Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketterää toiminnanohjausta kaupan alalle

post_image

TarjontaKotimainen Tehden ERP -toiminnanohjausjärjestelmä tukee yrityksesi johtamista ja tuloksellista liiketoimintaa. Tehokkaan ja monipuolisen järjestelmän avulla automatisoit toistuvat prosessit ja parannat liiketoimintasi ennustettavuutta. Järjestelmässä on erityisesti huomioitu suomalaisten kaupanalan yritysten tarpeet.

Tehden ERP on toiminnanohjausjärjestelmä, joka tarjoaa kaikki tehokkaaseen kaupankäyntiin, tuote- ja varastonhallintaan ja toiminnan suunnitteluun tarvittavat ominaisuudet nopeasti, helposti ja turvallisesti pilvipalveluna. Olemme tunnettuja juurikin erinomaisesta kassajärjestelmästä sekä monipuolisista varastonhallinnan ominaisuuksista.

Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmä on helppokäyttöinen ja monipuolinen työväline pk-yritysten, erikoisliikkeiden, B2B-yritysten ja ketjuliikkeiden toiminnanohjaukseen ja toimitusketjun hallintaan.

Asiakkainamme on niin suuria ketjuliikkeitä kuin yksittäisiä kivijalkamyymälöitä ja kaikkea siltä väliltä. Tehden skaalautuu helposti yrityksen elinkaaren mukaan eli voit lisätä ja poistaa toimintoja tarpeittesi mukaan. Tehden tukee liiketoiminnan kasvua ja kehitystä yrityksen eri vaiheissa.

Lisäksi Tehdenin ammattitaitoinen asiakaspalvelu ja tekninen tuki varmistavat sujuvan käyttökokemuksen tilanteessa kuin tilanteessa.

Tutustu tästä Tehden ERPin monipuolisiin ominaisuuksiin.

Pinterest
Tehden Oy logo

Tehden Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Tehden Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Tehden Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Tehden Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Tehden kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia