logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Vaivaton ja intuitiivinen käyttökokemus on avain menestykseen digimaailmassa

TarjontaMonitaitoinen design-tiimimme hallitsee niin koukuttavien mobiilisovellusten kuin laajojen verkkopalveluiden suunnittelun. Hioutunut ja joustava design-prosessimme mahdollistaa uusien ominaisuuksien nopean kokeilun ja verkkopalvelusi jatkuvan parantamisen.

Yhä useammin verkkopalvelun käyttökokemus ratkaisee, tuleeko kävijästä asiakas. Palvelun on paitsi tuotettava sen käyttäjälle arvoa, myös tunnuttava miellyttävältä ja vaivattomalta käyttää päätelaitteesta riippumatta. Jos näin ei ole, asiakas on helposti menetetty, joten palvelun visuaalisen ilmeen ja käyttöliittymän suunnitteluun kannattaa panostaa.

Intuitiivisen käyttökokemuksen luominen vaatii asiakastuntemusta. Kun ymmärrämme palvelun käyttäjiä, pystymme rakentamaan käytettävyydeltään ja visuaaliselta ilmeeltään heidän tarpeitaan ja odotuksiaan vastaavan palvelun. Hyödynnämme suunnittelussa aina mahdollisuuksien mukaan käyttäjätestausta ja -kyselyitä.

Meillä verkkopalvelun suunnittelu ja toteutus kulkevat käsi kädessä. Näin varmistamme, että palvelusi design ja taustalla olevat tekniset ratkaisut sopivat täydellisesti yhteen ja luovat saumattoman käyttökokemuksen. Kokeneet suunnittelijamme ja kehittäjämme ovat yhdessä vastuussa siitä, että verkkopalvelusi designista tulee kaunis, käytettävä ja tarkoituksenmukainen. Vaihtoehtoisesti teemme projekteissamme yhteistyötä asiakkaidemme design-toimistojen kanssa taataksemme timanttisen lopputuloksen.

Koska teemme projektit ketterästi vaiheittain, myös design-prosessimme on iteratiivinen, mikä takaa suunnittelun nopeuden, joustavuuden ja kustannustehokkuuden. Asiakkaanamme olet tiiviisti mukana suunnitteluprosessissamme heti alusta alkaen. Tiedät, mitä olemme missäkin vaiheessa tekemässä ja missä kohdin odotamme sinulta palautetta. Näin vältymme ikäviltä yllätyksiltä ja väärinkäsityksiltä puolin ja toisin. 

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Pinterest
Druid Oy

Druid Oy:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Druid Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Druid Oy:n tarjontaa

Druid Oy:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Druid kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuinka nopeasti kirjoitat älypuhelimella - tee kirjoitustesti ja osallistu Aalto-yliopiston tutkimukseen
Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden
Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia