logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Rakennamme käyttäjäystävällisiä ja asiakkaan digitaalista liiketoimintaa tukevia verkkopalveluita. Olemme avoimen lähdekoodin Drupal-järjestelmän ja ketterän ohjelmistokehityksen huippuosaajia Suomessa. Tarjoamme ratkaisut palvelun koko elinkaarelle.

Druid Oy

Yritysesittely

Druid on ohjelmistokehityksen, digitaalisen designin ja ketterän kehityksen huippuosaaja. Suunnittelemme ja rakennamme laajoja, asiakkaan liiketoimintaa tukevia verkkopalveluita, joissa erityisesti käytettävyyden, suorituskyvyn ja luotettavuuden merkitys korostuu.

Olemme Suomen johtavia Drupal-sisällönhallintajärjestelmän asiantuntijataloja ja samalla myös järjestelmäriippumaton toteuttaja. Vuosien varrella olemme kasvaneet monipuoliseksi digialan kumppaniksi, ja valitsemme käytettävät tekniikat ja ratkaisut asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden perusteella.

Tukikohtamme sijaitsee Helsingissä ja toimimme myös Amsterdamissa ja Bangkokissa. Teemme töitä tiiviissä ja pitkäjänteisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Olemme avoimia ja mutkattomia – meidän kanssamme on hauska tehdä töitä!
Työntekijöitä 26
Y-tunnus 2491789-2
Perustettu 2012
Www Kotisivut
Puh +358 40 527 5945
E-mail info@druid.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, Tietohallinto, Viestintä

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Auditointi, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Open source, Angular, React, Symfony, Javascript, PHP, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kiinteistöala, Koulutusala, Media, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Druid, Drupal Commerce, digitaalinen liiketoiminta, liiketoiminnan digitalisointi, Verkkoliiketoiminta, Avoin lähdekoodi, Ketteryys, Ketterä kehitys, Agile, Lean, lean ohjelmistokehitys, scrum, Digitaalinen käyttökokemus, html5

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Druid - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiLääkärikeskus Aava - kohti yhtenäistä käyttökokemusta

"Kehitämme jatkuvasti palveluitamme asiakkaidemme toiveiden mukaan. Druid on monivuotisen yhteistyömme aikana osoittanut olevansa luotettava ja joustava kumppani tähän kehitystyöhön, minkä tämäkin projekti osaltaan vahvistaa. Projekti sujui kokonaisuutena hyvin, ja ratkoimme eteen tulleet haasteet yhteistuumin. Sitoutumalla puolin ja toisin sovittuun aikatauluun pääsimme.."

-- Minna Hoffström, markkinointi- ja viestintäjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkokauppa-alustan ylläpito kuntoon – Weecos Oy

"Tarvitsimme apua rakentamamme verkkokauppa-alustan skaalaamiseen ja jatkokehitykseen, joten siirsimme alustan Druidin ylläpitoon. Yhteistyömme on nyt jatkunut vuoden ja se on toiminut erittäin hyvin. Alustan toiminnallisuutta on parannettu ja Druidin ylläpitopalvelut ovat joustaneet vaihtuvien tarpeidemme mukaan."

-- Hanna Lusila, perustaja ja toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiScrum-koulutuksella uutta puhtia ohjelmistokehitykseen

"Scrum on toimintamalli, joka kaikkien ohjelmistokehittäjien tulisi ymmärtää hyvin. Druidin kanssa käydyssä koulutuksessa tiimimme sai todella selkeän ja käytännönläheisen näkemyksen siihen, miten tuota prosessia käytetään oikein. Koulutus oli vuorovaikutteinen ja erittäin rento ja kouluttaja asiansa osaava. Esimerkeistä keskusteltiin ja niitä mietittiin oman yrityksen kontekstin.."

-- Samuel Tenhunen

Näytä referenssi

ReferenssiParasta palvelua tiellä liikkujille – Shell HelmiSimpukka

"Valitsimme Druidin kumppaniksemme Restelin aiemmista projekteista saadun kokemuksen perusteella. Työtahti oli tiivis ja ulkoasun yksityiskohtia viilattiin viime metreille asti mainostoimistokumppanimme kanssa. Yhteistyö toimi projektin aikana ja sen jälkeisissä pienkehitystehtävissä hyvin."

-- Ville-Eemeli Junnola, tuotepäällikkö

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Druid - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Auditointi

Tietoturva- ja Drupal GDPR-auditoinneillamme saat nopeasti selville verkkopalvelusi nykytilanteen ja kehitystarpeet.

Tietoturva-auditoinnitDrupal-järjestelmään julkaistaan säännöllisesti sen ominaisuuksia ja tietoturvaa..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Monitaitoinen design-tiimimme hallitsee niin koukuttavien mobiilisovellusten kuin laajojen verkkopalveluiden suunnittelun. Hioutunut ja joustava design-prosessimme mahdollistaa uusien ominaisuuksien nopean kokeilun ja..

Webkehitys

Verkkopalvelutoteutuksemme pohjautuvat hyväksi todettuihin tuotteisiin ja ratkaisuihin. Meiltä saat digipalvelusi ajallaan kohdeyleisösi käyttöön kaikilla päätelaitteilla.

Olemme Suomen johtavia..

Ketterät menetelmät

Ketterä kehitys ei ole mikään softatalojen yksinoikeus, vaan se sopii kaikille! Ketteryys on kaiken tekemisemme ytimessä, ja jaamme mielellämme ketteryyden ilosanomaa sinullekin. Järjestämme muun muassa Scrum Master- ja..

Verkkokaupparatkaisut

Verkkokauppatoteutuksemme ovat hyvin pitkälti räätälöityjä. Meiltä saat verkkokaupan, joka palvelee juuri sinun yrityksesi tavoitteita ja tarpeita. Alustavalintamme on Drupal Commerce, joka on markkinoiden joustavin..

Druid - Referenssit

Druid - Bloggaukset

Druid - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Druid - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Poikkeuksellinen rento ja välitön työpaikka

Tule mukaan mutkattomaan joukkoomme!


Ole kuin kotonasi

Druidilla pääset osaksi avarakatseista työyhteisöä, jossa jokainen voi huoletta olla oma itsensä.

Työskentele vapaasti

Saat tehdä töitä parhaaksi katsomallasi tavalla, vaikka mielellämme toki näemme sinua toimistolla.

Opi ja opeta

Kaveria ei jätetä. Meillä voit oppia jatkuvasti uutta – ja jakaa osaamistasi muillekin.


Olemme kasvaneet muutamassa vuodessa viiden hengen perustajajengistä lähemmäs kolmeakymmentä druidia. Tinkimättömän työn ja ketterän meiningin lisäksi tästä on kiittäminen mahtavia asiakkaitamme, joiden kanssa homma toimii. Avoimuus ja rehellisyys ovat kulmakiviämme, ja meillä jokaisen kehittäjän on pystyttävä asettumaan asiakkaan asemaan. Emme tarjoa ratkaisujamme, jos emme usko niiden olevan asiakkaallemme se paras vaihtoehto.

Teemme töitä tosissamme mutta emme vakavissamme. Meille on tärkeintä, että viihdymme töissä ja toistemme kanssa – se myös siivittää timanttisiin tuloksiin ja onnistumisiin. Voit vaikka häipyä kaverin kanssa keskellä päivää alakertaan uimaan ja saunomaan, jos sielu tai ruumis kaipaa breikkiä. Toimistomme on hyvässä mielessä kuin toinen koti, ja pidämme huolen siitä, että työn tekemisen edellytykset ovat kaikin puolin priimassa kunnossa. 

Avoimuus, rehellisyys ja tinkimättömyys. Jatkuva oppiminen ja itsensä haastaminen. Rentous ja huumori. Jos nyökyttelet, sinussa on epäilemättä ainesta druidiksi!

Druid - Rekryilmoitukset

 

Druid Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku