Swiss Property: Läpinäkyvyyttä johtamiseen

Swiss Property on vuonna 2013 perustettu sveitsiläinen rakennuttaja ja urakoitsija, jonka arkkitehdit ja insinöörit työskentelevät Virossa. Yritys suunnittelee ja valmistaa moderneja, laadukkaita ja kestäviä koteja myytäväksi sekä vuokrattavaksi. Yritys huomioi suunnittelussaan talon koko elinkaaren ja pyrkii optimoimaan kiinteistöjä koko suunnittelun ajan lean-periaatteella. Toiminnan ytimessä on kestävien ratkaisujen löytäminen aina talojen valmistuksesta tontin etsimiseen, arkkitehdin suunnitelmaan sekä valmistukseen ja kokoamiseen. 


Swiss Property haluaa aina olla askeleen edellä kehitystä – eikä ainoastaan omalla alallaan, vaan koko yrityskulttuuri perustuu kehittyvään toimintatapaan. Swiss Propertyn johto hakee aktiivisesti ratkaisuja, jotka tehostavat toimintaa ja lisäävät avoimuutta. Yhtenä tavoitteena on luoda työntekijöistä analyyttisia oman itsensä johtajia. Tästä lähtökohdasta syntyi tarve luoda HR-prosessi, joka tekee johtamisesta läpinäkyvää, avointa ja tehokasta niin johtoportaalle kuin työntekijöille itselleen. 

Lue referenssi kokonaisuudessaan täältä. 

Suosittelija:

"SAP SuccessFactors-ratkaisun implementointi oli strateginen investointi koko yritykseen. Johtaminen on nyt tehokkaampaa, kun tiedämme, mitkä tavoitteet kullakin yksiköllä ja yksilöllä on. Näin voimme palkita juuri niitä henkilöitä, jotka ovat olleet avainasemassa yrityksen menestyksen kannalta.”

Annika Lootus, Head of Employee Management and HR, Swiss Property

Referenssi Swiss Property: Läpinäkyvyyttä johtamiseen
Tilaaja: Swiss Property
Ajankohta:2017
Toimittajan yhteyshenkilö:
Janne Liukkonen, Pasafin
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
HR
SAP
Kiinteistöala
Rakentaminen
Valmisohjelmisto
IoT SuccessFactors
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa