Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Miten uuden pilvipohjaisen HR-alustan käyttöönotto mahdollisti Metsolle modernien HR-prosessien ja työkalujen rakentamisen kansainvälistä kasvua tukemaan?

ReferenssiMetson aiemmin käyttämä, perinteinen HR-ratkaisu korvattiin uudella pilvipohjaisella ratkaisulla, koska yhtiö halusi vähentää esimiesten ja työntekijöiden käytössä olevien työkalujen määrää ja samalla vähentää sovellusten käyttökustannuksia, modernisoida integraatiot ja vähentää tietojärjestelmäympäristön monimutkaisuutta. SuccessFactors Employee Centralin implementointi viimeisteli vuonna 2014 alkaneen kokonaisprojektin (yhtiössä nimellä Metso People Point Program), jossa muu HR oli siirtynyt vaiheittain SuccessFactorsin käyttöön. Nyt sinne saatiin siirrettyä ydinprosessit eli perus-HR-masterdata. SuccessFactors Employee Central -moduulin implementoinnin lisäksi se integroitiin viiteen palkanmaksujärjestelmään ja kolmeen muuhun järjestelmään SAP HANA Cloud-alustalla. Lisäksi luotiin sisäiset integraatiot SF Employee Centralin ja SF Recruiting- sekä SF Succession-moduulien välille.

Katso täältä, miten Metson henkilöstöhallinto modernisoitiin 10 kuukauden aikana kerralla 52 maassa, joissa työskentelee 14 000 ihmistä.

Suosittelija:

Projekti saatiin päätökseen täysin ajallaan ja kustannukset jäivät jopa hieman alle arvioidun. Tämä siitä huolimatta, että projektilla oli tiukka aikataulu ja haastavaa integrointia oli erittäin paljon. Projektin onnistumisessa auttoi se, että suurin osa projektitiimistä oli työskennellyt yhdessä jo aiemmin ja tunsi järjestelmän sekä tavan tehdä työtä yhtenä tiiminä vastuullisesti, joustavasti ja oikealla asenteella. Olemme erittäin otettuja ja onnellisia Nordic QualityAwards-voitosta Business Transformation-sarjassa ja lähdemme mielenkiinnolla mukaan alueelliseen finaaliin.”

Hannele Järvistö, HR-johtaja, Metso Oyj

Pinterest
Referenssin infoboxi
SAP Finland Oy

Tiedot

Tilaaja: Metso Oyj

Lisätietoja

Yritysprofiili SAP Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

SAP

Siirry yrityksen profiiliin SAP Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SAP Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SAP Finland - Muita referenssejä

SAP Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia