Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiedolla johtamisen kehittäminen Analyytikkopalvelulla – case: Varova

ReferenssiKansainvälisen logistiikan asiantuntijayhtiö Varova on pitänyt jo vuodesta 1948 saakka huolta siitä, että suomalaiset huipputuotteet kuljetetaan luotettavasti maailmalle maalla, merellä ja ilmassa. Kilpaillulla alalla menestyminen edellyttää jatkuvaa muutoskyvykkyyttä – siksi ketterästi toimiva yritys pitääkin tiedolla johtamista tärkeänä osana päätöksentekoa ja yhtiön strategista johtamista.

Hiljattain Varova päivitti Business Intelligence -työkalut modernimpaan versioon. Samalla käyttöön otettiin Analyytikkopalvelu, missä Pengonin tietojohtamisen asiantuntija ottaa vetovastuun kehittämisestä ja työskentelee kehittämisresurssina sovitun työmäärän kuukausittain.

Analyytikkopalvelun suurimpina etuina Varova pitää tiedolla johtamisen jatkuvaa kehittämistä, joustavaa ja nopeaa yhteistyötä tutun asiantuntijan kanssa sekä kustannustehokasta toimintatapaa perinteiseen verrattuna.

Edistysaskeleita on otettu erityisesti myynnin ja talouden johtamisessa. Onnistuneet käyttötapaukset lisäävät kiinnostusta tiedolla johtamiseen myös muualla organisaatiossa. Varovalla onkin suunnitteilla jo seuraavat sovellukset ja käytön laajentaminen.

Lue sivuiltamme, miten tiedolla johtaminen tuo yrityksen arkeen avoimuutta ja mitä myynnin ja talouden raportoinnin saralla ollaan saatu aikaan.

Suosittelija:

Analyytikkopalvelu on ollut erittäin toimiva konsepti, ja Pengon on ketterä ja palveluhaluinen kumppani. He ovat reagoineet nopeasti ja joustavasti meidän pyyntöihimme. Yhteistyö toimii hyvin, suosittelen.

Björn Lohrum, laskentapäällikkö, Varova Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Pengon Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Varova Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Pengon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Myynti
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Business Intelligence
Analytiikan ratkaisut
tiedolla johtaminen

Siirry yrityksen profiiliin Pengon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Pengon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Pengon - Muita referenssejä

Pengon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia