Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suuntaa näyttämässä

BloggausTIVIA-yhteisö uusi strategiaansa keväällä. TIVIA on Suomen johtava tieto- ja viestintätekniikan alan liitto, johon kuuluu 30 eri yhdistystä, tuhansia henkilöjäseniä ja satoja yritysjäseniä. Yhteisö on laaja, moninainen ja siinä on paljon voimaa, kunhan tiedämme mihin tähtäämme ja millä keinoin.

”Takana on kuusi vuosikymmentä kehityksen aallonharjalla, ja tehtävämme on edelleen näyttää rohkeasti suuntaa tietotekniikan tulevaisuudelle”. Näin kiteytti TIVIAn roolin pitkään toiminnanjohtajana toiminut Robert Serén yhteisön historiikissa, eikä perustehtävä ole tästä juuri muuttunut. Tehtävä vaatii kuitenkin eri aikoina erilaista toimintaa.

Uuden vuosien 2020–2023 strategian mukaan TIVIAn missiona on tarjota osaamista ja verkostoja digitaalisemman Suomen parhaaksi. Visiona on puolestaan, että TIVIA on Suomen aktiivisin ja vaikuttavin yhteisö ICT-alalla. Tulemme toiminnassamme seuraavien vuosien aikana panostamaan ennen kaikkea neljään strategiseen tavoitteeseen:

Olemme halutuin osaamisen kehittämisen ja verkostoitumisen alusta tieto- ja viestintätekniikan kehittäjille, tuottajille ja käyttäjille.

Tarjoamme alan yhdistyksille ja verkostoille hyvän kotipesän, ja yhteisön elinvoimaisuuteen panostetaan yhdessä.

Haluamme olla arvostettu yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka tunnetaan työstään digitaalisemman Suomen parhaaksi erityisesti ICT-osaamiseen liittyvissä tai ICT-ymmärrystä vaativissa kysymyksissä.

Kasvatamme koulutuksiin ja liiketoimintapalveluihin perustuvaa liiketoimintaamme ja kehitämme entistä parempia palveluita jäsenille ja muille asiakkaille.


Toimintamme rakentuu edelleen samalle tukevalle arvopohjalle: riippumattomuudelle, ammattilaisuudelle, avoimuudelle ja yhteistyön voimalle. Lisäksi painotamme yhteisöllisyyttä, sillä haluamme olla yhteisö, joka jakaa, antaa ja osallistaa sekä ymmärtää rikkaan monimuotoisuuden välttämättömyyden uudistumiselle.

Teksti:

Jussi Nissilä

toimitusjohtaja

TIVIA

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia