Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suomisport – räätälöity digipalvelu vauhdittaa suomalaista liikuntaa ja urheilua

ReferenssiOlympiakomitean Suomisport-palvelu on kansallinen urheilun digialusta, joka helpottaa niin yksittäisten liikkujien kuin seurojen ja lajiliittojenkin arkea. Suomisport pitää liikkeessä jo yli puolta miljoonaa suomalaista, ja mukana olevien seurojen ja liittojen määrä kasvaa vauhdilla.

Suomen Olympiakomitea halusi luoda modernin digitaalisen palvelun helpottamaan urheilun arkea. Tavoitteena oli digitalisaation avulla poistaa turhaa byrokratiaa, jotta toimijat voisivat paperitöiden sijaan keskittyä olennaiseen: lasten, nuorten ja aikuisten liikuttamiseen. Suomisportista haluttiin luoda valtakunnallinen urheilun palvelukanava, joka tuo tarvittavat palvelut maksuista ilmoittautumiseen vaikkapa urheilukentän laidalle.

Seurojen asiantuntemus kohtaa Vincitin digiosaamisen

Suomisport on täysin käyttäjien tarpeisiin räätälöity ratkaisu, joka sisältää omat palvelunsa sekä lajiliitoille että urheiluseuroille. Näiden kautta palvellaan myös yksittäisiä liikunnan harrastajia ja heidän vanhempiaan. Suurta kokonaisuutta on rakennettu osio kerrallaan usean vuoden ajan, ja rakennuspalikoina ovat toimineet seurojen ja liittojen asiantuntemus sekä Vincitin vankka digiosaaminen. Vincit on toiminut paitsi projektin toteuttajana, myös strategisena kumppanina, ja auttanut hahmottamaan digitalisaation mahdollisuuksia.

Liittotason palveluvalikoimaan kuuluvat esimerkiksi lisenssituotteiden ja vakuutusten myynti ja tapahtumahallinnan palvelut. Seurojen palvelukokonaisuus helpottaa liikkujien ja liikuttajien päivittäistä tekemistä monin tavoin. Ilmoittautumiset treeneihin ja muihin tapahtumiin sekä viestintätyökalut ja osanottajien seuranta löytyvät kätevästi yhden palvelun alta, ja automaatio tarjoaa helpotusta raportointiin ja opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukihakuun. Suoraviivaisen maksupalveluintegraation avulla harrastus- ja jäsenmaksujen mobiilimaksaminen on helppoa ja nopeaa, ja paperilaskutuksen poistuminen säästää myös seurojen aikaa merkittävästi. Palvelu mahdollistaa myös integraatiot taloushallinnon järjestelmiin, mikä parantaa seuratyön laatua ja edesauttaa hyvien hallintokäytäntöjen leviämistä.

Sujuvia palveluita liikkujille, ikkuna toimintaan liikuttajille

Suomisportin myötä Olympiakomitealla on käytössään uudenlainen, reaaliaikainen ikkuna suomalaiseen urheilutoimintaan, ja todenmukainen data auttaa myös seuroja pysymään kartalla oman toimintansa kokonaiskuvasta. Sähköisen asioinnin ja itsepalveluasteen nousun myötä seurat voivat keskittää resurssejaan olennaiseen, mikä on näkynyt nopeasti arjessa: ajan ja kustannusten säästäminen oli jo lähtökohtaisesti yksi palvelun tavoitteista, mutta erityisesti ajansäästön mittaluokka on yllättänyt monet. Urheiluseuran voi jopa nykyään perustaa kokonaan digitaalisesti. 

Liikkujilta ja heidän vanhemmiltaan kiitosta saavat erityisesti toimivat digipalvelut, kuten helppo mobiilimaksaminen ja -ilmoittautuminen. Koko perheen liikunta-asiat on nyt mahdollista hoitaa yhden palvelun sisällä.

"Suomisportia on rakennettu alusta asti hyvällä ja positiivisella energialla, ja olemme yhdessä kokeneet tekemämme työn merkitykselliseksi. Vincitin innostunut ja osaava tiimi kokee sydämen asiakseen sen, että saavat olla tekemässä työtä urheilun eteen, ja asiakkaana voimme luottaa siihen, että hommat hoituvat ja mahdollisiin ongelmiin reagoidaan nopeasti."

Hanna Hiilamo

Palvelupäällikkö, Suomisport

Olympiakomitea

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vincit logo

Tiedot

Tilaaja: Olympiakomitea, Suomisport
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Suhonen, +358 44 758 2313

Lisätietoja

Yritysprofiili Vincit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Omat tagit

liiketoimintamuotoilu
palvelumuotoilu
Kokonaisratkaisun suunnittelu ja toteutus
Ylläpito ja jatkuvat palvelut

Siirry yrityksen profiiliin Vincit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vincit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Vincit - Muita referenssejä

Vincit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia