Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sertifioituneet osaajamme #Osa3 | Heidi Alli

BloggausTässä blogisarjassa esittelemme innofactorilaisia, jotka ovat suorittaneet työnsä ohessa erilaisia sertifikaatteja. Blogisarjassa haastateltavat kertovat, mitä sertifikaatteja he ovat suorittaneet ja mikä motivoi heitä suorittamaan niitä. Kolmannessa osassa vuorossa on Espoon toimipisteellä työskentelevä Heidi Alli, Service Manager.

 

Milloin aloitit Innofactorilla ja mitä työnkuvaasi kuuluu?

Olen aloittanut Innofactorilla IT-yksikössä palvelupäällikkönä 2016 vuoden lopussa ja siirtynyt Digital Services

-liiketoimintayksikköön reilu kaksi vuotta sitten vastaamaan tiimin nimetyistä asiakkaista.

Palvelupäällikön työpäivät keskittyvät asiakassuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen. Työpäiviin sisältyy esimerkiksi viestintä eri kanavissa, erilaiset sisäiset kokoukset ja asiakaskokoukset sekä työn suunnittelu ja resurssointi mahdollistaen yhteistyön toimivuuden tiimin ja asiakkaan näkökulmista. Osallistun myös myynnin tukena tarjoustyöhön ja esimerkiksi tarjousesittelyihin. Palvelupäällikön roolin lisäksi toimin kehitysprojekteissa projektipäällikkönä ja Scrum Masterina osassa asiakkuuksia.

Mitä sertifikaatteja olet suorittanut?

Viimeisimpänä sertifikaattina olen suorittanut Business Coach -sertifikaatin, sitä ennen olen suorittanut ITIL4 Foundation ja Prince2 Foundation -sertifikaatit.

Miten sertifikaattien suorittaminen on onnistunut työn ohessa?

Sertifikaattien suorittaminen onnistuu töiden ohessa sujuvasti; ennakkoon tehty suunnitelma ja kalenterista varatut ajat mahdollistavat keskittymisen opiskeluun ja uuden oppimiseen. Innofactorilla tuetaan ja kannustetaan uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen.

Millaista hyötyä sertifikaateista on ollut asiakastyössä?

Suurin hyöty on oppien saaminen osaksi päivittäistä työtä. Mielestäni sertifikaattien hyöty konkretisoituu vasta, kun pääsen soveltamaan opittuja asioita käytännössä. Esimerkiksi ITIL eli Information Technology Infrastructure Library tuo ymmärrystä IT-alan yleisistä käytännöistä ja parantaa yhteistyötä asiakkaiden kanssa tuoden yhteiset avainperiaatteet ja käsitteet palvelujen tuottamiselle.

Millaista hyötyä koet sertifikaateista olevan omalle kehityksellesi?

Sertifikaattien kautta saan uusia työkaluja käytännön tekemiseen, jotka taas auttavat minua onnistumaan paremmin työssäni. Certified Business Coach -koulutuksen oppeja olen päässyt hyödyntämään Innofactorin sisäisen coachin roolissa.

Mietitkö jo uusien sertifikaattien suorittamista?

Haluan oppia jatkuvasti uutta ja mietinnässä on toki myös tulevat sertifikaatit. Esimerkiksi Microsoftin Fundamentals -sertit tai Scrum Master -sertifikaatti voisi tukea minussa omassa roolissani.

Ja viimeiseksi: Mikä on parasta työssäsi?

Parasta on, että jokainen päivä on erilainen ja työssä oppii jatkuvasti uutta!

MicrosoftTeams-image (113)

Lue myös sarjassa aiemmin ilmestyneet osat:

Sertifioituneet osaajamme #Osa1 | Katri Pacek

Sertifioituneet osaajamme #Osa2 | Majid Maskati

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

employer branding

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia