Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

”Saimme ymmärrettävän kokonaiskuvan ICT-ympäristömme tilasta ja kehityskohteista” – Rubic teki Suomen urheilun eettiselle keskukselle kattavan digiauditoinnin

ReferenssiSuomen urheilun eettinen keskus SUEK ry vahvistaa yhdessä muiden toimijoiden kanssa eettisesti kestävää urheilukulttuuria. SUEKin tehtäviä ovat muun muassa antidopingtoiminta ja kilpailumanipulaation torjunta, joissa korostuvat luotettavat digitaaliset työkalut, tietosuoja ja tietoturva.

”Uutena johtajana halusin saada kattavan kokonaiskäsityksen SUEKin ICT-asioista ja siitä, mitkä ovat mahdollisia digiasioiden kehitystarpeita”, vuodenvaihteessa 2019 SUEKin pääsihteerinä aloittanut Teemu Japisson sanoo.

”Digitaalisten työkalujen käyttö on aivan SUEKin ydintoimintoa, esimerkiksi antidopingtyössä korostuvan tietoturvan osalta. Saimme Suomen olympiakomitealta erinomaisen suosituksen Rubicista, joka teki meille selkeän ja maallikollekin ymmärrettävän raportin digiympäristön nykytilasta ja kehityskohteista”, Japisson jatkaa.

Pääsihteeri Teemu Japisson on erityisen tyytyväinen Rubicin tuottaman digiauditoinnin selkeyteen ja kattavuuteen. ”Suurin vahvuus oli, että saimme Rubicin ansiosta ymmärrettävän kokonaiskäsityksen ICT-ympäristöstämme myös ihmisille, jotka eivät näitä asioita päätyökseen tee”, Japisson kiittää. ”Suosittelen Rubicia mielelläni vastaavanlaisiin projekteihin.”

Rubicin ja SUEKin yhteistyö jatkuu keskuksen verkkosivu-uudistuksen hankintaprosessin suunnittelulla ja kilpailutuksella.

Rubic HR Finland on riippumaton järjestelmähankintojen konsultointitoimisto, joka kuuluu Iodata Oy -konserniin yhdessä Lanka Creative Oy:n ja Fabula Productions Oy:n kanssa. #järjestelmäarki

Suosittelija:

Suurin vahvuus oli, että saimme Rubicin ansiosta ymmärrettävän kokonaiskäsityksen ICT-ympäristöstämme myös ihmisille, jotka eivät näitä asioita päätyökseen tee.

Teemu Japisson, pääsihteeri

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rubic HR Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen urheilun eettinen keskus ry
Ajankohta: 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Rubic HR Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Auditointi
Dokumenttien hallinta
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

IT-järjestelmät
ict-järjestelmä
Digiauditointi
Kokonaiskuvaus

Siirry yrityksen profiiliin Rubic HR Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rubic HR Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rubic HR Finland - Muita referenssejä

Rubic HR Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia