Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Inventoinnin hallinnan ratkaisu - Sairaala Nova

ReferenssiKeski-Suomen keskussairaalan alueelle rakentuu uusi Keski-Suomen Sairaala Nova vuonna 2020. SoulCore on päässyt auttamaan sairaalan muuttotöissä toteuttamalla inventoinnin hallintaan kehitetyn apuvälineen. Mobiililaitteilla toimivan ratkaisun avulla hoidetaan sairaalan kalusteiden ja laitteiden inventointi sekä uuteen sairaalaan muuton suunnittelu. ”Yhteistyö on ollut rakentavaa ja saumatonta”, kommentoi Keski-Suomen sairaanhoitopiirin teknologiapäällikkö Kari Varvikko. ”Uuteen sairaalaan muuttoon liittyvä inventointi päästään aloittamaan tavoiteaikataulussa.”

”Inventointienhallinnan ratkaisun kehitys oli mukava projekti”, kommentoi SoulCoren tekninen konsultti Juho Valkonen. ”Konsulttimme Perttu Marttila oli määritellyt sairaanhoitopiirin henkilökunnan kanssa tietomallin, jonka pohjalta sovellus alkoi rakentumaan. Asiakkaan toiveesta keskityimme erityisesti hiomaan käytettävyyttä mobiililaitteille ja tableteille. Mobiilikäytön optimointi onnistui hyvin, ja on hienoa nähdä miten meidän sovellusautomaatio taipuu myös pienemmillä laitteilla käytettäväksi”, Valkonen jatkaa.

Inventointien hallinnan ratkaisu tallentaa sairaalalaite ja -lokaatiotietoja


Sairaalakalusteen tai -laitteen voi tallentaa järjestelmään skannaamalla siihen liimatun viivakoodin, jolloin järjestelmä luo laitteelle uuden tietokortin. Tietokorttiin on mahdollista tallentaa esimerkiksi laitteen perustietoja, liitekuvia, laitteen nykyinen lokaatio sekä kohdesijainti tulevassa sairaalassa. Vastaavasti tallennettuja sairaalalaitteita on mahdollista hakea järjestelmästä viivakoodin lukemalla. Lisäksi järjestelmästä on mahdollista nähdä inventoinnin status ja tarvittaessa inventoida laite.

”Viivakoodien luku on inventointienhallinnan ratkaisussa hyvin yleinen toimenpide, joten selvitin myös erilaisia ratkaisutapoja viivakoodien lukemiseen web-sovelluksessa”, selvittää Valkonen. ”Projektin loppuvaiheessa toteutimme migraation, jossa veimme olemassa olevat kaluste- ja laitetiedot uuteen järjestelmään odottelemaan sairaalan muuttoa”, Valkonen jatkaa. Sairaanhoitopiirillä on oltu tyytyväisiä projektin läpivientiin: ”Pääsimme asiakastarpeesta ratkaisuun ketterästi”, kertoo Varvikko. ”Konsepti on kehittynyt matkan varrella ja muutostarpeet on pystytty huomioimaan projektissa. Tuotosten laatu on ollut kiitettävää”.

Suosittelija:

”Yhteistyö on ollut rakentavaa ja saumatonta. Uuteen sairaalaan muuttoon liittyvä inventointi päästään aloittamaan tavoiteaikataulussa. Pääsimme asiakastarpeesta ratkaisuun ketterästi: konsepti on kehittynyt matkan varrella ja muutostarpeet on pystytty huomioimaan projektissa. Tuotosten laatu on ollut kiitettävää”.

Kari Varvikko, teknologiapäällikkö, Ksshp

Pinterest
Referenssin infoboxi
SC Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Keski-Suomen sairaanhoitopiiri
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
tiina.vestman@soulcore.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili SC Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Azure
Microsoft
React
C#
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

sovelluskehitys
SairaalaNova
ksshp
uusisairaala
inventointienhallinta

Siirry yrityksen profiiliin SC Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SC Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

SC Software - Muita referenssejä

SC Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia