Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Olemme ketterään palvelukehitykseen erikoistunut ohjelmistotalo. Autamme asiakkaitamme kehittämään digitaalista liiketoimintaa hallitusti ja pitkäjänteisesti, aina suunnittelusta ylläpitoon. Meille et ole vain asiakas vaan kehitystiimimme jäsen.

Druid Oy

Yritysesittely

Kehitämme asiakkaillemme digitaalisia palveluita aina suunnittelusta ylläpitoon. Ideoimme palveluaihoita, rakennamme prototyyppejä ja kehitämme niistä käyttäjien rakastamia verkko- ja mobiilipalveluita. Meidän käsissämme suuretkin projektit pysyvät ruodussa rautaisen kokemuksemme ja ketterän projektinhallinnan ansiosta.

Olemme toteuttaneet eri teknologioilla mm. räätälöityjä verkkokauppoja, yritysten sisäisiä ja asiakkailleen tarjoamia palveluita sekä laajoja verkkopalvelukokonaisuuksia, joissa erityisesti käytettävyys, suorituskyky ja luotettavuus ovat avainasemassa.

Koulutamme asiakkaamme ketterään tuotehallintaan ja toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakasorganisaation liiketoimintajohdon kanssa. Olemme avoimia ja mutkattomia – meidän kanssamme on hauska tehdä töitä!
Työntekijöitä 27
Y-tunnus 2491789-2
Perustettu 2012
Www Kotisivut
Puh +358 40 527 5945
E-mail info@druid.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, Tietohallinto, Viestintä

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Auditointi, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Sisällönhallinta, Ohjelmistokehitys, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Open source, Angular, Laravel, React, Symfony, Javascript, PHP, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Media, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Druid, Digitaaliset palvelut, Drupal Commerce, Verkkokauppaohjelmisto, verkkokauppa, verkkokauppa-alusta, ecommerce, digitaalinen liiketoiminta, liiketoiminnan digitalisointi, Verkkoliiketoiminta, verkkopalvelut, Avoin lähdekoodi, Ketteryys, Ketterä kehitys, ketterä ohjelmistokehitys, Agile, Lean, lean ohjelmistokehitys, scrum, Digitaalinen käyttökokemus, html5, Tietoturva-auditoinnit, verkkosivustot, gdpr-auditointi

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Druid - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiTouring Cars – tehoa myyntiin verkkopalvelu-uudistuksella

"Yhteistyö Druidin porukan kanssa on ollut avointa ja kommunikointi helppoa. Projektista päätettäessä epäilimme aikataulun realistisuutta ja olimme positiivisesti yllättyneitä, että annettu aikataulu piti lähes sataprosenttisesti. Olemme tottuneet siihen, että aikataulut monella muulla toimittajalla ovat hyvin suuntaa-antavia, mutta tällä kertaa homma meni liveksi kuten pitikin..."

-- Veijo Tiitinen, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiRukakeskus – verkkokaupan uudistus

"Yhteistyö Druidin kanssa oli sujuvaa. Erityisesti arvostimme tiimin teknistä osaamista ja halua olla jalkauttamassa ketteriä prosesseja myös asiakkaan toimintatapoihin."

-- Ida-Maria Kivelä, eCommerce Specialist

Näytä referenssi

ReferenssiOtava Oppimisen palvelut – Proffo PWA-sovellus (PoC)

"Projekti sujui sovitusti, aikataulussa ja budjetissa pysyen. Plussana saimme myös vahvempaa ketterän kehityksen osaamista omaan sisäiseen tekemiseemme. Druidilaiset ovat mukavaa, helposti lähestyttävää porukkaa joiden kanssa oli ilo työskennellä."

-- Minna Karlsson, projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiKauppakeskus Itis – uudistettu intranet ja verkkosivusto

"Jatkuva kehitystyö asiakkaidemme tarpeiden mukaan on avainasemassa sujuvan palvelukokemuksen luomiseksi. Druid osoittautui joustavaksi ja luotettavaksi kumppaniksi. Ratkoimme eteen tulleet haasteet yhdessä ja pystymme nyt tarjoamaan entistäkin parempia digitaalisia palveluita asiakkaillemme."

-- Anna Homén, markkinointi- ja viestintäjohtaja, CC-Real

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Druid - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Auditointi

Tietoturva- ja Drupal GDPR-auditoinneillamme saat nopeasti selville verkkopalvelusi nykytilanteen ja kehitystarpeet.

Tietoturva-auditoinnitDrupal-järjestelmään julkaistaan säännöllisesti sen ominaisuuksia ja tietoturvaa..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Monitaitoinen design-tiimimme hallitsee niin koukuttavien mobiilisovellusten kuin laajojen verkkopalveluiden suunnittelun. Hioutunut ja joustava design-prosessimme mahdollistaa uusien ominaisuuksien nopean kokeilun ja..

Webkehitys

Verkkopalvelutoteutuksemme pohjautuvat hyväksi todettuihin tuotteisiin ja ratkaisuihin. Meiltä saat digipalvelusi ajallaan kohdeyleisösi käyttöön kaikilla päätelaitteilla.

Olemme Suomen johtavia..

Ketterät menetelmät

Ketterät menetelmät tuovat kehitystyöhön nopeutta, joustavuutta ja läpinäkyvyyttä. Myös riskien hallinta on helpompaa ja projektin fokus pysyy terävänä, kun kehitystyössä keskitytään asioihin, jotka kulloinkin..

Verkkokaupparatkaisut

Verkkokauppatoteutuksemme ovat hyvin pitkälti räätälöityjä. Meiltä saat verkkokaupan, joka palvelee juuri sinun yrityksesi tavoitteita ja tarpeita. Alustavalintamme on Drupal Commerce, joka on markkinoiden joustavin..

Druid - Referenssit

Druid - Bloggaukset

Druid - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Druid - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Poikkeuksellinen rento ja välitön työpaikka

Tule mukaan mutkattomaan joukkoomme!


Ole kuin kotonasi

Druidilla pääset osaksi avarakatseista työyhteisöä, jossa jokainen voi huoletta olla oma itsensä.

Työskentele vapaasti

Saat tehdä töitä parhaaksi katsomallasi tavalla, vaikka mielellämme toki näemme sinua toimistolla.

Opi ja opeta

Kaveria ei jätetä. Meillä voit oppia jatkuvasti uutta – ja jakaa osaamistasi muillekin.


Olemme kasvaneet muutamassa vuodessa viiden hengen perustajajengistä lähemmäs kolmeakymmentä druidia. Tinkimättömän työn ja ketterän meiningin lisäksi tästä on kiittäminen mahtavia asiakkaitamme, joiden kanssa homma toimii. Avoimuus ja rehellisyys ovat kulmakiviämme, ja meillä jokaisen kehittäjän on pystyttävä asettumaan asiakkaan asemaan. Emme tarjoa ratkaisujamme, jos emme usko niiden olevan asiakkaallemme se paras vaihtoehto.

Teemme töitä tosissamme mutta emme vakavissamme. Meille on tärkeintä, että viihdymme töissä ja toistemme kanssa – se myös siivittää timanttisiin tuloksiin ja onnistumisiin. Voit vaikka häipyä kaverin kanssa keskellä päivää alakertaan uimaan ja saunomaan, jos sielu tai ruumis kaipaa breikkiä. Toimistomme on hyvässä mielessä kuin toinen koti, ja pidämme huolen siitä, että työn tekemisen edellytykset ovat kaikin puolin priimassa kunnossa. 

Avoimuus, rehellisyys ja tinkimättömyys. Jatkuva oppiminen ja itsensä haastaminen. Rentous ja huumori. Jos nyökyttelet, sinussa on epäilemättä ainesta druidiksi!

Druid - Rekryilmoitukset

 

Druid kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku