Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SharePoint-sivut Microsoft Teams -sovelluksina tehostavat etätyöskentelyä

BloggausMicrosoft Teamsillä työskentely keskittää kokoustamisen sekä yhteistyön kollegoiden kanssa projektien ja muiden työntekijöitä yhdistävien aiheiden ympärillä sujuvasti yhteen sovellukseen. Se ei vain keskitä työskentelyä tiedon, asiakirjojen, tehtävien ja ihmisten parissa, vaan se tarjoaa useita mahdollisuuksia tehostaa työntekoa Teams-kokouksien ympärille keskittyvän työskentelyn lisäksi.

Keskusteluhistoria ja kokousresurssit, kuten muistiinpanot, jaetut tiedostot ja linkit löytyvät kätevästi syötteen avulla tai hakutermeillä suodattaen. Haku Teamsin kautta ei pelkästään suodata tietoa ja dokumentteja Teams-sovelluksen sisällä, vaan kaikista Microsoft 365 -palveluista, mukaan lukien Outlookista, SharePointista, ja Plannerista.

Virtuaalista työskentelyä Microsoft Teamsillä itsenäisesti ja yhdessä muiden kanssa täydentää lukuisat toiminnallisuudet:

  • Dokumenttien käsittely: työstäminen Office-ohjelmilla, tallentaminen ja jakaminen kuin myös SharePointin dokumentinhallinnan ominaisuuksien hyödyntäminen
  • Tehtävien- ja projektinhallinta: Plannerin työjonot ja tehtäväsäiliöt tarjoavat systemaattisen tavan hallita tiimien ja projektien tehtäviä ja vastuita
  • Kokousten hallinta: sujuva suunnittelu, järjestäminen sekä niihin liittyvän aineiston kuten dokumenttien ja OneNote-muistiinpanojen käsittely
  • Tiedonkäsittely online- ja on-premises-järjestelmien kautta: sadat yhdistimet mahdollistavat erilaisten sovellusten ja tietolähteiden liittämisen osaksi Teamsin laajaa sovelluskokoelmaa
  • Sähköisten prosessien keskittäminen: automaattisten työnkulkujen ja lomakepohjaisten sovellusten kehittäminen sekä niihin liittyvän datan hyödyntäminen Power Platformin palveluilla tehostavat työntekoa ja lisäävät tuottavuutta
  • Kustomoidut sovellukset: organisaation tarpeita vastaavien käyttötapausten perusteella rakennetut Teams-sovellukset tarjoavat yksinkertaisista sovelluksista monipuolisiin tiedon ja resurssien keskittymiin luotuja työvälineitä sujuvoittamaan työntekijöiden arkea.

Teams kokoaa tärkeimmät resurssit yhteen sovellukseen

Teams-sovellusten suunnittelu ja rakentaminen on suoraviivaista Teams App Studiolla. Mikäli sovellukseksi liitettävät sivustot ovat valmiiksi julkaistut, eivätkä ne edellytä erillistä muokkaamista tai lisäsivujen luomista, on sovelluksen rakentaminen suhteellisen nopeaa ja vaivatonta.

Useiden välilehtien sijaan Teams-sovellukset voivat hyödyntää vain yhtä sivua. Solu 365 -työryhmien luomislomake on hyvä esimerkki. Lomaketta käytetään uusien Teams-ryhmien tilaamista varten organisaation yhteisten käytäntöjen mukaisesti, kaikkien noudattamalla samalla tavalla.

Sama toiminnallisuus voi tehostaa myös esimerkiksi Teamsin käytön opiskelua itsenäisesti, suoraan Teamsissä. Ohjekeskus-niminen sivu voi esimerkiksi keskittää ohjeistuksia yhteen paikkaan liittyen eri aihealueisiin. Rakentamassamme demossa sivun elementteihin lukeutuu Päivän vinkki -niminen automaattinen toiminnallisuus, joka vaihtaa päivittäin asianmukaista vinkkiä työkalun käyttöön liittyen.

Teams-sovellusten suomat monipuoliset mahdollisuudet

Edellä mainitsemani esimerkit ovat vain muutamia tapauksia, missä suhteellisen nopeasti ja vaivattomasti rakennetut sovellukset tarjoavat keskitetyn näkymän datan ja dokumenttien tarkasteluun ja käsittelyyn. 

Teams-SharePoint-sovellusprojekti onkin kypsyttänyt useita uusia ideoita erilaisille käyttötarkoituksille asiakkaidemme monen kirjaviin tilanteisiin, tarpeisiin ja haasteisiin.

Lue lisää ratkaisuistamme ja asiakastarinoistamme:

Vilma Lindell

Konsultti

Pinterest
Solu Digital Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Solu Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft
Sharepoint

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Microsoft Teams
Teams App

Siirry yrityksen profiiliin Solu Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Solu Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Solu Digital - Muita referenssejä

Solu Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia