuja ..

Tagit: Logistiikka, IoT, Kylmäketjun hallinta ja valvonta

post_image

Linkki Lääke- ja elintarviketeollisuuden kylmäketjun valvonta Tempmate dataloggereilla ja ilmaisimilla.

Kertakäyttöiset saksalaiset Tempmate dataloggerit on suunniteltu lääke- ja elintarviketeollisuuden kylmäketjun hallintaan ja valvontaa.

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Laitteet, +2 muutaValmisohjelmisto, data loggeri

post_image

Linkki Nopeat signaalit tarvitsevat hyvin nopeasti reagoivan suojan – Käytä laitteiden suojaukseen Perlen ylijännitesuojaa.

Tietotekniikan ylijännitesuojaus. Signaaliliitännät ovat erityisen herkkiä ylijännitteille. Perlen ylijännitesuojat ovat ..

Tagit: Tietohallinto, ylijännitesuoja, tietotekniikan ylijännitesuojaus, salamasuojaus

post_image

Linkki HW group julkisti uuden sukupolven Damocles2 tuotteen I/O laitteiden etäkontrollointiin ja etämonitorointiin LAN-verkon kautta MQTT, SNMPv3 ja VDO tuella.

Damocles2-tuotteet on suunniteltu Digital Input (DI, dry contact) sisääntulojen ja Digital Output (DO, rele) ohjaukseen ja ..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, IoT, +4 muutaetäohjaus, etähallinta, M2M, IoT-MQTT

post_image

Linkki Pixel View – Aurinkosähkön kokonaisvaltainen monitorointijärjestelmä tuotannon ja tuotantotehokkuuden valvontaan.

Billion Watts™ Pixel View on uudenlainen ja analyyttinen web-pohjainen aurinkosähköjärjestelmän monitorointiin kehitetty ..

Tagit: Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, +3 muutaaurinkopaneeli, aurinkosähkö, aurinkovoimala

post_image

Linkki Helposti pilaantuvien ja pakastettujen elintarvikkeiden kylmäketjun valvonta EN 12830 hyväksytyillä dataloggereilla.

Langattomat lämpötila dataloggerit pilvipalvelulla ja luottokortin kokoiset USB lämpötila dataloggerit kylmäketjun valvontaan.

Tagit: Logistiikka, IoT, Kylmäketjun hallinta ja valvonta, +2 muutalämpötilan monitorointi, en12830 hyväksytty dataloggeri

post_image

Linkki Profitap Power Blade mahdollistaa organisoidun ja tehokkaan tavan järjestää 12V virransyöttö 24 eri laitteelle 1U-räkkikotelosta.

Power Blade optimoi kaapeleiden ja virtalähteiden määrän muuttamalla 2x tulojännitteen 24 x 12V DC syöttöjännitteeksi. ..

Tagit: Tietohallinto, redundantti virransyöttö, kahdennettu virtalähde, +2 muuta1u virtalähde, 24x12V DC

post_image

Linkki Profitap DiodeTAP LC moduuli mahdollistaa uuden liityntätavan kuituverkon in-line monitorointiin lisätyllä turvallisuus ominaisuudella.

DiodeTAP ehkäisee kaikki tarpeettomat ja häiritsevät valolähteet kuituverkkoon, estämällä valon kulun ..

Tagit: Tietohallinto, verkko-tap, kuituverkko, in-line monitorointi

post_image

Linkki Laajennetulla tietoturvalla varustetut Perle Systems IOLAN 4G-LTE sarjalaitepalvelimet vaativiin M2M-ympäristöihin: 1 – 4 kpl RS232/422/485 ja 1 kpl Giga LAN.

Nykytekniikat, kuten IoT ja M2M, vaativat tietoturvallisen tavan siirtää dataa mobiiliverkon yli sovellusohjelmiston ..

Tagit: Tietohallinto, M2M, IoT, +5 muutaTeollisuusautomaatio, etähallinta, etäoperorointi, Etäpalvelin, sarjalaitepalvelin

post_image

Linkki Varmista betonivalun ja betonin laatu Newsteo Builder dataloggerilla – Mittaa betonivalun ja betonin lämpötilaa sekä muodonmuutosta.

Betonin laatu riippuu valun asettumisesta ja kovettumisesta, jonka mittaamiseen on Newsteo kehittänyt yhteistyössä Lafarge ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tuotanto, Laadunvarmistus, +4 muutaIoT, betonirakentaminen, betonin laatu, betonivalun laatu

post_image

Linkki Tietoturvalliset Billion M100 4G-LTE reitittimet vaativiin M2M-ympäristöihin 2x Giga Ethernet ja 1x RS232 liitännöillä.

Billion M100 on kompakti 4G-LTE M2M reititin, joka on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin; käyttölämpötila reitittimellä on ..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, M2M, 4g reititin

post_image

Linkki Ota käyttöön AAA-tietoturvaprotokollat ehkäistäksesi verkkolaitteiden kuten hallittavien kytkinten ja mediamuuntimien sekä Ethernet Extendereiden luvaton käyttö

AAA Security – Authentication (todentaminen, autentikointi), Authorization (valtuutus) ja Accounting (tilastointi).Jaetut ..

Tagit: Tietohallinto, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, +3 muutaTietoturva, AAA Security, AAA Server

post_image

Linkki Automaatio- ja kuituverkkojen monitorointiin suunniteltu ProfiShark All-in-One TAP helpottaa kytkeytymistä 10/100/1G/10G verkkoihin.

ProfiShark verkko-TAP (Test Access Point) monitorointiratkaisut huolto- ja asennuskäyttöön. Verkko-TAP laitteiden avulla ..

Tagit: Tietohallinto, Tietoliikennepalvelut, verkko-tap, +3 muutamonitorointi, testaus, tietoliikenne

post_image

Linkki Welo rugged Android ja Windows 8″, 10″ ja 12″ tabletit kovaan käyttöön IP65 tai IP67 suojaluokitukselle sekä pitkäkestoisilla akuilla (6000 – 15000mAh).

Welo-sarjan tabletit ovat kestäviä Android ja Windows tabletteja, joita on saatavilla eri kokoisilla näytöillä: 8″, ..

Tagit: Hankinta, Tietohallinto, Android, +2 muutaWindows, Rugged TabletPC

post_image

Linkki Haluatko satelliittipaikannuksen senttimetrin tarkkuudella iPadille tai iPhonelle? Lue kuinka…

Kasvava joukko käyttäjiä haluaa käyttää heidän iPadeja ja iPhoneja korkean paikannustarkkuuden GIS/GNSS kartta- ja ..

Tagit: Tietohallinto, Paikkatieto GIS, iOS, +2 muutatarkkuuspaikannus, gnss rtk

post_image

Linkki Kuinka paljon voidaan mediamuuntimilla laajentaa optisia verkkoja ennenkuin valosignaali vääristyy ja yhteys kärsii?

Media conversion is a popular networking tool. It helps companies integrate their fiber optical and copper-based Ethernet ..

Tagit: Hankinta, Tietohallinto, kuitumuunnin, valokuituyhteys

post_image

Linkki Minikokoiset tempmate.®-B lämpötila ja kosteus dataloggerit tuotantoprosessien valvontaan.

tempmate.®-B -sarjan dataloggerit ovat yksikanavaisia erittäin pienikokokoisia (kooltaan samanlaisia kuin kellon paristo), ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, +2 muutaLaadunvarmistus, data loggeri

post_image

Linkki Eos Positioning Systemsin (Eos) Arrow-tarkkuuspaikannuslaitteet testattu ja certifioitu Esrin uuden Collector for ArcGIS -sovelluksen kanssa.

Eos Positioning Systems (Eos) announces Arrow GNSS receiver series compatibility with Esri’s Collector for ArcGIS running on ..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Paikkatieto GIS, iOS

post_image

Linkki SOTI MobiControl -sovellus saatavilla nyt Unitechin PA692A Android PDA-käsipäätteelle.

Unitech latest Android handheld computer –the PA692A– is now officially certified by SOTI Inc., the world’s leading ..

Tagit: Logistiikka, Tietohallinto, Tuotanto, +2 muutaTietoliikennepalvelut, Android

post_image

Linkki Timeless Technology toimii osana teknologiatuotteiden elinkaarihallintaa - tavoitteenamme uusiokäyttö.

Timeless Technology edistää myös teknologiatuotteiden uusiokäyttöä etsimällä käytöstä poistuneille tai poistuville ..

Tagit: Hankinta, Taloushallinto, Kierrätys, Uusiokäyttö

post_image

Linkki Zebra WNS-kampanja langattoman verkon (WLAN) tuotteista koulutuksen ja terveydenhuollon sektoreille.

Zebra julkisti WNS-kampanjan koulutuksen ja terveydenhuollon sektoreille langattoman verkon (WLAN) tuotteista. Kampanja on ..

Tagit: Tietohallinto, Tietoliikennepalvelut, langattomat verkot

post_image

Linkki Windows 8" ja 10" rugged tabletit ja Eos Arrow 100 GNSS tarkkuuspaikannuslaitteet GIS-sovellusten käyttöön kenttäolosuhteissa.

Paketoimme Windows 10 Home -käyttöjärjestelmällä varustetut Welo R8 ja WeloR10 tabletit yhteen Eos Arrow 100 GNSS ..

Tagit: Tietohallinto, Paikkatieto GIS

post_image

Linkki Perle Systems IIoT (Industrial Internet of Things) -tuotteiden myynti uusiutuvan energian tuottajille kasvoi reilusti vuonna 2015.

Renewable Revolution Reflected in Perle Sales to Renewable Energy Companies – up 94% in 2015Perle supplies IIoT hardware for a ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tietohallinto, Tuotanto, IoT

post_image

Referenssi Deutsche Windtechnik vaihtoi tuulivoimapuiston tavanomaiset Ethernet-kytkimet ja sarjapalvelimet Perlen teollisuustason Ethernet-kytkimiin ja sarjapalvelimiin.

Reliable Fault notification systems at Wind Farms require Industrial Grade tested and certified productThe technology within a Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, +4 muutaTuotanto, tuuliturbiini, tuulivoima, tuulivoimapuisto

post_image

Linkki Ergonominen Zebra TC8000 Android (Mx) PDA käsipääte: 4" heijastamaton kosketusnäyttö, 1D/2D, IP65, -40°C ... +70°C.

Zebra TC8000 käsipäätteen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota laitteen ergonomisiin ominaisuuksiin, jolloin ..

Tagit: Logistiikka, Toiminnanohjaus ERP, Android

post_image

Linkki CAN-teollisuusväylien yhdistäminen siltauksella (Bridging Mode) käyttäen VScom NetCAN+ adaptereita.

VS Vision Systems GmbH (VScom) developed the VSCAN series of CAN Adapters, they are intended to provide a PC with means to get ..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto

post_image

Linkki Eos julkaisi Android RTK NTRIP App-sovelluksen mahdollistaen 1cm paikannustarkkuuden älypuhelimella tai tabletilla

Kanadalainen Eos Positioning Systems julkaisi RTK NTRIP App-sovelluksen Androidille (Eos Tools Pro), joka on tarkoitettu ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Tietohallinto, +2 muutaPaikkatieto GIS, Android

post_image

Referenssi Unitech PA700 Android käsipäätteen käytöstä lippujen tarkastuksessa hyödyntäen 2D- ja NFC-lukijoita.

Asiakas: PostBus Switzerland LTDKäyttökohde: Konduktöörien suorittama lippujen tarkastus PostBus:in ajoneuvoissaKäytetty Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Toiminnanohjaus ERP

post_image

Bloggaus tempmate.®-i1 kertakäyttöinen lämpötila-ilmaisin lääketeollisuuden kylmäketjun hallintaan ja monitorointiin

tempmate.®-i1 ilmaisimet ovat erityisesti suunniteltu lääketeollisuuden kylmäketjun hallintaan ja monitorointiin. Ilmaisimet Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Supply chain management SCM, Tuotanto

post_image

Bloggaus Newsteo, joka on perustettu v. 2005, on yksi ranskalaisista M2M ja IoT edelläkävijöistä lähes 100.000 asennetulla langattomalla dataloggerilla.

Ranskalainen Newsteo juhlii lokakuussa vuonna 2015 10. toimintavuottaan. Näiden vuosien aikana on ympäri maailmaa asennettu Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto

post_image

Linkki Newsteo Tracker seurantalaitteet dataloggeri-ominaisuuksilla kuljetusten olosuhteiden valvontaan.

Laajensimme tuotevalikoimaamme ranskalaisen valmistajan, Newsteo, USB- ja RF-pohjaisilla dataloggereilla, jonka valikoimaan ..

Tagit: Logistiikka, Laitteet

post_image

Bloggaus Uudet VScom Netcom+ tietoturvalliset sarjalaitepalvelimet (Serial-to-Ethernet) sarjaporttisten laitteiden kytkemiseksi verkkoon LAN/WLAN ja 3G/4G yhteyksillä.

NetCom Plus (NetCom+) tietoturvalliset sarjalaitepalvelimet ovat saksalaisen VScomin uusi tuoteperhe. NetCom+ -palvelimissa on Lue lisää..

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, IoT

post_image

Referenssi Aker Solutions valitsi Perle IOLAN sarjalaitepalvelimet kriittiseen Serial-to-Ethernet -yhteyteen Britannia Satellites -öljykentällä.

Aker Solutions choose Perle Device Servers for high data throughput rates.After rigourous lab testing of Perle and two other Lue lisää..

Tagit: Tuotanto, IoT, Prosessiteollisuus, Laitteet

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu