Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ruukki: liiketoiminnan onnistunut digitalisointi saatiin aikaan pilvipohjaisen C4-ratkaisun avulla

ReferenssiDigitalisoinnin ansiosta Ruukin omat sekä jälleenmyyjät voivat hoitaa myyntikonfiguraation ja siihen liittyvät tarjouskäsittelyt SAP:n alustalla aiempaa vähintään puolet nopeammin, minkä ansiosta asiakastyytyväisyys ja tarjousten läpimenoaika paranevat merkittävästi.

Ruukissa käytössä ollut vanha järjestelmä ei pystynyt reagoimaan riittävän nopeasti asiakaskysyntään ja kauppaa menetettiin kilpailijoille. Järjestelmä oli hidaskäyttöinen ja sen käytettävyys oli huono, eivätkä Ruukin myyjät halunneet käyttää sitä. Niinpä he tukeutuivat manuaalisiin työtapoihin. Ruukki halusi korvata vanhat ja hitaat, papereihin ja sähköposteihin tukeutuneet tarjous- ja myyntiprosessit automaattisella toiminnanohjausalustalla ja valitsi siihen tarkoitukseen SAP:n Sales ja Commerce Cloudin. Se ohjaa tilaukset automaattisesti tuotantoon.

Uusi pilvipohjainen, asiakkaan sekä myyjän tarpeet huomioiva ja heitä nopeasti palveleva SAP Sales Cloudin ja Commercen yhdistelmä mahdollisti tuloksia tuovan liiketoimintaratkaisun rakentamisen, joka palvelee kaikkia Ruukin liiketoiminta-alueita yhteensä yhdeksässä maassa.

Lue referenssi kokonaisuudessaan täältä.

 

Suosittelija:

”Kun suunnittelu on tehty hyvin, johto sitoutunutta ja yhteistyö liiketoiminnan kanssa tiivistä, syntyy vain hyvää jälkeä. SAP Sales Cloudin ja Commercen avulla pystymme nyt reagoimaan asiakastarpeeseen nopeasti. Lisäksi olemme saaneet hinnoittelumme oikeille raiteille ja myyntikanavamme ovat digitaalisia ja helppokäyttöisiä.”

Juhani Tamminen, CIO, Ruukki

Pinterest
Referenssin infoboxi
SAP Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Ruukki

Lisätietoja

Yritysprofiili SAP Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Teknologia

SAP

Siirry yrityksen profiiliin SAP Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SAP Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

SAP Finland - Muita referenssejä

SAP Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia