Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Attendon laskun elinkaaren hallinta Ropo Capitalille

ReferenssiPohjoismaiden suurin terveydenhuollon ja hoivapalvelujen yritys Attendo on ulkoistanut laskujen välityksen ja saatavien hallinnan Ropo Capitalille. Ropon laskun elinkaaripalvelu ratkaisee Attendon haasteet perintätoimen osalta ja tuo kattavat työkalut saatavien reaaliaikaiseen seurantaan.

Attendolle toteutettuun ratkaisuun sisältyy laskujen lähetys, saatavien hallinta ja epäselvien suoritusten selvitys sekä perintätoimi. Lisäksi Ropo Capital vastaa laskujen maksamiseen liittyvästä asiakaspalvelusta.

– Kaikki osaset kolahtivat kohdalleen tässä ratkaisussa. Hinta oli kilpailukykyinen ja saimme ratkaisun prosessiongelmaamme – maksuvalvonta ja perintäkin ovat nyt saumaton osa laskutustamme. Kaikki laskutukseen liittyvät prosessit on rakennettu uudelleen, automatisoitu ja testattu. Tämä on meille iso positiivinen muutos, joka näkyy myös säästöinä, kertoo Attendon talousjohtaja Merja Saurus.

– Uudistus on ollut meille todella vaivaton ja koko projekti on mennyt hämmästyttävän kivuttomasti. Olen todella tyytyväinen Ropon osaamiseen ja sitoutumiseen, Saurus jatkaa.

Ropo Capital on vastannut Attendon laskutuksesta maaliskuusta 2017 alkaen. Hankkeen tavoitteena on tehostaa perintäprosessia ja yhdistää maksuvalvonta osaksi laskutuksen kokonaisuutta.

– Yhteistyö Ropon kanssa terävöittää meidän liiketoimintaamme. Suurin muutos on, että meidän ei tarvitse itse huolehtia maksuvalvonnasta. Lisäksi tämä on kassavirta-asia. Yksityisasiakkaiden kanssa on tärkeää, että erääntyneisiin laskuihin reagoidaan nopeasti ja prosessi etenee automatisoidusti. Kunta-asiakkailla taas laskujen loppusummat ovat suuria, ja kassavirran kannalta on oleellista, että raha liikkuu ajoissa kassaan. Tehokkuudella ja nopeudella on meille iso merkitys, Saurus täsmentää.


Suosittelija:

Uudistus on ollut meille todella vaivaton ja koko projekti on mennyt hämmästyttävän kivuttomasti. Olen todella tyytyväinen Ropon osaamiseen ja sitoutumiseen.

Merja Saurus, talousjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ropo Capital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Attendo

Lisätietoja

Yritysprofiili Ropo Capital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Omat tagit

laskun elinkaaripalvelu
laskutuksen digitalisointi
laskutuksen tehostaminen
laskutuksen ulkoistus
reskontranhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Ropo Capital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ropo Capital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ropo Capital - Muita referenssejä

Ropo Capital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia