Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pori Energia ja Ropo Capital syventävät yhteistyötään

ReferenssiPori Energia on valinnut Ropon kumppanikseen maksuvalvonnan ja perintätoimen osalta. Energiayhtiön perintäprosessi on siirtynyt Ropolle kahdessa vaiheessa; kesällä käyttöön otettiin perintäpalvelu ja vuoden lopusta lähtien Ropo on vastannut myös maksumuistutusprosessista. Uudistuksen avulla parannetaan asiakaspalvelua ja automatisoidaan saatavien hallintaa.

Pori Energia lähettää vuosittain noin 650 000 laskua. Aiemmin energiayhtiö vastasi erääntyneiden saatavien valvonnasta ja maksumuistutusten lähettämisestä itse. Ropon palvelun avulla saatavien hallinnasta on rakennettu yhtenäinen kokonaisuus, jossa maksuvalvonta- ja muistutusprosessi toimii automatisoidusti laskun erääntymisestä perintätoimiin asti.

– Uudistus vapauttaa meiltä resursseja, kun muistutus- ja perintäprosessi on nyt kokonaisuudessaan Ropolla. Laskut teemme edelleen meidän omassa asiakaspalvelujärjestelmässä, josta erääntyneisiin saataviin liittyvä tieto siirtyy rajapinnan kautta Ropo 24 -järjestelmään. Ropo hoitaa prosessin laskun erääntymisestä eteenpäin – kokonaisuuteen kuuluu maksumuistutusten lähettäminen, maksujen valvonta ja perintä, kertoo Pori Energian laskentapäällikkö Ari Österlund.

Ropo vastaa myös erääntyneisiin maksuihin liittyvästä asiakaspalvelusta, eräpäivien siirroista ja maksusuunnitelmien tekemisestä. Perinteisten asiakaspalvelukanavien lisäksi Pori Energian asiakkaiden käytössä on Ropo Online -palvelu, jossa maksuasioita voi hoitaa verkon kautta 24/7.

– Tärkeintä tässä on asiakkaan parempi palveleminen. Ropon asiakaspalvelussa on ammattitaitoa nimenomaan maksamiseen liittyvissä asioissa auttamiseen. Meidän asiakkaamme saavat nyt yhtenäisempää palvelua ja lisäksi asiakaspalvelun aukioloajat ovat laajemmat ja asioita voi hoitaa Online-palvelun kautta myös itsenäisesti, Österlund selventää.


Suosittelija:

Tärkeintä tässä on asiakkaan parempi palveleminen. Ropon asiakaspalvelussa on ammattitaitoa nimenomaan maksamiseen liittyvissä asioissa auttamiseen. Meidän asiakkaamme saavat nyt yhtenäisempää palvelua ja lisäksi asiakaspalvelun aukioloajat ovat laajemmat ja asioita voi hoitaa Online-palvelun kautta myös itsenäisesti.

Ari Österlund, laskentapäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ropo Capital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pori Energia

Lisätietoja

Yritysprofiili Ropo Capital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Omat tagit

laskun elinkaaripalvelu
perintä
maksumuistutus

Siirry yrityksen profiiliin Ropo Capital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ropo Capital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ropo Capital - Muita referenssejä

Ropo Capital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia