Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvipohjaisen toiminnanohjausjärjestelmän avulla joustoa ja varmuutta monikanavaiseen myyntiin

ReferenssiSuomen Tanssipuoti on vuonna 2006 perustettu tanssiin erikoistunut tapahtumatalo ja tanssitarvikeliike. Yritys järjestää tanssileirejä ja -kursseja ympäri Suomen. Tämän lisäksi Suomen Tanssipuoti myy tanssitarvikkeita Turussa sijaitsevan myymälän, oman verkkokaupan sekä tapahtumissa mukana kulkevan, liikkuvan myyntipisteen välityksellä. Tulevaisuuden suunnitelmissa yrityksellä on toisen myymälän avaaminen.

Kävimme paikan päällä haastattelemassa Suomen Tanssipuoti Oy:n toimitusjohtaja Niina Huhtalaa sekä myymäläpäällikkö Reetta Mikolaa heidän kokemuksistaan Tehden järjestelmän käyttäjinä.

Tavoitteena kassan, verkkokaupan ja varastonhallinnan integroiminen


Tehdenin asiakkaaksi yritys päätyi vuonna 2016 etsiessään ratkaisua,
joka mahdollistaisi kassajärjestelmän ja varastonhallinnan integroimisen verkkokauppaan sekä tarjoaisi myös aiempaa joustavamman ratkaisun liikkuvaan myyntiin.

Ennen siirtymistä käyttämään Tehdeniä Suomen Tanssipuodilla oli käytössään toisen palveluntuottajan tarjoama kiinteä kassajärjestelmä sekä erilliset verkkokauppa- ja varastonhallintajärjestelmät. Koska järjestelmät eivät keskustelleet automaattisesti keskenään oli tiedonsiirto järjestelmien välillä hoidettava käsipelillä. Tämä vei luonnollisesti paljon aikaa ja samalla myös lisäsi inhimillisten virheiden mahdollisuutta.

Koska tapahtumat ovat merkittävässä roolissa yrityksen toiminnassa, oli joustavamman ja helpommin liikuteltavan kassaratkaisun löytäminen myös toiveissa. Suomen Tanssipuodin edustajat ovat mukana erilaisissa tapahtumissa keskimäärin 150 päivänä vuodessa eikä aiemmin käytössä ollut kiinteä kassajärjestelmä kaikkine osineen soveltunut kovin hyvin mukaan tien päälle otettavaksi.

Modulaarisen ratkaisun avulla tehoa liiketoiminnan pyörittämiseen

Suomen Tanssipuodilla on nyt käytössään Tehden Kauppa toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää tuote- ja varastonhallinnan, asiakashallinnan, kassaohjelman, myyntitilausjärjestelmän, ostotilausjärjestelmän, laskutusjärjestelmän sekä raportit. Lisäksi yritys hyödyntää kumppanin toteuttamaa Tehden järjestelmän integraatiota Magento-verkkokauppaan.

Huhtalan ja Mikolan mukaan Tehden on yrityksessä päivittäisessä käytössä ja järjestelmän eri osia käytetään monipuolisesti. Kassoja on käytössä kolme (3) kappaletta mutta näihin voidaan tarvittaessa yhdistää kaksikymmentäkin (20) erillismaksupäätettä. Tämä mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen ja tanssitarvikkeiden myymisen samanaikaisesti niin myymälässä, verkkokaupassa kuin tapahtumapäivilläkin. Myynnin seuraaminen on myös helppoa. Reaaliaikaisilta myyntiraporteilta nähdään tarkalleen mitä tuotetta on myyty ja milloin.

Kassan, verkkokaupan ja varastonhallinnan yhdistävä ratkaisu on parantanut toimitusvarmuutta ja nopeuttanut verkkokauppa-tilausten kulkua. Tällä hetkellä tuotteet saadaan yleensä matkaan tilausta seuraavana päivänä. Paitsi parantanut asiakaskokemusta tämä on tuonut mukanaan myös selkeitä kustannussäästöjä, kun tavaraa ei tarvitse enää pitää turhaan varastossa lojumassa vaan sitä voidaan ottaa sisään kysynnän mukaan. Varastotilanne päivittyy koko ajan myyntien mukaisesti, eikä myyjän tarvitse arpoa, onko tavaraa vai ei. Inventointi hoituu helposti ja järjestelmästä näkee myös selkeästi mitä tuotteita kannattaa tilata lisää.

Siirtyminen eri myyntikanavat ja varastonhallinnan toisiinsa integroivaan ratkaisuun on myös helpottanut kaikkien työntekijöiden arkea poistamalla ison määrän manuaalista työtä ja laskemalla näin inhimillisten virheiden riskin minimiin. Esimerkiksi laskut voidaan nyt merkitä maksetuiksi nopeasti ja vaivattomasti pankin viitemaksuaineistosta.

Yhdessä kasvaen ja kehittyen

Kysyttäessä Tehdenin parhaista puolista Huhtala ja Mikola nostavat esille myös palvelun kotimaisuuden sekä erittäin hyvän asiakastuen. Aktiivinen järjestelmän kehitystyö sekä asiakkaiden toiveiden kuunteleminen tätä työtä tehdessä mainitaan isona plussana.

“On ollut kiva huomata, että useita meidän esittämiä kehitysideoita on myös toteutettu”.

Akuuteissa pulmatilanteissa apu on myös lähellä ja helposti saatavilla. Asiakaspalvelun ja vikapäivystyksen kautta saa aina jonkun kiinni tarvittaessa ja voi myös luottaa siihen, että asia otetaan työn alle ja takaisin palataan nopeasti niissäkin tilanteissa, missä ongelmaa itsessään ei samalta istumalta saada vielä ratkaistua.

Jo noin 300 kaupan alan yritystä käyttää Tehdeniä! Tehden Kauppa -toiminnanohjausjärjestelmä soveltuu kaikenkokoisille yrityksille, pienistä kivijalkakaupoista suuriin ketjuliikkeisiin. Tutustu asiakkaisiimme ja heidän kokemuksiinsa!

Suosittelija:

“Aika paljon täytyisi asioiden muuttua, että Tehdenistä luovuttaisiin.”

Niina Huhtala, Suomen Tanssipuoti Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tehden Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Tanssipuoti
Ajankohta: 2016 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Tehden kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Tehden kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tehden - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Tehden - Muita referenssejä

Tehden - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia