Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalisia menestystarinoita!

TarjontaSinä tunnet liiketoimintasi. Me tunnemme verkkopalvelut. Yhdistetään osaamisemme ja luodaan jotakin ainutlaatuista. Me suunnittelemme, toteutamme ja kehitämme, pidämme huolta ja hallitsemme projekteja. Sinun pitää vain hypätä mukaan.

Verkkosivusto

Moderni verkkosivusto ei ole vain sähköinen esite tai tietovarasto. Se on tavoitteellinen työkalu, joka tuottaa liiketoiminnan mukaisia tuloksia.

Intra- ja ekstranetit

Intranet ja ekstranet voivat olla paljon enemmän kuin ilmoitustauluja. Ne voivat olla innovaatioalustoja, jotka auttavat menestymään.

Verkkokauppa

Mitä ikinä myyt, sen tulisi olla myös verkossa. Siellä asiakkaatkin ovat. Hyvä verkkokauppa on kaupan lisäksi paikka etsiä tietoa ja vertailla tuotteita.

Verkkolehti

Ehkä teillä on jo perinteinen asiakaslehti tai muuta hyvää sisältöä. Viedään se nyt myös verkkoon ja muutetaan organisaationne mediaksi. Jos sisältöä ei vielä ole, luodaan sitä.

Pelillistäminen

Pelillistäminen mahdollistaa vaikeiden asioiden ja isojen kokonaisuuksien havainnollistamisen helposti. Se tekee verkkopalvelusta myös koukuttavan.

Pinterest
Poutapilvi web design Oy logo

Poutapilvi web design Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Poutapilvi web design Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Poutapilvi web design Oy:n tarjontaa

Poutapilvi web design Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Poutapilvi web design kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia