Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Superoperator - maailman ensimmäinen digitaalinen autopesu

ReferenssiSuperoperator halusi tarjota kuluttajille uudenlaisen autopesukonseptin. Vincit valikoitui kumppaniksi ja olemme jo vuodesta 2013 lähtien suunnitelleet ja kehittäneet Superoperatorin digitaalista autopesulapalvelua. Suomessa onnistuneen lanseerauksen jälkeen palvelusta on kehitetty teknologia-alusta, joka on 10 autopesulatoimijan käytössä kolmella eri mantereella.

HAASTE: Autopesuloiden Netflix

Juhlapesun tarina alkoi Kuopiosta, kun Erkki Aminoff päätti mullistaa autopesulabisneksen. Perinteisesti autopesulan myynti tapahtuu paikan päällä polettien ja maksuautomaattien avulla. Yhteistyön tavoitteena oli viedä koko asiakaspolku mobiilin.

TOTEUTUS Digitalisoitu autopesula 24/7

Superoperator-järjestelmän ominaisuuksiin kuuluu kyky tunnistaa auton rekisterikilpi ja näin ollen myös palvelun käyttäjä. Kilventunnistustekniikka on ainutlaatuinen: aluksi hyödynsimme kaupallista tunnistusjärjestelmää, mutta sen käytössä kohdatut ongelmat saivat meidät lopulta rakentamaan vaaditun tunnistustekniikan itse.

Tekninen toteutus

Sovellus ohjaa käyttäjää koko autopesuprosessin ajan. Ensin käyttäjä valitsee haluamansa pesuohjelman ja maksaa pesun, jonka jälkeen hän voi seurata jäljellä olevaa pesuaikaa sovelluksesta.

Laajaan projektiin kuului räätälöidyt iOS ja Android sovellukset sekä kaksi verkkopohjaista hallintapaneelia. Taustalle olemme kehittäneet joukon palveluita, mm. maksujen käsittelyn, automaattisen rekisterikilven tunnistuksen, liiketoiminta-analytiikan, laitevalvonnan, asiakastilaukset, kampanjakupongit ja lahjakortit.

 

TULOKSET: Kulut minimissä ja myyntiä ajasta riippumatta

Yhteistyön tuloksena syntyi täysin automatisoitu ja 100% mobiilipohjainen palvelu kiinteällä kuukausi- tai vuosiveloituksella. Reaaliaikaisen datan avulla pesulayrittäjät ovat pystyneet analysoimaan ja segmentoimaan asiakkaitaan ja kohdistamaan myynti- ja markkinointiresurssinsa tehokkaammin, esimerkiksi ajoittamalla tarjouksia ruuhka-ajan ulkopuolelle ja kampanjoita niille päiville, jolloin asiakkaat ovat muutenkin tien päällä.

Suomessa onnistuneen lanseerauksen jälkeen palvelusta kehitettiin teknologia-alusta, joka on nykyään 10 autopesulatoimijan käytössä kolmella mantereella.

Tällä hetkellä järjestelmässä on lähes 600 autopesulaa Yhdysvalloissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Tšekissä, Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Verkkoon yhdistetyt pesulakamerat lukevat vuosittain yhteensä miljoonia rekisterikilpiä. Mobiilisovelluksilla on yhteensä yli 250 000 aktiivista käyttäjää.

Suosittelija:

Vincit on kasvanut kanssamme ja onnistunut tarjoamaan asiantuntevaa palvelua kaikkiin tarpeisiimme aina pesulaitteiston hallinnasta kuvantunnistukseen saakka. Tähtäämme maailman suurimmaksi autopesulaketjuksi ja samalla aiomme tuoda markkinoille muitakin ajoneuvopalveluja. Vincit on ollut osa menestystarinaamme ja tulee olemaan sitä myös jatkossa.

Erkki Aminoff TOIMITUSJOHTAJA / SUPEROPERATOR

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vincit logo

Tiedot

Tilaaja: Superoperator
Ajankohta: 2013 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jarkko Järvenpää

Lisätietoja

Yritysprofiili Vincit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

digitalisointi

Siirry yrityksen profiiliin Vincit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vincit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vincit - Muita referenssejä

Vincit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia