Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Teams-ryhmät hallintaan Solu 365:llä

post_image

TarjontaMicrosoft Teamsistä on tullut keskeinen työkalu Outlookin ja SharePointin rinnalle. Teams tarjoaa helppokäyttöiset työkalut moderniin ryhmätyöskentelyyn, kuten vaikkapa monenväliseen ja monikanavaiseen keskusteluun sekä verkkokokouksiin.

Teams-ryhmä liittää yhteen ja tuo ryhmän jäsenten ulottuville varsinaisen Teamsin lisäksi joukon muita Office 365 -osapalveluita, kuten SharePoint-työryhmäsivuston ja Plannerin ryhmän tehtävien hallintaan. Se tarjoaa paljon mahdollisuuksia, mutta myös pohdittavaa organisaation käytäntöjen ja tietomallin hyödyntämisen osalta.

Solu Digitalin yhdessä asiakkaidensa kanssa kehittämä Solu 365® vahvistaa yrityksen omaa tietomallia. Sen avulla luot ryhmiä omalle organisaatiolle tyypillisten käyttötilanteiden kuin myös oman tietomallin mukaisesti. Solu 365® -ratkaisun avulla luot helposti ryhmiä juuri oikeilla asetuksilla ja saat helpon ja nopean pääsyn kaikkien Teams-ryhmiesi jokaiseen sovellukseen vain yhdellä klikkauksella. Solu 365® -ratkaisun avulla takaat koko organisaatiosi ryhmien helpon hallinnan läpinäkyvästi ja tietoturvallisesti.

Solu 365® tarjoaa ryhmien luontilomakkeen, portfolionäkymän ryhmiin ja pääkäyttäjälle raportointinäkymän luotuihin ryhmiin. Voit luoda ryhmiä eri tarkoituksiin, esimerkiksi sisäisille ryhmille, projektiryhmille ja kumppanuusryhmille. Osapalvelut kuten Teams, SharePoint-sivusto ja Planner mukautetaan käyttötarpeen mukaisesti osaksi ryhmätyöskentelyä.

Pinterest
Solu Digital Oy logo

Solu Digital Oy:n tarjonta

Tietohallinto

Lisätietoja

Solu Digital Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solu Digital Oy:n tarjontaa

Solu Digital Oy:n Tietohallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Solu Digital kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia