Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SAP Finland Oy

SAP edustaa tämän päivän kokemustaloutta, jonka osana toimivat älykkäät yritykset. SAP on yritysohjelmistojen markkinajohtaja, joka auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin.

SAP Finland Oy - Yritysesittely

SAP auttaa kaikenkokoisia yrityksiä ja toimialoja kehittämään liiketoimintaansa. Tukitoiminnoista kulmahuoneeseen, varastosta myymälään, pöytäkoneesta mobiililaitteeseen – SAP auttaa ihmisiä ja organisaatioita toimimaan tehokkaammin yhdessä ja hyödyntämään liiketoimintatietoa entistä paremmin. SAP:n sovellukset ja palvelut auttavat yli 350 000 asiakasta yli 130 maassa toimimaan kannattavasti, uudistumaan jatkuvasti ja kasvamaan kestävästi.

Seuraa ajankohtaisia asioita:
SAP Finland LinkedIn-ryhmässä (ryhmä löytyy nimellä SAP Finland)
SAP Finlandin Twitter-kanavalla (@SAPFinland)

Tulevat tapahtumat ja webinaarit löytyvät kätevästi täältä: www.sap.com/finland/about/events.html
Työntekijöitä 112
Y-tunnus 1474185-4
Perustettu 1998
Www www.sap.com
Puh 0800919333
E-mail info.finland@sap.com
Toimipaikat Espoo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Toiminnanohjaus ERP
(13)
HR
(8)
Taloushallinto
(3)
Asiakkuudenhallinta CRM
(2)
Hankinta
(2)
Tietohallinto
(2)
BI ja raportointi
(1)
Markkinointi
(1)
Projektinhallinta
(1)
Supply chain management SCM
(1)
Tuotanto
(1)
Tuotekehitys ja suunnittelu
(1)
Asiakaspalvelu
(0)
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
(0)
Logistiikka
(0)
Viestintä
(0)

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(6)
Big Data
(1)
IoT
(1)
Verkkokaupparatkaisut
(1)
Analytiikka
(0)
Ketterät menetelmät
(0)
Master Data MDM
(0)
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
(0)
Tietoturva
(0)

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus
(6)
Kauppa
(4)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(3)
Asiantuntijapalvelut
(2)
IT
(2)
Julkishallinto
(2)
Kiinteistöala
(2)
Koulutusala
(1)
Pankki ja vakuutus
(1)
Prosessiteollisuus
(1)
Raaka-aineet ja energia
(1)
Rakentaminen
(1)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
Media
(0)
Telekommunikaatio
(0)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(0)
Urheilu, viihde ja virkistys
(0)

Teknologia

SAP
(33)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(25)
Konsultointi
(3)
Tuki- ja ylläpitotyö
(1)
Koulutus
(0)

Omat tagit

SAP HANA
HANA
Cloud

SAP Finland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiRuukki: liiketoiminnan onnistunut digitalisointi saatiin aikaan pilvipohjaisen C4-ratkaisun avulla

"Kun suunnittelu on tehty hyvin, johto sitoutunutta ja yhteistyö liiketoiminnan kanssa tiivistä, syntyy vain hyvää jälkeä. SAP Sales Cloudin ja Commercen avulla pystymme nyt reagoimaan asiakastarpeeseen nopeasti. Lisäksi olemme saaneet hinnoittelumme oikeille raiteille ja myyntikanavamme ovat digitaalisia ja helppokäyttöisiä."

-- Juhani Tamminen, CIO, Ruukki

Näytä referenssi

ReferenssiCaruna lisäsi suunnitelmallisuutta ja läpinäkyvyyttä henkilöstöhallintoon, johtamiseen ja päivittäiseen työntekoon SAP SuccessFactorsilla

"Uusi järjestelmä on vähentänyt byrokratian määrää ja lisännyt läpinäkyvyyttä sekä työntekijöiden tekemisen kytkentää strategiaan. Uskomme vahvasti siihen, että tyytyväinen henkilöstö heijastuu asiakastyytyväisyyteen ja 2019 asiakastyytyväisyys kasvoikin merkittävästi.” "

-- Tommi Saikkonen, HR-johtaja, Caruna Oy

Näytä referenssi

ReferenssiMiten uuden pilvipohjaisen HR-alustan käyttöönotto mahdollisti Metsolle modernien HR-prosessien ja työkalujen rakentamisen kansainvälistä kasvua tukemaan?

"Projekti saatiin päätökseen täysin ajallaan ja kustannukset jäivät jopa hieman alle arvioidun. Tämä siitä huolimatta, että projektilla oli tiukka aikataulu ja haastavaa integrointia oli erittäin paljon. Projektin onnistumisessa auttoi se, että suurin osa projektitiimistä oli työskennellyt yhdessä jo aiemmin ja tunsi järjestelmän sekä tavan tehdä työtä yhtenä tiiminä.."

-- Hannele Järvistö, HR-johtaja, Metso Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiRaisiolle SAP S/4HANA -ratkaisusta uusi ydin

"Ulkomaan yksiköiden roll-out on nyt ensisijainen prioriteettimme. Sen lisäksi pinnan alla kuplii jo pienempiä ja isompia kehitysajatuksia."

-- Sami Halinen, CIO, Raisio Oyj

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

SAP Finland - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Hankinta

Pienennä kustannuksia ja kasvata voittoja strategisilla hankintakäytännöillä. Kevennä hankintaprosesseja ja vähennä riskejä käyttämällä automatisoituja hyväksyntäprosesseja, jotka tukevat tehokasta yhteistyötä toimittajien kanssa. Kehitä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

HR

Tervetuloa SAP SuccessFactorsin maailmaan! Johda modernia työvoimaa, kehitä kykyjä ja kasvata liiketoimintaa. Yksinkertaista henkilöstöhallinnon (HR) prosesseja ja paranna siten liiketoiminnan tuloksia. Löydä oikeat lahjakkuudet, kehitä tulevia johtajia ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Taloushallinto

Muunna taloushallinnon prosesseja tukemaan kehitystä kohti reaaliaikaista liiketoimintaa. Tunnista toteuttamiskelpoiset uudet liiketoimintamallit ja kasvumahdollisuudet ennakoimalla ja arvioimalla tuloksia. Paranna liiketoiminnan tulosta kyvyllä reagoida..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Ennusta, simuloi ja ennakoi liiketoiminnan tuloksia tekemällä päätöksiä reaaliaikaisesti ja analytiikkaan perustuen. Luo uusia liiketoimintamalleja ja synnytä uusia tuottoja yhdistämällä ihmiset, laitteet ja liiketoimintaverkot. SAP tarjoaa ratkaisuja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Nopeuta digitaalista muutosta analytiikkaratkaisuilla ja koneoppimisella, joiden ansiosta saat nopeasti tarkkoja tietoja ja ymmärryksen liiketoimintasi eri osa-alueista. Näitä tietoja hyödyntämällä voit ottaa käyttöön uusia prosesseja ja sovelluksia. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Big Data

Paranna yrityksesi toimintatapaa käyttämällä pilvi- ja tietoalustoja. Hyödynnä uudet liiketoimintamahdollisuudet käyttämällä reaaliaikasta tietoa, kehittämällä muutosta edistäviä innovaatioita ja tekemällä päätöksiä, joiden pohjalta voidaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

IoT

Ota käyttöön reaaliaikainen toimitusketju ja yhdistä ihmiset, prosessit ja esineet digitaalisesti. Vastaa asiakkaiden kasvaviin odotuksiin ja avaa uusia tulonlähteitä luomalla joustavia toimitusverkkoja, joissa muodostetaan yhteys laitteisiin, sensoreihin ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

SAP Finland - Referenssit

SAP Finland - Bloggaukset

SAP Finland - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

SAP Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku