Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Puumerkki Oy - puurakentamisen ratkaisut ammattilaisille.

ReferenssiPuumerkki on puupohjaisten rakennustarvikkeiden ja -ratkaisujen jakelu- ja myyntikanava sekä puutavaran ja rakennuksen asiantuntija. Osana Stora Enso Groupia Puumerkki palvelee Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Puumerkin kohderyhmänä ovat rakennusliikkeet, jällleenmyyjät sekä teollisuus.

Tavoite

Puumerkki on esimerkillinen yritys halusta kehittyä myös verkkopalvelun puolella, ja siksi yhteistyö on ollut mahtavaa. Tavoitteena oli tehdä monipuolinen uudistus myynti- ja markkinointikanavan luomiseksi ja lisäarvoa tuovan Puumerkki-asiakaskokemuksen synnyttämiseksi. Uudesta palvelusta haluttiin selkeä ja mitattava. Huomiotavia kohderyhmiä oli useita, mutta pääasia oli tehdä palvelu, joka vakuuttaa alan ammattilaisetkin.

Tulos

Puumerkin verkkopalvelu on nyt raikas, intuitiivinen ja aidosti palveleva. Tuotetietokantaa hyödynnetään erilaisilla jaotteluilla, jotka auttavat rakentajaa, rakennuttajaa ja jälleenmyyjää löytämään oikeanlaiset ratkaisut ja paketit.

Palvelusta on toteutettu suomen lisäksi kieliversiot englanniksi, viroksi, latviaksi ja liettuaksi, niin että Puumerkin asiakkaat saavat verkkopalvelua omalla kielellään.

Myös mobiililaitteet on huomioitu. Uusittu palvelu skaalautuu päätelaitteen mukaan helposti käytettäväksi, niin että selaaminen on mukavaa myös esimerkiksi matkapuhelimella ja tabletilla.

Suosittelija:

Kommunikointi toimi ja tarvekarttoitus sekä määrittely ammattimaista, lisäksi Poutapilvellä on laajaa verkko-osaamista joka tuotiin hyvin käyttöömme.

Miikka Vainio

Pinterest
Referenssin infoboxi
Poutapilvi web design Oy logo

Tiedot

Ajankohta: 2007 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Poutapilvi web design kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Sisällönhallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

Rakentaminen

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Poutapilvi web design kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Poutapilvi web design - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Poutapilvi web design - Muita referenssejä

Poutapilvi web design - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia