Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Robit – työkalut datan käsittelyyn ja entistä tarkempi näkymä tuotesaatavuuteen

ReferenssiMaa- ja kiviporauksen kulutusosia valmistavalle Robitille tuotesaatavuus on liiketoiminnan perusta. Yrityksen oma tuote- ja tilausdata haluttiin ottaa hyötykäyttöön ja prosesseja digitalisoida. Vincitin datatieteilijöiden avulla ryhdyttiin luomaan automatisoituja työkaluja, jotka käsittelevät dataa ja hoitavat varastosaatavuuteen liittyviä rutiinitehtäviä.

Ensimmäisenä toteutettiin varastoennustamisen ratkaisu, joka ohjaa varaston suunnittelua tuote-ennusteiden ja laskutusdatan perusteella. Sen päälle rakennettiin Amazon Web Services -alustalle myös muita työkaluja raportointiin sekä ennustusprosessin ja tiedonkeruun automatisointiin.

Selkeä työprosessi tuottaa nopeasti konkreettisia ratkaisuja 

Ohjelmistoratkaisuja luodaan nopeissa ja selkeissä sykleissä, jotka alkavat liiketoiminnallisen ongelman ja sen nykyratkaisujen käsittelyllä. Datatieteilijät ottavat datalähteet haltuun, suunnittelevat datan käsittelyn ja kääntävät sen konkreettiseksi työkaluksi. Syklejä on takana kolme ja lisää on suunnitteilla.

Tulokset

Uudet työkalut antavat täsmällisempää tietoa kokonaisvarastotilanteesta, jolloin Robitilla päästään paneutumaan tarkemmin varaston vaihteluun ja sen juurisyihin. Yhtenäiset prosessit ja työkalut luovat luottamusta ja yhteistä suuntaa koko yrityksen tasolla. Rutiininomaisten tehtävien karsiminen on myös lisännyt henkilöstön motivaatiota, kun aikaa jää asiantuntemusta vaativaan työhön.

Suosittelija:

On hienoa, kuinka keskellä suurta epävarmuuttakin olemme pystyneet kääntämään kuviteltuja tulevaisuustiloja käytännöllisiksi työkaluiksi. Osa Vincitin tekijöiden ammattitaitoa on se, kuinka he viestivät meille, jotka emme työskentele ohjelmistojen parissa. He esittävät tekniset kysymykset niin, että pystymme antamaan riittävän vastauksen, joka vie heidän työtään eteenpäin kohti meidän ongelmamme ratkaisua.

Daniel Palander, Head of Operational Excellence / Robit Oyj

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vincit logo

Tiedot

Tilaaja: Robit Oyj

Lisätietoja

Yritysprofiili Vincit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Amazon Web Services
Python

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Vincit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vincit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Vincit - Muita referenssejä

Vincit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia