Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Telia Inmics-Nebula – Jous­ta­vaa si­säl­lön­hal­lin­taa ja käyt­tä­jäys­tä­väl­li­siä pal­ve­lu­ja

ReferenssiNebula ja Inmics ovat tunnettuja maamme johtavina ICT-palveluyrityksinä. Yritykset liittyivät Telia-perheeseen vuonna 2017 ja myöhemmin fuusioituivat tarjotakseen entistäkin kattavammat ICT-ratkaisut maanlaajuisesti.

Yhteistyömme alkoi vuonna 2018 verkkosivu-uudistuksen merkeissä. Inmics-Nebulan verkkosivuston sisällöt ja sen visuaalinen ilme oli kiireesti päivitettävä yhtenäiseksi Telian kanssa. Onnistunut projekti poiki meille lisää töitä ja yhteistyömme on jatkunut aktiivisena.

Verk­ko­si­vu-uu­dis­tuk­set

In­mics­ne­bu­la.fi

Rakensimme uuden inmicsnebula.fi-verkkosivuston nopealla aikataululla, tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tiukassa tahdissa ketterä projektinhallinta osoitti tehonsa. Saimme nopeasti luotua selkeän ja priorisoidun työlistan työmääräarvioineen ja pääsimme kehitystyössä vauhtiin.

Verkkosivuston sisällönhallinta toimii joustavasti niin, että sisältöjä on mahdollista luoda ja muokata sivukohtaisesti tinkimättä sivuston yhtenäisestä tyylistä. Toteutimme sivuston Drupal-sisällönhallintajärjestelmällä ja sen erilaisilla valmiiksi määritellyillä komponenteilla, joihin loimme erilaisia tyylejä.

Hos­ting.in­mics­ne­bu­la.fi

Toteutimme uuden hosting.inmicsnebula.fi-sivuston samalla tavoin kuin pääsivustonkin.

Mui­ta pro­jek­te­ja

Te­lia Cloud 9 -ti­laus­lo­ma­ke

Uudistimme Telia Cloud 9 -tilauslomakkeen käyttöliittymän nykyaikaiseksi ja Telian ilmeen mukaiseksi. Hyödynsimme Telian React-kirjastoa ja uudistimme myös Telia Cloud 9:n koodipohjaa niin, että se on helpommin ylläpidettävissä.

Verk­ko­tun­nus­ten ti­laus- ja siir­to­lo­ma­ke

Rakensimme uuden ja käyttäjäystävällisen verkkotunnusten tilaus- ja siirtolomakkeen, koska vanhasta lomakkeesta puuttui tärkeitä toiminnallisuuksia. Teimme tämän niin ikään Reactilla, Drupalin toimiessa taustajärjestelmänä.

Lop­pu­tu­los

Verkkosivu-uudistus on onnistunut osa isompaa hanketta, jonka tavoitteena on tehdä Telia Inmics-Nebulan palveluista helpommin saavutettavia ja käytettäviä.

Projekti sujui jouhevasti ja aikataulussaan huolimatta siitä, että verkkosivu-uudistuksen alkaessa vaatimukset eivät varsinkaan designin osalta olleet täysin selvillä ja uusi yritysrakenne oli vielä muotoutumassa.

Hyvin sujunut sivustouudistus loi vankan pohjan yhteistyölle, joka jatkuu edelleen.

Suosittelija:

Jo heti alkumetreiltä asti oli selvää, että Druid on yhteistyökumppanina rautainen alan ammattilainen. Projekti otettiin haltuun tehokkaasti, aikataulu sekä kustannukset olivat jatkuvasti tarkassa seurannassa. Mahdolliset ongelmatilanteet huomattiin ja käsiteltiin ennen kuin ne muodostuivat ongelmaksi. Julkaisu tapahtuikin erittäin tiukasta aikataulusta ja matkan varrella muuttuneista spekseistä huolimatta täysin ajallaan.

Jussi Korhonen, Project Manager

Pinterest
Referenssin infoboxi
Druid Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Telia Inmics-Nebula
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juuso Vuorinen, 020 187 6604

Lisätietoja

Yritysprofiili Druid kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Open source
React
Drupal
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Druid kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Druid - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Druid - Muita referenssejä

Druid - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia