Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Elenian 4,1 miljoonaa sähkölaskua Ropon palvelumalliin - sopimus laajeni laskujen välitykseen ja automatisoituun saatavien hallintaan

ReferenssiSähköverkkoyhtiö Elenian laskutusprosessin uudistuksessa tärkeää oli kokonaisuuden yhtenäistäminen ja sitä kautta seurattavuuden ja mitattavuuden parantaminen. Ropon ratkaisulla laskujen välitys ja saatavien hallinta integroitiin saumattomasti yhteen. Kattavilla raportointiominaisuuksilla saatiin reaaliaikainen näkyvyys laskutuksen jokaiseen vaiheeseen.

Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö Elenia on laajentanut yhteistyötään Ropo Capitalin kanssa ja ottanut käyttöönsä automatisoidun saatavien hallinnan. Ropo on vastannut energiayhtiön laskujen välityksen lisäksi muistutus- ja perintätoimen kokonaisuudesta huhtikuusta 2018 lähtien.

Yhden palveluntarjoajan malliin siirtyminen virtaviivaistaa Elenian laskutusprosessia ja nähdään etuna myös tulevaisuuden kehityksen osalta.

– Olemme olleet tyytyväisiä Ropon palveluihin laskujen välityksen osalta ja nyt, kun yhtiön kautta voidaan hoitaa koko saatavien hallinnan kokonaisuus, yhteistyön laajentaminen oli kiinnostava kehitysaskel, Elenia Palveluiden toimitusjohtaja Ville Sihvola kertoo.

– Ropo vakuutti meidät hankintaprosessin aikana asiantuntijuudellaan ja tarjosi meille laatutekijät huomioiden kokonaistaloudellisimman ratkaisun. Ropolla on hyvä energia-alan tuntemus ja laajat referenssit myös muilta toimialoilta. Saamme asiantuntevaa näkemystä laskutuksen ja toimintamallien kehittämiseen, Sihvola jatkaa.

Elenialla on noin 420 000 sähköverkkoasiakasta ja vuonna 2018 konsernin laskutusvolyymi tulee olemaan noin 4,1 miljoonaa laskua. Ropo vastaa myös Elenian maksamiseen liittyvästä asiakaspalvelusta.


Suosittelija:

Olemme olleet tyytyväisiä Ropon palveluihin laskujen välityksen osalta ja nyt, kun yhtiön kautta voidaan hoitaa koko saatavien hallinnan kokonaisuus, yhteistyön laajentaminen oli kiinnostava kehitysaskel,

Ville Sihvola, toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ropo Capital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Elenia Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Ropo Capital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Omat tagit

laskun elinkaaripalvelu
laskutuksen digitalisointi
laskutuksen tehostaminen

Siirry yrityksen profiiliin Ropo Capital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ropo Capital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ropo Capital - Muita referenssejä

Ropo Capital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia