Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pitkälle räätälöity multisite-verkkosivutoteutus ison tekstimäärän lukemista helpottavilla työkaluilla.

ReferenssiEnsi- ja turvakotienliitto on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä.

Sivulle veistelimme multisite-asennuksen, jossa ensi- ja turvakotienliitto toimii pääkäyttäjänä. Multisite-asennus mahdollistaa useampien sivujen luonnin ja hallinoinnin kootusti, yhden hallintapaneelin kautta. Multisite-asennuksella ensi- ja turvakotienliitto pystyy tarjoamaan muille jäsenyhdistyksille mahdollisuuden omiin, edustaviin ja pieneen budjettiin sopivat nettisivut. Järjestöt ilmoittavat haluamansa sisällöt ensi- ja turvakotienliitolle ja heidän vastuuhenkilönsä tekee sivun vaivattomasti valmiille pohjalle. Sivujen uusiminen ja muokkaaminen käy yhtä mutkattomasti.

Sivulla on paljon eri yhteystietoja ja ne löytyvät monelta sivulta. Yhteystietojen päivittäminen onnistuu erittäin kätevästi yhden hallintapaneelin kautta ja tiedot päivittyvät kaikille sivuille samalla kertaa säästäen aikaa ja vaivaa.


Lisäksi teimme käyttäjälle helpoksi löytää tarvitsemansa yhetystiedot siistillä jaottelulla.

Sivuilla toimii algoritmi joka kerää tietoa sisällöistä ja tarjoaa vierailijalle lisää aihekohtaisia sivuja, tekemällä vierailijan sivuilla surffailusta mielekkäämpää.

Apua sivulle teimme Tarvitsetko apua? -palkin josta klikkaamalla voit valita asuinalueesi ja viereen tulee lista yhteystiedoista joihin voi ottaa yhteyttä avun tarpeessa.
Ensi- ja turvakotienliiton lehdestä Enskasta pääsimme tekemään ilmeikkään verkkototeutuksen. Artikkeleissa on myös hauskasti arvioitu lukuaika.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Web-veistämö Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Ensi- ja turvakotienliitto

Lisätietoja

Yritysprofiili Web-veistämö kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

wordpress multisite

Siirry yrityksen profiiliin Web-veistämö kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Web-veistämö - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Web-veistämö - Muita referenssejä

Web-veistämö - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia