Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

"Projekteista on saatava mahdollisimman tarkka kuva" – Case: Elvera

ReferenssiElvera on yksi Suomen suurimmista verkosto- ja infrapalvelualan toimijoista. Yhtiön ydinpalveluja ovat sähköverkkojen suunnittelu-, rakennus- ja kunnossapitotyöt sekä vesi- ja lämpöverkkojen kunnossapitotyöt. Elveran palvelut ovat tyypillisesti suuria ja vaativia projekteja, joiden parissa työskentelee iso joukko niin oman yrityksen kuin alihankintaverkoston työntekijöitä.

Elvera haki Pengonilta apua datan hyödyntämiseen ja tiedolla johtamiseen. Erityisesti ennustettavuus oli asia, johon yrityksessä kaivattiin tukea.

“Haimme Qlik Sense ja K4 Analytics -järjestelmiä erityisesti projektitoimintamme käyttöön. Yli 90 prosenttia liikevaihdostamme tulee sähköliiketoiminnasta, jossa valtaosa palveluistamme on projektitoimituksia. Aikataulujen ja kustannusten tarkka seuranta on kriittistä projekteissamme. Virheille sallittu marginaali on olematon. Tästä syystä projektityön on oltava suunnitelmallista, eikä harha-askelille ole sijaa”, kuvaa Elveran liiketoimintajohtaja Tuure Aho.

Qlik Sense ja K4 Analytics -järjestelmillä Elvera saa avaimet datan parempaan hyödyntämiseen ja tiedolla johtamiseen, joiden avulla se pystyy varmistamaan projekteissa onnistumisen.

Lue sivuiltamme, miten Pengon auttoi Elveraa kehittämään tiedolla johtamista ja datan hyödyntämistä.

Suosittelija:

“Pengonilla on aito halu palvella, ja he ovat pystyneet ratkaisemaan teknisesti kaiken. He olivat aktiivisesti yhteydessä ja varmistivat, että projekti etenee oikeaan suuntaan. Meitä kuunneltiin ja huomioitiin. Heitä on helppo suositella muillekin yhteistyökumppanina.”

Tuure Aho, liiketoimintajohtaja, Elvera Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Pengon Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Elvera Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Pengon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Tietohallinto

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Qlik Sense
K4 Analytics

Siirry yrityksen profiiliin Pengon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Pengon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Pengon - Muita referenssejä

Pengon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia