Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Puuilo – kivijalkaketjusta ja verkkokaupasta tuli loistava pari

ReferenssiVerkkokaupasta on tullut nopeasti myös yksi perinteisten kivijalkamyymälöiden menestystekijä. Monen reagoidessa pakon edessä, Puuilo käänsi kurssinsa ennakoiden ja viritti järjestelmänsä nykykuluttajien tarpeisiin. Uudistuksen myötä verkko-ostamisen suosio kiihtyi ja otti ison roolin yhtiön vahvassa kasvussa.

Ennakkoluuloton muutos palkitsi

Kun vähittäiskaupat ovat taistelleet olemassa olostaan viimeisen vuosikymmenen, on Puuilo yltänyt samaan aikaan yli 20 prosentin vuotuiseen kasvuun. Yrityksen ote digitalisaatioon onkin ollut ennakkoluulotonta ja tehdyt toimenpiteet hyvä esimerkki vastavirtaan uimisesta. Ennen vahvana ja perinteisenä kivijalkaketjuna tunnettu yritys on sisäistänyt verkkokaupan merkityksen erinomaisesti, ja suhtautunut palvelujen kehittämiseen proaktiivisesti.

Tuotetietojen hallinta jiiriin

Puuilossa havaittiin, että monimuotoistuneet tarpeet edellyttivät tuotehallintajärjestelmään liittyvien prosessien ajantasaistamista. Kumppaniksi projektiin valittiin Vincit, jolla oli laajaa kokemusta skaalautuvien ohjelmistojen ja tietojärjestelmien rakentamisesta.

Vincitin kanssa tehty yhteistyö keskittyi pääosin tuotetietojen hallinnan kehitystyöhön, jossa tekninen ratkaisu uudistettiin ja tuotetietomallia kehitettiin tukemaan paremmin asiakkaiden lisääntyviä tiedontarpeita. Näin muodostunut uusi kokonaisuus saatiin nostettua tasolle, joka mahdollistaa verkkokaupan roolin ja toiminnan vahvistamisen entisestään.

Hyvällä synergialla kohti uutta

Vincitin rooli ei missään projektin vaiheessa rajoittunut pelkkään konsultointiin tai teknisen ratkaisun tarjoamiseen, vaan kehitystyötä tehtiin Puuilon kanssa aidosti yhdessä. Molemmissa yrityksissä uskotaankin aitoihin kumppanuuksiin ja pitkäjänteisen tekemisen tuomaan lisäarvoon. Siksi myös mainiosti alkanut työ tuotehallintajärjestelmän – ja sen myötä koko Puuilon liiketoiminnan – kehittämiseksi jatkuu yhdessä.

Vincit tuntee tuotehallintaan liittyvät prosessit, tarpeet ja ratkaisut – sekä sen, mitä tämän päivän liike-elämä niiltä edellyttää. Voin suositella Vincitiä kumppaniksi tuotehallinnan ja siihen liittyvien asioiden kehittämiseen.

Juha Parviainen

CIO / Puuilo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vincit logo

Tiedot

Tilaaja: Puuilo
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jussi Korhonen, +358 44 561 8952

Lisätietoja

Yritysprofiili Vincit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Supply chain management SCM

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

ux suunnittelu
Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys
UI-suunnittelu

Siirry yrityksen profiiliin Vincit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vincit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Vincit - Muita referenssejä

Vincit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia