Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ropo

Autamme talouden ja liiketoiminnan asiantuntijoita hallitsemaan yrityksen taloutta ja parantamaan kassavirtaa. Palvelumme pohjautuu omaan teknologiaan, joka mahdollistaa saumattomat prosessit ja täyden näkyvyyden talouden hallintaan.

Ropo - Yritysesittely

Ropo auttaa yrityksiä yhtenäistämään ja virtaviivaistamaan laskutustaan. Tehostamme prosesseja ja tarjoamme täyden näkyvyyden laskutuksesta ja maksamisesta saatavaan dataan, mikä helpottaa talouden hallintaa, parantaa asiakaskokemusta ja kasvattaa kassavirtaa.

Ropo on Pohjoismaiden markkinajohtaja, jolla on toimintaa Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Päätoimipiste sijaitsee Kuopiossa, Suomessa.

Yhdellä alustalla toimiva palvelumme on helppokäyttöinen, saumaton ja muokattavissa asiakkaan tarpeisiin. Asiakkaat saavat käyttöönsä uusimman laskutusteknologian, jossa tietoturva ja vaatimustenmukaisuus ovat keskiössä. Palvelun joustavuus tuo myös säästöjä IT-kustannuksiin.
Työntekijöitä 250 Www www.ropo.fi
Y-tunnus 2495037-7 Puh 030 688 6600
Perustettu 2008 E-mail
Toimipaikat Kuopio

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Taloushallinto
(15)

Erikoisosaaminen

Analytiikka
(16)
Integraatiot
(16)

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia
(7)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(3)
Media
(0)
Rakentaminen
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(0)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)
Valmisohjelmisto
(0)

Omat tagit

laskutuksen tehostaminen
automaattinen laskujenhallinta
laskutuksen digitalisointi
laskutuksen ulkoistus
laskutus- ja maksunvalvontaprosessi

Ropo - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Ropo:lla on 8 suosittelijaa.

ReferenssiElenian 4,1 miljoonaa sähkölaskua Ropon palvelumalliin - sopimus laajeni laskujen välitykseen ja automatisoituun saatavien hallintaan

"Olemme olleet tyytyväisiä Ropon palveluihin laskujen välityksen osalta ja nyt, kun yhtiön kautta voidaan hoitaa koko saatavien hallinnan kokonaisuus, yhteistyön laajentaminen oli kiinnostava kehitysaskel,"

-- Ville Sihvola, toimitusjohtaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Ropo - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Ropo tarjoaa kiinnostavia työtehtäviä sekä teknisesti haastavia projekteja, joissa on mahdollista kehittää ja syventää omaa ammattitaitoa. Liittymällä Ropojengiin, pääset osaksi matalahierarkkista asiantuntijataloa, jolla on kyltymätön tahto..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ropo - Referenssit

Ropo - Bloggaukset

Ropo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ropo - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Ropo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku