logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Poutapilvi on digitoimisto, joka muotoilee yrityksesi haasteista ja tavoitteista digitaalisia ratkaisuja, jollaisia et osannut edes ajatella. Toimimme strategia, sisältö ja käyttökokemus edellä. Siksi palveluistamme on aitoa hyötyä organisaatiollesi.

Poutapilvi web design Oy

Yritysesittely

Me olemme strategisia ajattelijoita, luovia suunnittelijoita, rohkeita päättäjiä, digimaailman edelläkävijöitä, sisällöntuottajia, tarinankertojia, ohjelmoijia, käyttöliittymäsuunnittelijoita ja paljon muuta.

Me olemme Poutapilvi ja me haluamme rakentaa asiakkaillemme jotakin ainutlaatuista. Meidän kanssamme lopputulos ei välttämättä ole sellainen kuin sen odotit olevan. Se on jotain paljon parempaa.
Työntekijöitä 18
Y-tunnus 1528447-2
Perustettu 1998
Www Kotisivut
Puh 0207 280 648
E-mail myynti@poutapilvi.fi

Toimipaikat     Helsinki, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Analytiikka

Teknologia: Google, Open source, Javascript, PHP, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, Linux, Mac OS, Windows, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Poutapilvi web design, P4, html5, Bootstrap, MySQL, WordPress, mycashflow, uutiskirjeet, verkkolehti, Intranet, Extranet, sisältö, Digitaalinen strategia

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Poutapilvi web design - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiAboard-lehti siirtyi verkkoon

"Positiivista palautetta on tullut lehden käytettävyydestä ja toiminnallisuuksista. Itse olemme tyytyväisiä sen ulkonäköön – siitä tuli juuri sellainen kuin etukäteen kuvittelimme."

-- Marjo Ekman

Näytä referenssi

ReferenssiTurun Satama - Kun ajalla on merkitystä

"Verkkosivujen sisältö saatiin sopivan tiiviiksi ja tarinalliseksi yhteisellä sisällön suunnittelu- ja ideointivaiheella. Sivuston visuaalinen ilme saatiin hyvin tukemaan yrityksemme viestinnän ilmettä. Lisäksi sivuston tekninen toteutus onnistui hyvin ja ammattitaidolla."

-- Marjo Ekman

Näytä referenssi

ReferenssiHyönteismaailma - hyönteisten torjunta kiinnostaa jokaista.

"Hyönteismaailma.fi -sivustoa lähdettiin uudistamaan, koska sivusto ei vastannut teknisiltä ominaisuuksiltaan nykypäivän vaatimuksia. Sivusto oli hidas, ja lisäksi sivuston päivittäminen oli hankalaa ja aikaa vievää. Tähän haluttiin ratkaisu, joka mahdollistaisi helpon ja nopean päivityksen ja sivuston ylläpidon, ja vastaisi viimeisimpiä teknisiä vaatimuksia. Aiemman positiivisen.."

-- Reija Niemi

Näytä referenssi

ReferenssiKeski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä

"Poutapilven tarjoama P4-järjestelmä on todella hyvä. Itselläni on kokemusta avoimista järjestelmistä kuten WordPress ja Joomla, niilläkin varmaan pärjäisi, mutta tämän P4-kokemuksen jälkeen ei tulisi mieleenkään käyttää vastaavassa projektissa niitä. Järjestelmän lisäksi Poutapilven asiantuntemus on tullut tarpeeseen, vaikka itsekin aiheesta kuvittelen olevani hieman.."

-- Heidi Sulosaari

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Poutapilvi web design - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Graafisen suunnittelun tehtävä on tiivistää organisaatiosta oleellinen ja luoda visuaalinen viesti. Visuaalisen viestin määrittävät organisaation visiot, palvelun kohderyhmä ja tavoitteet. Ulkoasun suunnittelussa on..

Sisällönhallinta

Poutapilven asiakkaana WordPress on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Suunnittelun, asennuksen ja koulutusten lisäksi autamme mielellämme verkkoviestinnän kokonaisnäkemyksen luomisessa sekä sisällöntuotannossa. Me..

Analytiikka

Hyödyt verkkopalvelusta huomattavasti enemmän, kun määrittelet sille meidän avullamme tavoitteet ja pyrit saavuttamaan ne.

Integraatiot

Meillä on kokemusta, näkemystä ja palava halu päästä luomaan jotakin täysin mullistavaa, poikkeuksellista, ainutlaatuista. Me olemme rakentaneet jo kaksi omaa julkaisujärjestelmää, joita asiakkaamme rakastavat. Olemme..

Webkehitys

Sinä tunnet liiketoimintasi. Me tunnemme verkkopalvelut. Yhdistetään osaamisemme ja luodaan jotakin ainutlaatuista. Me suunnittelemme, toteutamme ja kehitämme, pidämme huolta ja hallitsemme projekteja. Sinun pitää vain..

Poutapilvi web design - Referenssit

Poutapilvi web design - Bloggaukset

Poutapilvi web design - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Poutapilvi web design - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Poutapilvi web design - Rekryilmoitukset

 

Poutapilvi web design kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »