Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

SAP on maailman johtava liiketoimintaratkaisujen toimittaja.

SAP Finland Oy

Yritysesittely

SAP auttaa kaikenkokoisia yrityksiä ja toimialoja kehittämään liiketoimintaansa. Tukitoiminnoista kulmahuoneeseen, varastosta myymälään, pöytäkoneesta mobiililaitteeseen – SAP auttaa ihmisiä ja organisaatioita toimimaan tehokkaammin yhdessä ja hyödyntämään liiketoimintatietoa entistä paremmin. SAP:n sovellukset ja palvelut auttavat yli 350 000 asiakasta yli 130 maassa toimimaan kannattavasti, uudistumaan jatkuvasti ja kasvamaan kestävästi.

Seuraa ajankohtaisia asioita:
SAP Finland LinkedIn-ryhmässä (ryhmä löytyy nimellä SAP Finland)
SAP Finlandin Twitter-kanavalla (@SAPFinland)
#TheBestRun

Tulevat tapahtumat ja webinaarit löytyvät kätevästi täältä: www.sap.com/finland/about/events.html
Työntekijöitä 112
Y-tunnus 1474185-4
Perustettu 1998
Www Kotisivut
Puh 0800919333
E-mail info.finland@sap.com

Toimipaikat     Espoo

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, HR, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Markkinointi, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Big Data, IoT, Ketterät menetelmät, Master Data MDM, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut

Teknologia: SAP

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: SAP Finland, SAP HANA, HANA, Cloud

Sosiaalisessa mediassa

SAP Finland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiRaisiolle SAP S/4HANA -ratkaisusta uusi ydin

"Ulkomaan yksiköiden roll-out on nyt ensisijainen prioriteettimme. Sen lisäksi pinnan alla kuplii jo pienempiä ja isompia kehitysajatuksia."

-- Sami Halinen, CIO, Raisio Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiSwiss Property: Läpinäkyvyyttä johtamiseen

"SAP SuccessFactors-ratkaisun implementointi oli strateginen investointi koko yritykseen. Johtaminen on nyt tehokkaampaa, kun tiedämme, mitkä tavoitteet kullakin yksiköllä ja yksilöllä on. Näin voimme palkita juuri niitä henkilöitä, jotka ovat olleet avainasemassa yrityksen menestyksen kannalta."

-- Annika Lootus, Head of Employee Management and HR, Swiss Property

Näytä referenssi

ReferenssiRani Plast: Enemmän parempaa myyntiä

"Matkamme myynnin kehittämisessä on vasta alussa ja toimintaa pitää edelleen kehittää. Yrityksellämme on kasvutavoitteita ja tärkeitä uusia projekteja, joita emme saisi tehokkaasti hoidettua ilman CRM-ratkaisua. Kaikkia raportointiin liittyviä yksityiskohtia ei ole vielä ratkaistu, sillä järjestelmä on ollut käytössä vasta muutaman kuukauden. Nyt on kuitenkin jo nähtävissä,.."

-- Jan Knutar, myyntipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiMetso sai joustavan ja turvallisen pohjan palvelujensa kehittämiselle SAP HANA Enterprise Cloud -palvelusta

"HANA Enterprise Cloud -palvelun joustavuus, uskottavuus ja SAP:n kokemus operatiivisesta toiminnasta tekivät ratkaisun helpoksi"

-- Pirkka Penttinen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

SAP Finland - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Hankinta

Pienennä kustannuksia ja kasvata voittoja strategisilla hankintakäytännöillä. Kevennä hankintaprosesseja ja vähennä riskejä käyttämällä automatisoituja hyväksyntäprosesseja, jotka tukevat tehokasta yhteistyötä..

Taloushallinto

Muunna taloushallinnon prosesseja tukemaan kehitystä kohti reaaliaikaista liiketoimintaa. Tunnista toteuttamiskelpoiset uudet liiketoimintamallit ja kasvumahdollisuudet ennakoimalla ja arvioimalla tuloksia. Paranna..

HR

Tervetuloa SAP SuccessFactorsin maailmaan! Johda modernia työvoimaa, kehitä kykyjä ja kasvata liiketoimintaa. Yksinkertaista henkilöstöhallinnon (HR) prosesseja ja paranna siten liiketoiminnan tuloksia. Löydä oikeat..

Toiminnanohjaus ERP

Ennusta, simuloi ja ennakoi liiketoiminnan tuloksia tekemällä päätöksiä reaaliaikaisesti ja analytiikkaan perustuen. Luo uusia liiketoimintamalleja ja synnytä uusia tuottoja yhdistämällä ihmiset, laitteet ja..

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Nopeuta digitaalista muutosta analytiikkaratkaisuilla ja koneoppimisella, joiden ansiosta saat nopeasti tarkkoja tietoja ja ymmärryksen liiketoimintasi eri osa-alueista. Näitä tietoja hyödyntämällä voit ottaa käyttöön..

IoT

Ota käyttöön reaaliaikainen toimitusketju ja yhdistä ihmiset, prosessit ja esineet digitaalisesti. Vastaa asiakkaiden kasvaviin odotuksiin ja avaa uusia tulonlähteitä luomalla joustavia toimitusverkkoja, joissa muodostetaan..

Big Data

Paranna yrityksesi toimintatapaa käyttämällä pilvi- ja tietoalustoja. Hyödynnä uudet liiketoimintamahdollisuudet käyttämällä reaaliaikasta tietoa, kehittämällä muutosta edistäviä innovaatioita ja tekemällä..

SAP Finland - Referenssit

SAP Finland - Bloggaukset

SAP Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SAP Finland - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

SAP Finland - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

SAP Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »