Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sertifioituneet osaajamme #Osa1 | Katri Pacek

BloggausTässä blogisarjassa esittelemme innofactorilaisia, jotka ovat suorittaneet työnsä ohessa erilaisia sertifikaatteja. Blogisarjassa haastateltavat kertovat, mitä sertifikaatteja he ovat suorittaneet ja mikä motivoi heitä suorittamaan niitä. Ensimmäisenä vuorossa on Espoon toimipisteellä työskentelevä Katri Pacek, Technical Consultant.

Milloin aloitit Innofactorilla ja mitä työnkuvaasi kuuluu?

Aloitin Innofactorilla toukokuussa 2020. Aluksi työskentelin modernin työn tiimissä, jossa työnkuva oli hyvinkin laaja-alainen ja työ pyöri niin jatkuvien asiakkuuksien kuin lyhempienkin projektien parissa Microsoft Office 365, Sharepoint, Teams ja Power Platform alustoja/teknologioita hyödyntäen. Syyskuun 2021 alussa työnkuvani muuttui ja keskityn tiiviimmin asiakasprojektissa Power Platform -kehittämiseen. Työstän nyt Power Appseja noin kuuden henkilön tiimissä.

 

Mitä sertifikaatteja olet suorittanut?

Ennen Innofactorilla aloittamista olen suorittanut useamman Microsoft-sertifikaatin (kuten ja M365 Fundamentals) ja niiden lisäksi Professional Scrum Master -sertifikaatin. Innofactorilla olen suorittanut kolme Power Platformiin liittyvää sertifikaattia: Power Platform FundamentalsPower Platform App Maker Associate ja Power Platform Functional Consultant Associate.

Miten sertifikaattien suorittaminen on onnistunut työn ohessa?

Olen onneksi saanut jaksottaa sertifikaattien suorittamisen omaan aikatauluuni sopivaksi. Hiljaisempina hetkinä olen pystynyt työajalla osallistumaan ns. labroihin ja valmentaviin koulutuksiin. Lisäksi olen valmistautunut kokeisiin myös työajan ulkopuolella.

Millaista hyötyä sertifikaateista on ollut asiakastyössä?

Sertifikaatit auttavat hahmottavaan tutkittavan ongelman laajemmassa kontekstissa. Asiakastyöstä jää uupumaan suunnitelmallinen lähestymistapa, jos ei ole ymmärrystä kontekstista. Lisäksi usein asiakasprojekteissa lähdetään hyvin pienestä liikkeelle eikä asiakkaalla ole välttämättä selkeää käsitystä esimerkiksi siitä, millä tuotteella tai ratkaisulla ongelma pitäisi ratkaista – sertifikaattien suorittamisen myötä kertynyt tieto siis auttaa ymmärtämään, millaisella ratkaisulla voisi lähteä miettimään jonkun tietyn bisnesongelman ratkaisua.

Millaista hyötyä koet sertifikaateista olevan omalle kehityksellesi?

Yleisesti sertifikaattien suorittaminen laajentaa käsitystä siitä, miten ja millä välineillä tiettyjä ongelmia voi ratkaista, sekä mitä opittavaa vielä tietyistä asioista tai toiminnallisuuksista on. Toki opiskelua tapahtuu työajalla ja projektin ohessa muutenkin aika paljon. Sertifikaatit kuitenkin auttavat muodostamaan yksittäisistä palasista isomman kokonaisuuden omassa päässä ja tietenkin osoittamaan oman ammattitaidon eli koen sertifikaattien suorittamisen toki tärkeänä myös oman urakehityksen kannalta.

Mietitkö jo uusien sertifikaattien suorittamista?

Minulla on aina tähtäimessä jonkin sertifikaatin suorittaminen, ja usein esimerkiksi lomalta palatessani ilmoittaudun seuraavaa kokeeseen. Useimmiten mietin hyvissä ajoin etukäteen, minkä sertifikaatin otan seuraavaksi to do -listalle ja aikataulutan sen rauhallisempaan ajankohtaan. Lähtökohtaisesti suoritan uusia sertifikaatteja aina oppiakseni uutta ja päivittääkseni osaamistani.

Ja viimeiseksi: Mikä on parasta työssäsi?

Yksinkertaisesti se, että saan koko ajan kokeilla uusia asioita ja tehdä töitä uusimpien teknologioiden parissa. Työpäivät eivät ole ennalta-arvattavia, mikä tekee hommasta erittäin hauskaa!

Katri Pacek

Kiinnostaako ura Innofactorilla? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

employer branding

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia