Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tallenne: Toiminnanohjauksen pilviaamu 2021 – Pilvisiirtymä tulee, oletko valmis?

Video

Pilvisiirtymä tulee – oletko valmis?

 

Toiminnanohjaus on muutoksen polulla. Pilveen siirtyminen tulee olemaan monelle organisaatiolle välttämätön askel tulevaisuudessa ja online-alustalla toimiminen tuo mukanaan paljon uusia mahdollisuuksia.

Miten pilvisiirtymään kannattaa varautua? Mitkä asiat muuttuvat? Mitkä ovat vaikutukset oman organisaation osaamisvaatimuksiin? Mitä pitäisi ottaa huomioon etukäteen, kun pohtii toiminnanohjausjärjestelmän tai järjestelmätoimittajan valintaa?

Tapahtuman aikana kuulet:

  • Keynote-puheenvuoron Microsoftin Karl O'Learyltä toiminnanohjauksen nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä
  • Efiman Kai Lyytisen puheenvuoron digisydämen merkityksestä
  • Midagonin Paula Aaltosen vinkit siitä, mitä pitäisi ottaa huomioon etukäteen, kun pohtii toiminnanohjausjärjestelmän tai järjestelmätoimittajan valintaa
  • YIT:n Esa Nykäsen kertomuksen siitä, miten YIT siirtyi on-premise SAP:ista Microsoft D365:een
  • Inlookin Antti Metsolan esityksen Inlook Groupin kokonaisvaltaisesta ERP-modernisoinnista
  • Paneelikeskustelun

Tapahtuman moderaattorina toimii Antti Merilehto.

 

Puhujat

Karl O'Leary 

Microsoft

Western Europe Area Lead, Business Applications

Karl O'Leary is responsible for Microsoft’s business applications portfolio for the Western Europe region. Karl has more than 25 years of sales and general management experience in the IT industry. Before joining Microsoft, Karl held various executive positions in busines software companies across UK and Ireland. Prior to his career in software, his early career was with PWC, this led to a variety of finance management roles in the leisure and manufacturing industries where he led a number of ERP selections and implementations across EMEA.

Kai Lyytinen

Efima

Business Director, ERP, Partner

Kai Lyytinen on Efiman ERP-liiketoiminnan vetäjä ja yksi yrityksen perustajista. Kai on toiminnanohjausjärjestelmien pitkän linjan ammattilainen ja hänellä on takanaan kymmeniä vaativia ja onnistuneita Microsoft Dynamics AX/D365 -projekteja niin Suomessa kuin ulkomailla. Hänen ideaalimaailmassaan prosessit ja tietojärjestelmät ovat tarkoituksenmukaisia ja liiketoimintaa tukevia työkaluja.

Esa Nykänen

YIT

Tietohallintojohtaja

YIT:n tietohallintojohtaja Esa Nykänen on kokenut muutosten johtaja ja toteuttaja. Takana on niin ERP- kuin IT-toimintamallin muutoksen hankkeita. Hän on ollut mukana useissa liiketoiminnan transformaatio- hankkeissa niin osana toteuttavaa tiimiä kuin johtamassa hankkeita onnistuneesti tavoitteisiin. Aiemmin hän on toiminut useissa tietohallinnon tehtävissä Lemminkäisellä, Nesteellä ja Uponorilla.

Antti Metsola 

Inlook Group

Hankintajohtaja

Antti Metsola toimii sisärakentamiseen erikoistuneen Inlook-konsernin hankintajohtajana, vastaten myös yrityksen tietojärjestelmien toimivuudesta ja kehittämisestä. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus hankinta- ja logistiikkatoimintojen vetäjänä ja kehittäjänä useassa suomalaisessa bränditalossa. Antin mielestä tavoitteisiin päästään pitkäjänteisellä yhteistyöllä ja prosessien kehittämisellä - ei tunnuslukuja viilaamalla. Hankinta ja it pitää nähdä lisäarvon tuottajina yrityksen liiketoiminnalle eikä vain kuluna tai säästöpotentiaalina.

Paula Aaltonen

Midagon

Director, Transformation & program management services

Paula Aaltonen vastaa Midagonin Transformation and Program Management -palvelualueen kehittämisestä. Paulalla on vahva kokemus liiketoiminnan prosesseista, toiminnanohjaamisesta ja niihin liittyvien ERP-hankkeiden johtamisesta. Erpit, projektit ja muutoksen aikaansaaminen herättävät innostuksen yhä uudelleen: ”projektiakaan en vaihtaisi pois”. Ennen Midagonia Paula on työskennellyt kansainvälisissä yrityksissä useissa eri rooleissa.

MODERAATTORI

Antti Merilehto

Tietokirjailija, AI asiantuntija

Antti Merilehto on moniosaaja, joka on tehnyt uransa digitaalisen liiketoiminnan saralla. Hän on tekoälyn intohimoinen puolestapuhuja ja Tekoäly - matkaopas johtajalle -kirjan kirjoittaja. Lisäksi hän on suosittu puhuja ja juontaja.

Pinterest
Efima Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Efima kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
Pilvisiirtymä

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Efima - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima - Muita referenssejä

Efima - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia