Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Timeless Technology

Timeless Technology toimii lisäarvoa tuottavana teknisenä maahantuojana, joka on erikoistunut ICT, teollinen IoT ja mittaustekniikka tuotteisiin. Tuotteitamme käytetään ICT, kaupan ja teollisuuden aloilla tuotekehityksessä, palveluissa, tuotannossa.

Timeless Technology - Yritysesittely

Timeless Technology toimii lisäarvoa tuottavana teknisenä maahantuojana, joka on erikoistunut ICT, teollinen IoT ja mittaustekniikka tuotteisiin.

Yrityksemme maahantuomia tuotteita käytetään ICT, kaupan ja teollisuuden aloilla tuotekehityksessä, palveluissa, tuotannossa ja logistiikassa. Yhteisenä nimittäjänä on tuotteille asetut korkeat laatu-, toiminnallisuus- ja käytettävyysvaatimukset yhdistettyinä luotettavilla ja nopeilla toimituksilla sekä hyvällä teknisellä tuella.

Tiivis yhteistyömme huolella valittujen valmistajien kanssa takaa, että asiakkaillamme on oikeat ratkaisut heidän tarpeidensa ja erityisvaatimustensa täyttämiseksi, jonka lisäksi he voivat aina olla varmoja pitkäaikaisesta myynnin jälkeisestä palvelusta ja teknisestä tuesta.
Työntekijöitä 2 Www timeless.fi
Y-tunnus 3139264-1 Puh 044-9988238
Perustettu 2012 E-mail info@timeless.fi
Toimipaikat Pori
Jäsenyydet
suomen-yrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS
(1)
It-infrapalvelut
(0)

Toimialakokemus

IT
(2)
Julkishallinto
(0)
Kauppa
(0)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(0)
Prosessiteollisuus
(0)
Rakentaminen
(0)

Teknologia

Android
(1)
Linux
(0)
Windows
(0)

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
(1)
Valmisohjelmisto
(1)

Omat tagit

Opengear
Perle Systems
Profitap
HW group
Tempmate
ControlByWeb
Aranet
Eos Positioning Systems
GUDE Systems
GNSS tarkkuuspaikannin
Langattomat IoT anturit
Teollisuusverkot ja teollinen IoT
Teollisuusreitittimet
Etäohjaus ja etämonitorointi
PDU virranjakeluyksiköt
Ympäristön olosuhdevalvonta
Kuljetusten olosuhdevalvonta
Verkkolaitteiden etähallinta
Tietoliikenne ja teollinen IoT
Verkon monitorointi ja vianhaku
Jakeluketjun olosuhdevalvonta

Timeless Technology - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Timeless Technology - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Aranet valmistaa IoT-pohjaisia ympäristöolosuhteiden valvontaratkaisuja yrityksille helpottamaan reaaliaikaisen mittaustiedon keräämistä ja analysointia. Max. 100 langatonta IoT anturia voidaan kytkeä yhtä tukiasemaa kohden ja antureiden etäisyys..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Logistiikka

Ota käyttöön Cargolog® Impact & Shock -kuljetusloggeri, mikäli tuotteesi altistuu kuljetuksen aikana olosuhteille, jotka voivat aiheuttaa niihin pysyviä tai piileviä vaurioita. Vääränlaisen pakkauksen, käsittelyn tai kuljetuksen aiheuttamat vahingot..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Supply chain management SCM

Dataloggerit ja elektroniset ilmaisimet kuljetettujen tuotteiden, jääkaappien, varastojen ja tuotantotilojen olosuhteiden valvontaan. Dataloggerit mittaavat tyypillisesti lämpötilaa varastossa ja ajoneuvon tavaratilassa, jolloin voidaan varmistaa kylmäketjun..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietohallinto

Perlellä on laaja valikoima tiedonsiirto, tietoliikenne ja teollinen Internet (IoT) tuotteita soveltuen organisaatioille, joiden on muodostettava luotettavat verkkoyhteydet useisiin paikkoihin, lähetettävä turvallisesti kriittistä ja arkaluontoista tietoa tai..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

ControlByWeb verkkopohjaiset I/O ohjaimet ja kontrollerit ovat erittäin luotettavia ”drop-in” ratkaisuja etäohjaukseen ja -monitorointiin. Ensimmäinen tuote on jo vuodelta 2005 eli WebRelay™, joka on verkko-ohjattu rele sisältäen myös digitaalisen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

ATOP Technologies pystyy ratkaisemaan asiakkaiden vaikeimmatkin teollisuusverkko- ja tietojenkäsittelyhaasteet niin valmiiden kuin myös räätälöityjen tuotteiden avulla. Heillä on asiantuntemusta useilta eri aloilta kuten teollisuusautomaatio, sähköasemat,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

IoT

Perinteiset verkko-CPE:t eivät enää tarjoa riittäviä toiminnallisuuksia nopeasti muuttuviin teollisiin tarpeisiin. Siksi Billion Electric on investoinut vuosien ajan M2M LTE -reitittimien tutkimus- ja kehitystyöhön, jotta ne soveltuvat nykypäivän..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Paikkatieto GIS

Kanadalainen Eos Positioning Systems, Inc.® (Eos) on yksi johtavista GNSS satelliittivastaanottimien valmistajista. Heidän Arrow-tarkkuuspaikantimet tuottavat 1cm – 60cm reaaliaikaisen paikannustarkkuuden mille tahansa älypuhelimelle tai tabletille..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoliikennepalvelut

Profitapin tavoitteena on aina ollut kehittää ja valmistaa laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat saamaan täydellisen pääsyn ja näkyvyyden 1Gbits – 400Gbits verkkoon ja kaikkiin OSI-tasoihin. Kaikki nämä verkon näkyvyysratkaisut..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

IT

PDU (virranjakeluyksikkö) on periaatteessa jatkojohto, joka asennetaan ennen kaikkea 19 tuuman palvelinkaappeihin joko vaaka- tai pystysuunnassa. Nämä kaapit ovat usein palvelinkokoja, joita käytetään palvelinkeskuksissa ja palvelintiloissa. PDU jakaa virran..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Telekommunikaatio

Opengear mahdollistaa turvallisen etäyhteyden ja -hallinnan kriittiselle IT-infrastruktuurille, vaikka verkko olisi alhaalla. Verkkolaitteiden provisiointi, orkestrointi ja etähallinta innovatiivisten ohjelmistojen ja laitteiden avulla mahdollistavat teknisen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Timeless Technology - Referenssit

Timeless Technology - Bloggaukset

Timeless Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Timeless Technology - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Timeless Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku