Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä kasvaa yrityksen mukana

post_image

TarjontaPilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä kasvaa yrityksen mukana, on käytettävissä milloin ja missä tahansa ja aina reaaliajassa. Avoimilla rajapinnoilla integraatiot toteutetaan kustannustehokkaasti.

Pilvipohjaista ohjelmistoa ei tarvitse sen kummemmin asentaa omalle tietokoneelle: kunhan internetyhteys löytyy, sitä voi käyttää niin pöytäkoneella, tabletilla kuin mobiililaitteessa.

Voit siis käyttää yrityksen kassaa nettiselaimen kautta tai kirjautua toiminnanohjausjärjestelmään tabletilla ja napata sen mukaan, kun lähdet inventoimaan varastoa. Pilvipohjaiseen järjestelmään voi kirjautua yhtä vaivattomasti kuin sähköpostiin tai sosiaaliseen mediaan, laitteella kuin laitteella. 

Lisäksi useampi työntekijä voi käyttää järjestelmää yhtä aikaa eri laitteilla, ja pilvipohjaisuuden ansiosta vaikka koko yrityksen voi halutessaan siirtää mukanaan uuteen toimipisteeseen.

Pilvipohjainen kassa- tai toiminnanohjausjärjestelmä ei vaadi omia palvelimia, paikallisasennettuja ohjelmistoja tai raskaita sisäverkkoja – tai ylipäätään erityisiä toimia ohjelmiston käyttäjältä. Ohjelmiston tarjoaja pitää huolta ylläpidosta ja päivityksistä.

Lue blogistamme lisää pilvipalvelun eduista.

Pinterest
Tehden Oy logo

Tehden Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Tehden Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Tehden Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Tehden Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Tehden kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia