Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Swiss Property: Läpinäkyvyyttä johtamiseen

ReferenssiSwiss Property on vuonna 2013 perustettu sveitsiläinen rakennuttaja ja urakoitsija, jonka arkkitehdit ja insinöörit työskentelevät Virossa. Yritys suunnittelee ja valmistaa moderneja, laadukkaita ja kestäviä koteja myytäväksi sekä vuokrattavaksi. Yritys huomioi suunnittelussaan talon koko elinkaaren ja pyrkii optimoimaan kiinteistöjä koko suunnittelun ajan lean-periaatteella. Toiminnan ytimessä on kestävien ratkaisujen löytäminen aina talojen valmistuksesta tontin etsimiseen, arkkitehdin suunnitelmaan sekä valmistukseen ja kokoamiseen.


Swiss Property haluaa aina olla askeleen edellä kehitystä – eikä ainoastaan omalla alallaan, vaan koko yrityskulttuuri perustuu kehittyvään toimintatapaan. Swiss Propertyn johto hakee aktiivisesti ratkaisuja, jotka tehostavat toimintaa ja lisäävät avoimuutta. Yhtenä tavoitteena on luoda työntekijöistä analyyttisia oman itsensä johtajia. Tästä lähtökohdasta syntyi tarve luoda HR-prosessi, joka tekee johtamisesta läpinäkyvää, avointa ja tehokasta niin johtoportaalle kuin työntekijöille itselleen.

Lue referenssi kokonaisuudessaan täältä.

Suosittelija:

"SAP SuccessFactors-ratkaisun implementointi oli strateginen investointi koko yritykseen. Johtaminen on nyt tehokkaampaa, kun tiedämme, mitkä tavoitteet kullakin yksiköllä ja yksilöllä on. Näin voimme palkita juuri niitä henkilöitä, jotka ovat olleet avainasemassa yrityksen menestyksen kannalta.”

Annika Lootus, Head of Employee Management and HR, Swiss Property

Pinterest
Referenssin infoboxi
SAP Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Swiss Property
Ajankohta: 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Liukkonen, Pasafin

Lisätietoja

Yritysprofiili SAP Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Rakentaminen

Teknologia

SAP

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

IoT
SuccessFactors

Siirry yrityksen profiiliin SAP Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SAP Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

SAP Finland - Muita referenssejä

SAP Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia